1 år

PicMonkey Collage

Alltså jag vet inte hur jag ska börja…

Bebban, vi två har känt varandra i ett år nu, ett år som bara har svischat förbi oss med både positiva och negativa händelser. Du och jag har alltid haft varandra i varenda stund det här året och det har varit så fantastiskt att få dela det med dig. Jag har helt ärligt kommit närmare dig än någon annan i mitt liv och det har betytt ALLT för mig. Du och jag har upplevt så mycket härligt tillsammans under 1 år och det är saker som jag aldrig kommer glömma. Vi har upplevt sorg, glädje, rädsla, lycka och mycket mycket mer. Du har förgyllt detta år och även hela mitt liv.

En sak som alltid kommer ligga mig extra varmt kring hjärtat är våra fikastunder på Wayne’s. Det har nog betytt mest för mig det här året eftersom att det är här vi har lärt känna varandra. Det är här vi har fått prata av oss och lätta på hjärtat när det har gjort för ont. Samtidigt som detta också är stället där vi fått dela glädje med varandra, en glädje som kommer finnas i mitt hjärta för alltid.

Vad skulle jag ha gjort utan dig? Jag tänker på det ibland men slutar snabbt eftersom att jag vet att jag aldrig kommer kunna leva ett liv utan dig. Jag har gått igenom många tuffa perioder det här året som ingen annan förutom du vet om. För mig så känns det som att du har hållit mina känslor i händerna som om de var gjorda av glas och inte släppt dem i golvet.

Även fast vi inte umgås så ofta så vet jag att du alltid finns där för mig oavsett vad och jag hoppas att du känner samma sak.

Jag älskar dig från djupet av mitt hjärta. <3

 

 

IMG_7971.JPG

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *