♥Tacomys och häng med Sanna♥

I lördags efter lanet så åkte jag hem till min kompis Sanna. Vi gjorde iordning tacos och åt middag tillsammans innan vi gjorde oss iordning och åkte till kyrkan på kvällen. 🙂 Tyvärr så var mötet inte så bra och vi kom ganska sent så vi satt där och pratade en stund innan vi tog bussen till stan och köpte godis för att sedan åka hem. Där såg vi på film och hade mys med godis och filtar. Ja, kvällen var jättemysig innan vi gick och la oss. Det blev mycket skratt och flams innan vi somnade.

Dagen efter så åkte vi in till stan igen och satte oss på Wayne´s och pratade några timmar med gott fika.  Jag hade en supermysig helg med Sanna och är så tacksam för det härliga sällskapet som jag fick. 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *