» Wilma fixar biffen «

DSC08227 DSC08233 DSC08242 DSC08245

Well, hello guys!

Måndag idag. Har hunnit med en hel del idag faktiskt. Jag har sett på gossip girl, städat rummet, varit med Ellen, filmat en video, redigerat den, laddat upp den och sen har jag även hunnit laga middag åt hela familjen plus massa städ i köket. Man blir som glad när man tar tag i mycket på samma dag, får det gjort liksom.

Den största anledningen till varför jag lagade middagen idag var för att träna inför hemkunskapsprovet jag ska göra på onsdag. Jag har tänkt laga kassler med potatis, morötter och brunsås som jag gjorde idag. Hoppas att resultatet blir lika bra på onsdag som det blev idag. Man blir ju alltid nervös inför prov, speciellt om de är praktiska.

Bjuder på lite bilder som Ellen tog under matlagningen, enjoy!

wilma

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida