♥ Age Rewind⎥Maybelline New York ♥

DSC07672 DSC07673

 

Det var länge sedan jag gjorde en recension så jag tänkte slänga upp en idag för omväxlingens skull. Det här var en utav de produkter som jag fick från hemsidan craycray.se och detta är en concealer från maybelline new york. Concealern heter ”Age Rewind” och jag har färgen 220 Light Pale.

Det här är en väldigt bra concealer och lätt att jobba med. Den täcker bra och svampen fungerar perfekt som en applikator. Dock så har jag ett problem med den. När jag fick välja från hemsidan så råkade jag välja den mörkare färgen på concealern. (det finns bara två färger) Jag tänkte ta den ljusaste men det råkade bli fel så jag fick hem den mörka i allafall. Den mörkare färgen är ganska orange så jag rekommenderar att ta den ljusare färgen. 🙂

Men annars så fungerar den bra till att täcka allt möjligt. Finnar, mörka ringar, utslag osv osv. Jag tycker att concealern funkar utmärkt!

 

wilma

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida