Dag 2 -Min familj

Ja, vart ska man börja?

Min familj består av min mamma Cecilia och min pappa Samuel, mina småsyskon Axel och felicia som är tvillingar och är 7 år. Jag är äldsta barnet. Mamma och pappa är skilda vilket har gjort det lite mer komplicerat i våran familj, hos pappa bor jag i en villa och hos mamma bor jag i en trång liten lägenhet. Jag bor mest hos mamma, bland annat för att jag tycker att det är döjobbigt att packa grejer emellan mina 2 rum. Man måste planera sååå mycket mer och tänka ut saker i förväg och jaa, jag blev tokstressad av det så nu gör jag det inte lika ofta.

Men jag tycker ändå om min familj. 😀

 

Pappa

 

 

Mamma

 

 

Axel och Felicia

 

 

Wilma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *