Shopping!

Har faktiskt varit på stan en sväng idag. Jag har gått runt lite på stan och spanat praoplatser på olika ställen. Det har gått oväntat bra med det men det är ju inte helt spikat än om man säger så. Men jag är ju ute i ganska god tid eftersom att praon är i 2 veckor, vecka 45-46.

Men förutom att söka praoplatser så har jag även hunnit med lite shopping. Jag har rensat ur Bik boks flyttningsrea. Haha närå, men jag gjorde riktiga fynd! Köpte 3 par byxor för 99 :-/styck och så köpte jag ett par ursnygga festskor som jag bara superlängtar att få använda för 150:- Det fanns inte så mycket fina tröjor eftersom att jag kollade runt lite på det också men det va så urplockat av det men jag hittade fina byxor 🙂 Allt det kommer i ett annat inlägg 🙂

En annan sak som jag köpte som verkligen var så nödvändig att det va nästan försent, var en ny höstjacka! Har ju gått runt och frusit i min gamla skinnjacka som jag köpte för över ett år sen… Äntligen så ska jag få slippa frysa!! Jag har köpt en sån där modern, kort dunjacka från stadium som är varm och enkel! Ska visa upp den i ett inlägg senare. 🙂

Har haft en jätterolig dag som avslutades med lite fruktsallad och prat med mamma! 🙂

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *