♡Cleansing Fluff•Pink Cotton Candy♡

DSC07355DSC07352

Jag tänkte gör en recension om den här smink-borttagningen som jag berättade att jag hade köpt för någon vecka sedan.

Alltså för det första så måste jag bara säga att jag gillar att skumma in hela ansiktet i tvål, inte gnugga bort sminket med bomullspads. Det här är ett ansiktsskum som luktar otroligt gott av honung, aprikos och vanilj. Den kommer från det svenska och ekologiska märket ”Tvål” och heter ”Pink Cotton Candy”

Den här smink-borttagningen tar bort allt smink utan att gnugga bort ögonfransar eller hud. Den återför ordentligt med fukt och rengör på djupet. Jag gillar verkligen den här. Den gör jobbet på ett bra sätt, enkelt.

1 kommentar

1 kommentar till ♡Cleansing Fluff•Pink Cotton Candy♡

  1. Lovisa skriver:

    Vad kan man köpa den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.