♥Är det vår eller vinter?♥

DSC07680bild 2-8

Jag kände den här känslan igår då det faktiskt började snöa efter några enormt soliga, vårdagar. Eller rättare sagt så var det snöstorm och iskallt ute igår. Det gör mig egentligen ännu mer förvirrad när det blev soligt vårväder idag igen och det mesta av snön töade bort nu under dagen. Kan vädret bestämma sig om det ska vara vår eller vinter? Haha, vilka ilandsproblem. 😉 Men det är ju faktiskt lite jobbigt eftersom att man vet inte exakt hur man ska klä sig när vädret ändrar sig stup i kvarten.

wilma

1 kommentar

1 kommentar till ♥Är det vår eller vinter?♥

  1. anonym skriver:

    Hej fina wilma!
    Kan inte du och matteus göra en video nästa gång ni seS länktar efter att se er tillsammans! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *