Just Dance

DSC02794

Hej på er! Nyss var det lördag och helt plötsligt är det måndag, jag hinner inte med. Jag skulle så gärna behöva några extra dagar i veckan för att hinna med allt.

Idag har jag mått lite krassligt, jag vet inte om det är någon sjukdom på gång för jag märker att min huvudvärk bara har blivit värre och värre idag även fast jag har druckit massor av vatten. Jag får försöka komma i säng lite tidigare idag så kanske det blir bättre.

Men trots att jag mådde som jag mådde så var jag ändå fruktansvärt sugen på att dansa just dance, det är verkligen så kul och jag kan inte få nog av det. Jag pressar min kropp till max och brukar oftast dansa tills jag blir helt snurrig. 🙂 Det är en bra konditionsträning och ett skönt avbrott i pluggandet.

Nu ska jag försöka komma i säng, godnatt.

 

 

IMG_7971.JPG

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida