Överraskningen!

Hej!

Tänkte berätta lite om gårdagen och varför jag inte bloggade mer efter ”buss-inlägget”. Men det var ju så att jag precis hade varit hos Alexsandra under dagen och sen åkt hem (som jag skrev).

När jag kom hem så packade jag upp väskan, bytte kläder och fräschade upp mig lite innan jag satte mig på bussen tillbaka till stan. Varför jag gjorde det va för att jag och några kompisar skulle åka till Alexsandra och ha en överraskningsfest för henne! Hon fyllde år för någon vecka sen så vi firade henne ordentligt nu i efterhand.

Hon blev iallafall rejält överraskad när hon öppnade ytterdörren och fick massa konfetti slängt i ansiktet, snacka om chock! Dessutom hade ju jag lurat henne hela gårdagen eftersom att jag va med henne och fick verkligen användning av mitt pokerface.

Men vi hade supertrevligt! Vi drog och bowlade ett tag innan vi åkte tillbaka till henne för att sitta och prata, fika, skratta och ha jättemysigt!  Jag åkte hem vid 12-tiden och va då dötrött så jag orkade inte sätta mig vid datorn utan bara slängde mig i sängen.

 

Tog ett par riktigt fräna bilder 🙂

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *