❤February 1st❤

Oj oj oj, ny månad och jag har inte satt igång med träningen än pågrund av min långvariga förkylning. Men i veckan tänker jag trotsa det och börja träna innan jag blir så rastlös att jag bryter ihop. Jag har redan bokat upp mina pass satt nu är jag laddad. Jag börjar på måndag!

Idag har jag vilat under förmiddagen och ska fixa med en video som ska upp idag. Lite senare idag så ska jag duscha och åka iväg till stan där det är kulturhuvudstads-invigningen. Umeå blir ju kulturhuvudstad i år och idag drar det igång. Så jag kommer gå på invigningen som kommer bli gigantisk! Dock är jag inte så stort fan av sådant där, jag gillar inte att gå på tillställningar utomhus där man behöver frysa och trängas bland människor. Det är inte riktigt min grej men nu har vi fått i bildläxa att vi måste åka dit och kolla på det där så det känns ju lite jobbigt. Aja, det är bara en timme… 😉

Jag bjuder på bilden… 😉

                    

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *