NYX Buttergloss

DSC02520DSC02516DSC02525

Dessa är två nya läppglans från NYX som jag införskaffade mig nu innan jul och har hunnit använda några gånger. Jag tycker helt ärligt att dom är väldigt krämiga och är lätta att få ett bra resultat med. Dessutom så luktar dem gott och har förpackningar söta som socker, jag blir jätteglad så fort jag ser dem. 🙂

Jag tycker verkligen om dem här men jag kan också tycka att det har varit lite väl överhajpat om dessa läppglans ifall ni förstår vad jag menar? För så mycket bättre än andra läppglans är dem inte. Men jag tycker att om man vill vara säker på att man får ett bra läppglans så är dessa ett säkert kort.

Här i Umeå så kan man köpa dessa på Gloss för ca 80:- styck.

IMG_7971.JPG

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *