Outfits under 2014

PicMonkey Collage

Här är några utvalda outfits från året som gått, några av mina favoritoutfits och faktiskt dem enda som har blivit fotograferade. Jag känner nu efter att ha kollat igenom hela året på bloggen att jag är dålig på att få andra att fotografera mig när saker händer och speciellt mina outfits, jag får helt enkelt tvinga folk att fotografera mig mycket nästa år så att det finns fler bilder på mig på bloggen, det blir seriöst ett nyårslöfte hahaha (ego som jag är). 😉

Nejmen det blir ju helt klart roligare att se sig själv och hur man har ändrats under årets gång istället för att bara fota det man gör liksom. 🙂 Nu ska jag ha en bra dag och bara njuta av att det är lov, bye. 🙂

 

IMG_7971.JPG

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *