Talar ut…♡

DSC06087

 

Hej på er.

Vad är klockan nu? 00.37 är den visst… Jag har ingen kontakt med varken kompis eller pojkvän för tillfället (de flesta sover ju nu) och jag är i akut behov av att prata ut om mina känslor. Det händer inte så ofta här på min blogg, varför vet jag inte men alla vill väl visa upp sina bästa sidor av livet. Varför det är så kan jag inte heller förklara.  Nåväl, jag skulle berätta om mina känslor i detta inlägget, det kanske kommer att bli jättekonstigt nu men ni får tåla det om ni läser min blogg.

Nu på kvällen så har jag suttit i sängen med datorn i famnen och kollat runt på massor av olika skönhetsbloggare och ”vloggare” som det heter. Sådana tjejer som håller på med precis samma sak som jag gör. Jag tycker verkligen om allas videos, alla är så duktiga och uppdaterar ofta med proffsiga och fina videos/inlägg. Vi talar om Linn Ahlborg, Misslisibell, Nellie Berntsson och många, många fler i den här branschen som verkligen har hittat sin ”grej” i det dom håller på med. Det är tre fantastiska tjejer som vet vad dom gör och jag älskar deras videos och bloggar. Dessutom så har dom alla tre blivit nominerade till guldtuben om vem som ska vinna ”livsstils-kategorin” i HELA Sverige! 😀 Det är ju helt sjukt vad kul! (jag ska nämligen själv åka till guldtuben och hänga, blev inbjuden jag också så ni behöver inte fråga)

Men samtidigt som jag sitter där och glädjer mig för deras skull så blir jag också ängslig på samma gång. Jag börjar tänka på mig, min youtubekanal, min blogg, mitt liv och min karriär över huvud taget!? Jag har lyckats väldigt långt, jag har snart 30.000 prenumeranter på youtube och det är skitcoolt men jag kan fortfarande inte känna mig lugn inombords. Jag vet att jag har kommit långt i det jag håller på med, men det har dem här tjejerna också gjort, till och med mycket längre än vad jag har gjort.. Det finns tusentals youtubers som håller på med sådant här och jag känner mig bara som en i mängden. Dem har ju klivit fram var för sig men jag är bara en i smeten, en sådan där mellanperson.

Det finns massor med människor som har fler prenumeranter än mig och som håller på med smink och skönhet och det gör att jag ibland kan undra, varför håller jag på med det här om det ändå finns så många? Jag är inte speciellt proffsig med smink och jag tar inga photoshop bilder, jag är bara jag. En vanlig Wilma Nilsson i Sverige som är ganska mellan, kliver inte ut bland de större på youtube utan håller sig på botten. Så kan det kännas ibland och jag kan få sådana enorma skuldkänslor av att jag ”inte lägger upp videoklipp lika ofta som jag borde” och att ”jag förlorar prenumeranter och läsare på min blogg om jag inte uppdaterar hela tiden”. Jag kan gräva ner mig så djupt i tillståndet att jag MÅSTE lyckas, MÅSTE lägga upp en video, MÅSTE göra ett blogginlägg! Sen blir det kanske bara ett litet halvkasst blogginlägg om inget speciellt eller så ligger jag kvar i sängen och försöker gömma mig från allt. Det funkar till nästa gång jag får skuldkänslor igen.

Jag känner mig bara som en mellanperson som borde ta tag och utnyttja min position på youtube istället för att slösa bort den. Men jag vet liksom inte vart jag ska börja? Hur och vad ska jag göra för att inte vara en i mängden? Jag vill sjunga och ha en skön blandning av humor, skönhet och musik på min kanal. Jag vill bara vara Wilma liksom, göra min grej och lyckas. Men jag vet inte riktigt hur. Det är så svårt att stå vid ett sådant här vägskäl i livet och inte veta hur man ska göra för att sluta jämföra sig med alla andra och bara köra på. Man kan inte bara fyllas på med självförtroende från ingenstans och klara sig på det. Man måste ha en källa, ett fokus, ett batteri som kan fyllas på. Man behöver en grund att stå på.

Sen måste jag bara tillägga att ni är mina stöttepelare i vått och torrt! <3 Jag vet att många säger sådana här saker men jag skulle inte kunna sitta här och skriva ut mina känslor om jag inte visste att ni var underbara människor. Så tack för alla ni som läser min blogg och kollar på min yotubekanal (när jag nu lägger upp något) för det är ni som gör att jag är här! 😀

 

Ni kanske somnade i mitten av inlägget men jag fick i alla fall skriva av mig. 🙂

 

 

 

wilma

7 kommentarer

7 kommentarer till Talar ut…♡

 1. eya skriver:

  Willma du är jätte duktig på tt sminka o sjunga,förtsätt med det du gör och hopps du lyckas. gör det du tror det e rätt.jag älskar dig och kommer alltid tt göra det oavsett hur oft du uppdterar

 2. Elin skriver:

  Hej Wilma!
  Precis som du skriver så är det många som håller på med samma sak som du gör och precis som att de gör deras grej så gör du också det! Alla har sin egen grej och den är unik. Tycker Att din yt kanal på sista tiden har blivit mer du, redigeringen på videorna och uppläggen! Skulle vara så grymt roligt att se dig lyckas ännu mer inom media för det förtjänar du upp till 100%
  Nu kanske den här texten blev lite luddig, men ville väl egentligen bara skriva att du är så sjukt bra på det du gör och detta är bara början!

 3. feffe skriver:

  ÄLSKAR DIG !!!
  va dig själv så löser det sig och du är verkligen inte en i mängde typ alla i min skola vet vem du är lixom det är ganska mkt och jag blir så himla glad när du gör ett inlägg om smink elr en video
  älskar dig BE STRONG !!

 4. bara jag skriver:

  Jag tycker om dejj precis som du är. Och jag tycker inte att du behöver jämföra dejj med andra. Du vet att vi alltid kommer att stå vid din sida även om du inte lägger upp en video varenda dag. <3 STAY STRONG!! Om du vill göra videos där du sjunger så gör de du har en vacker röst tycker absolt att du ska fortsätta göra det du gör!! Be your self<3<3

 5. ida skriver:

  Ps. Ditt namn är väl Nilsson? Hehe <3 😉

 6. ida skriver:

  Wilma… Hur ska jag få detta kortfattat..? Jag älskar din blogg & YT, oavsett hur ofta du uppdaterar, då är det ju bara mer att se fram emot när du gör det! Senaste dagarna har jag tittat på massa av dina gamla videor, och du har verkligen utvecklats! Trots det saknar jag även den ”bekymmerslösa” Wilma. Men jag vet ju att du är den på insidan (alltså samma, sympatiska Wilma). Hur ska jag sätta punkt.. Jag älskar dig, och för mig är du och kommer alltid att vara Wilma Nilsson, min inspirationskälla och min tröst! Alltså inte bara ”hon som håller på med YouTube”. Du är såå grym, och det var modigt att du talade ut om detta! Jag blir alltid glad av dig, och du förmedlar så mycket energi och inspo för mig till skolan! Du har Det som krävs för att vara Wilma Nilsson, tjejen som hinner med allt! Istället för bara Wilma Nilsson. Kom ihåg detta! Du är bara så bäst! Puss :*

 7. Anonymisen ;) skriver:

  Jag tycker att du ska forsätta med youtube 🙂 jag tycker att du ska sjunga på din kanal om du vill det :). Om du lägger ut mer videos blir du ju bättre på det och då kanske mer vill prenumera. Jag tycker du är en av många jag följer som är bäst. Jag blir så glad när du har lagt ut något.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *