Vårdcentralen, tandläkaren osv♡

8252

 

Enligt rubriken så låter det som att jag har varit med om en olycka och behövt besöka all vård som finns.

Fast nej. Det har bara varit en vanlig tisdag och jag har av en slump haft besökstid på båda ställena. På vårdcentralen så kollade jag upp några röda fläckar på mina armar och det visade sig vara tillfälliga eksem som jag kan ha fått när jag har ”stängt” min arm eller vad man ska säga. Inget allvarligt med det utan fick köpa lite salva som jag ska smörja med ibland.

Hos tandläkaren så fick jag sätta tillbaka en del till min natt-tandställning som hade lossnat och sen justerades min tandställning lite grann för att sätta mer press på tänderna.

Efter tandläkaren så drog jag hem till Matteus och fick hjälp med min matte som jag har legat efter i och inte förstått ett skit utav. Matteus mamma är ju våran mattelärare så därför fick jag den bästa hjälpen man kan få. Hon hjälpte mig med allt och nu förstår jag hur man ska göra! ÄNTLIGEN! 😀

Nu sitter jag och verkligen pustar ut efter en dag med fullt ös, hoppas ni hare bra! 🙂

1 kommentar

1 kommentar till Vårdcentralen, tandläkaren osv♡

  1. Kalle skriver:

    Tjäna Pengar Hemifrån, väldigt simpelt och man tjänar bra på det

    http://www.nattstad.se/Bamseee/hur-man-tjanar-pengar-hemifran-13734302

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida