Långa dagar…

0000-2

 

Jag är sällan sysslolös, det kan jag lova. Just nu så har jag har rätt så många bollar i luften.

Jag vet inte om jag kan kalla det för att jag tar mig vatten över huvudet eftersom att den största bördan kommer från skolan.

Det är så sjukt mycket som händer just nu! Om tre dagar kommer jag flytta, allting är kaos här hemma och jag praktiskt taget lever i en kartong. Jag har ett spanska-förhör och idag, ett no-förhör i morgon. Veckan efter det måste jag plugga som en galning eftersom att jag kommer ha moppe-prov, so-prov och no-prov om två veckor. Inte nog med det så är det och arbeten som behöver tas hem och göras som t.e.x engelska och svenska.

Förlåt för att jag inte har lagt upp så mycket på bloggen, youtube eller instagram. Men det här har varit min vardag under några veckors period nu. Jag måste prioritera skolan när den är som värst, tyvärr!

Det blir bättre, jag lovar!-

 

 

wilma

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida