Ängeln på Malmskillnadsgatan

DSC02295Book from HERE //

Jag kom på att tänka på den här boken när jag skrev det förra inlägget om barnsexhandel. Den här kvinnan heter Elise Linqvist och hon har varit med om mycket skit i sitt liv. Hon har blivit utsatt för just våldtäkter och övergrepp redan som 5-åring, för att sedan som äldre bli prostituerad.

I den här boken så berättar hon om sitt liv och hur det var, tillsammans massor av tankar och funderingar. Såklart så har det slutat lyckligt för henne nu och hon är glad och full av energi hela tiden. En tant som har mycket krut med andra ord. 😉 Hon var och föreläste och berättade om sitt liv på Youth när jag var där och efter det så köpte jag hennes bok som jag läste hela bussresan hem.

Man får ett sådant perspektiv på livet och man fylls med inspiration att göra det som hon gör nu, att hjälpa andra.

 

 

IMG_7971.JPG

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *