IKSU-kort

Skärmavbild 2015-01-20 kl. 00.09.57

Alltså jag är jättesugen på att skaffa ett gymkort på IKSU. Jag vill verkligen dra igång med träningen på allvar igen eftersom att jag vet att jag mår bättre av det. Enda nackdelen är att det kostar en hel del, men jag tycker att det är värt det. Jag ska få följa med Saga och testa på det eftersom att hon har kort där.

Jag och Bebban funderar på det här tillsammans och jag tror att vi förr eller senare kommer att genomföra det. Dock så behöver jag spara ihop lite mer pengar osv, men sen så hoppas jag på att få börja köra igång.

Att börja träna ordentligt och regelbundet skulle bidra till att min hälsa, kondition och hy blir bättre. Jag kommer må allmänt bättre och känna mig friskare och piggare. Jag skulle dessutom bygga upp lite muskler och former. Sen så vill jag gärna höja mitt idrottsbetyg och då behöver jag en bättre kondition så att jag kan få bättre resultat på BIP-testen.

Det är så himla svårt att träna utomhus nu för det är kallt och halt ute. Dessutom vill jag göra träningen till något roligare än att bara vara ute och springa. 🙂 Dock så kommer detta aldrig bli en träningsblogg, jag har ingen koll på sådant.

 

IMG_7971.JPG

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida