Lägg upp videos Wilma!!!

FÖÖÖÖRLÅÅÅT!

Jag vill så gärna lägga upp videos åt er men jag har verkligen inte möjlighet just nu. I helgen har jag flyttat och det har varit ganska fullt upp med det. Just nu i skolan så får jag bara mer och mer uppgifter och nästa vecka har jag moppeprov.

Innan jag kan börja lägga upp videos oftare så måste jag hitta en balans i min vardag så att jag kan få allt att gå ihop. Tills dess så får ni stå ut med att det blir lite tomt på kanalen och här på bloggen.

Jag hoppas att ni förstår och fokuserar på skolan för det är viktigt!

Dessutom så kommer jag och Matteus kunna lägga upp videos mycket oftare nu när vi bor närmare varandra. Sen får ni inte heller glömma bort att jag inte har internet hemma hos mig och kommer inte heller ha det upp till 2-4 veckor.

Men allt ska lösa sig, det vet jag.

 

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida