Mornings like this. Love it,

Vaknade 7 i morse och tog en snabb dusch så nu väntar jag på att det ska torka så jag kan börja göra mig i ordning för denna dag. Jag ska till vc och lämna prover och sen vet jag inte riktigt om jag ska göra något mer på srång osv. . Men tror jag bara ska hem till bloggen sen och fixa en grej och svara på något mail jag glömde svara på i förrgår angående boka tid till att göra fillers läppar :)

Frukosten består av skinka, sparris,tomat och ägg stekt vääldigt rått fortfarande och youghurt med strött chia över!

Samt mitt goda koffeinfria kaffe med stevia

20170518_073659

20170518_073758

 

1 kommentar

1 kommentar till Mornings like this. Love it,

  1. Nasrin skriver:

    Wow!!! Looks so delicious…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*