Träffa Deborah

DSC01604

Nu drar jag iväg för att träffa den här pinglan. 🙂 Visst ser hon ut som en modell?

Idag har vi tänkt ägna en dag åt shopping. Vi båda behöver nya kläder inför vintern och det passar ju perfekt att skaffa sådant nu. Jag ser fram emot den här dagen enormt eftersom att jag och Bebban är sjukt bra på sånt här. Inte nog med att vi fungerar bra ihop, vi har även samma stil på kläder också, så det är sjukt lätt att hitta snygga saker när vi är tillsammans. 😀

Sen drar jag vidare hem till henne för en mysig sleepover. Bara det kommer ju bli askul, dessutom var det ett tag sedan jag var hemma hos henne. Vi har mest träffats på andra ställen så att komma hem till henne blir en omväxling och det är ju alltid kul. 🙂

Nä, nu ska jag inte sitta och prata bort dagen. Ska sätta mig på bussen nu, hejdå. 🙂

 

 

IMG_7971.JPG

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida