Mamma ♡

IMG_3242

 

Idag fyller min kära lilla mamma år.

Hon är den finaste personen jag vet och jag är så glad att hon finns i mitt liv.

Hon är verkligen min förebild och min bästa kompis på samma gång. Det finns ingen annan människa som känner mig lika väl som hon och det kanske är just för att hon är min mamma, men också för att hon har tagit sig tid och energi att förstå sig på mig som om hon vore i min ålder.

Det finns inget jag kan göra för att kunna ge tillbaka all den kärlek som jag har fått utav henne, utan jag kommer vara henne evigt tacksam och ge vidare allt till mina barn när även jag blir mamma.

Jag önskar verkligen att en dag få bli som henne. Älskade mamma, hoppas du har en bra födelsedag. <3

 

wilma

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *