Pizza ▲ Wednesday ▲

Nu är veckan igång på allvar.

Idag har jag hunnit med att göra pizza på hemkunskapen, gått till tandläkaren, haft engelskaförhör, bakat kolakakor, pratat massa i telefon, köpt fil och nu sitter jag och ska fixa med en video. Förkylningen är fortfarande igång så ingen träning för min del. 🙁  Jag längtar tills det blir det! Men i alla fall så sa jag igår att jag skulle iväg till stan och leta efter ett par varma vinterskor och jag kan säga att jag hittade ett par.Jag ska visa dem på bloggen sen när jag har fotat dom har jag tänkt.

I morgon ska jag sätta tänderna i ett par filmer som behövs filmas inför månadsskiftet vilket jag är supertaggad på eftersom det var ett bra tag sedan jag satt framför kameran och filmade. 🙂

Ni får ha en superkväll, se yaa! <3

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *