❤ Städning med Sanna ❤

bild 1-9 bild 2-10

Jag var med Sanna i torsdags. Eftersom att jag tänkte blogga om det men aldrig gjorde det så tänkte jag göra det nu även om det är flera dagar efter. Nåväl, vi var på stan och tog en kaffe tillsammans innan vi gick och åt middag på Subway. Vi hade superkul och pratade om allt möjligt! Att vi åt massa gott samtidigt gjorde inte saken värre.

Resten av kvällen tillbringade vi på kyrkan då vi städade. På vår kyrka så har vi olika städgrupper som turas om att städa kyrkans lokaler och den här gången var det min och Sannas tur att städa. Det var tufft, svettigt och äckligt måste jag säga men vi gjorde det i alla fall. Det belönas med att de som städar får följa med gratis på olika aktiviteter kyrkans ungdomsgrupp gör.  Nästa gång tror jag blir en resa till Stockholm!!!!! Jag älskar Stockholm… <3

Men allt det där kan jag berätta om en annan gång! 🙂

1 kommentar

1 kommentar till ❤ Städning med Sanna ❤

 1. Anonym (samma anonyma person) skriver:

  Hej Wilma!

  Jag ville bara säga först att du är min största idol och förebild och du är så himla duktig på att sminka dig.

  Frågor:

  Är Matteus vänsterhänt?

  Vilken är din favoritfärg?

  Brukar Matteus också gå i kyrkan?

  Vad har du för betyg i musik?

  Är du bra på matte eller no?

  Du har nu fått 30 000 prenumeranter på youtube, ska du inte fira och göra någonting speciellt i en video då? 🙂

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

wordpress hemsida wordpress hemsida