♥Prov idag•Prov imorgon♥

DSC07114

Det är verkligen mycket i skolan just innan loven, det brukar alltid vara så. Man ska hinna pressa in det sista innan man får ta en paus, men det är också det som gör att man blir ännu mer tacksam för att få en paus. Nåväl, man måste ta tag i sakerna också så att något händer.

Idag har jag haft första delprovet i So om Eu. Det är riktigt mycket att kunna och jag har kämpat. Den första delen är dock inte så svår, det är att man ska kunna alla länder som är med i Eu plus deras huvudstäder och var de ligger på kartan.

Imorgon är det andra delprovet då det kommer att handla om Eu:s politik och hur allting fungerar. Det kommer bli skittufft men jag ska plugga som en galning idag. Jag måste kunna det här nu, EU är ett jättesvårt ämne.

Jag hade även Sv-läxa till idag, inte så jättesvårt men det är ändå något man måste plugga till. Sen har jag matteprov på fredag och sen är allt över, i alla fall över en vecka. 😉

wilma

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.