♡ Tjock helg ♡

bild-22

(Har ätit denna goding under helgen…)

Heej! Har återhämtat mig lite den här helgen. Jag mådde ganska dåligt igår. Jag hade ont i huvudet och kände mig sjuk och hängig hela dagen. Som tur var så gick det över till idag.

Igår så tänkte jag blogga en del och plugga lite matte men jag blev verkligen dålig så jag orkade inte göra någonting. Jag låg bara i soffan och såg på film med mamma och tryckte i mig massa snask vilket inte var helt fel. Men nu när jag mår bättre så ska jag ta tag i allting igen! (inklusive bra mat, därav rubriken)

Lite senare idag när jag förhoppningsvis är klar med allt så ska jag dra till Matteus. Skönt att bara komma ifrån allt och vara med honom, det får mig alltid på bättre humör. 🙂

 

 

 

wilma

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *