Studiedag

Wiho! Den här dagen har varit prima ballerina! Har varit med Matteus och vi har spelat in en ny video som kommer komma upp sen! 🙂 Hoppas ni är taggade för det är vi. 🙂 Sen har vi även tränat lite på en ny låt inför en ny musikvideo satt vi hoppas att ni kommer tycka om den när vi har filmat och lagt upp den.

En annan sak som har hänt är att jag försov mig idag, skitmycket! Jag vaknade när jag egentligen skulle sitta på bussen till Matteus så jag blev 40 minuter sen… Hehe.. Så pinsamt! Men som tur är så har jag världens finaste pojkvän som var lika glad ändå! 😀

Det är väl det, men nu ska jag sätta mig och börja redigera en video! 🙂

 

Love this picture<3

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida