Byter BLOGGADRESS

Nu går jag vidare. Ni kommer numera hitta MIN BLOGG HÄR!

Det har varit en härlig tid alla dessa år på Improveme.se och jag har varit med från start. Flera år med härliga läsare! På min nya portal är det lite mer träningsinriktat och det ska bli jättekul att blogga där. Jag hoppas att ni följer med mig dit och följer min vardag, arbete som PT och egen träning etc.

För er som inte redan har mig på Instagram så kan ni lägga till mig : emeliemattsson1

 

0 kommentarer

Sneakpeak – fotning

Fotades av bästa Ivan Da Silva igår. Här kommer en liten tjuvtitt som såklart är oretuscherade.

0 kommentarer

Gårdagen träning – Axlar Rygg

Idag är det dags för ben och sen jobb. I eftermiddag har jag fotning, ska bli superkul. Berättar mer sen:)

0 kommentarer

Hur jag arbetar med mina klienter som PT/Fysiopraktor!

Jag har turen att ha Kinesiologi bakom mig i allt det jag gör. I alla behandlingar, näringsprovning och val till mig själv och klienter, träning osv så kan jag ALLTID ta hjälp utav min kunskap inom Kinesiologi. Detta ger en riktig extraskjuts och resultaten och effekten är tuuusen gånger effektivare, snabbare och större!
Kinesiologi är en metod att kommunicera med en annan persons nervsystem genom att testa spänningen i musklerna. Kinesiologen använder sig av s.k. manuell muskeltestning för att hitta obalanser, spänningar och blockeringar i kroppen. Jag gör därefter olika behandlingar av nerv- och energisystemet, för att slutligen testa musklerna igen och bekräfta att det skett en förändring.
Struktur – Kemi – Mentalt
Kinesiologi och kinesiologisk medicin används för att hjälpa människor med olika typer av funktionsnedsätt- ningar i rörelseapparaten (muskler, leder) och kroppens inre fysiologi (matsmältning, hormonsystem, immun- försvar, näringskemi, etc) och mental stress.
Neuromuskulära tester
Grunden i kinesiologin är manuell muskeltestning. Det är en diagnostisk teknik där man med hjälp av neuro- muskulära tester tolkar kroppens elektriska impulser och den neurologiska kommunikationen mellan olika sinnesorgan, receptorer, muskler, körtlar, inre organ, hjärna och ryggmärg.
Jag är så otroligt tacksam att jag träffade min vän Mac Pompeius Wolontis för 2år sedan och han introducerade Kinesiologin och allt som hör till för både mig och S. Vi är helt sålda och det är även denna utbildning vi har hållit på med ett tag och kommer vidareutbilda oss inom till och med Jan 2014.
3 kommentarer

Utmattad

Vilken dag! Helt slut efter utbildningen idag. Baksida ben passet blev inte helt bra. Är helt utmattad i både kropp och själ:)Behöver varva ner lite, äta ngt gott och sova lääänge för att återhämta mig inför 2dgr till:) Utbildningen är väldigt intensiv denna månad också! Kram kram

0 kommentarer

Lirreman 8år! <3

Min älskade fina Lirreman fyller 8år idag på Lucia. Det känns som igår som vi valde ut dig i valplådan och otåligt väntade på att få hem dig. Jag älskar dig mer än livet själv och hoppas på massa massa mer år tillsammans med dig min fina vovve! <3

bild-9

1 kommentar

Årets Träningsblogg/inspiration?

Har du följt mitt blogg ett tag och tycker om de tips, den inspiration och de träningsbilder jag lägger upp i bloggen?

Jag skulle uppskatta om ni kunde gå in och rösta på mig för Årets Träningsblogg HÄR

aHR0cCUzQSUyRiUyRmJsb2dnLmltcHJvdmVtZS5zZSUyRmVtZWxpZW1hdHRzc29uJTJGZmlsZXMlMkYyMDEyJTJGMDglMkZJTUdfMjUxNjEtMTAyNHg3NjguanBn

Uppge då min träningsblogg som adress. Tusen tack för varenda röst :) Kärlek!

2 kommentarer

Dagens Pass – Mage/baksida axlar

Har egentligen vilodag idag, men lite spontana avbok gjorde såklart att jag befann mig på gymmet endå. Blev lite prio såsom baksida axlar och lite mage. Man måste ju försöka hålla sig hyffsat hård även när det inte är bikini säsong. Bara för att man har kläder på utomhus så betyder inte det att man kan tjocka till sig:)

För er som vill följa mig lite mer intensivt så kommer ni att kunna göra det HÄR!

6 kommentarer

Instagram

ALLA ni som vill ta del utav PT erbjudanden, min träning och vardag:

lägg till mig på Instagram: emeliemattsson1 heter jag där:)

0 kommentarer

Utbildning torsd-sönd

I helgen ska jag och min kärlek på utbildning IGEN. Så kul och man lär sig så mkt mer:) 

Funderar på att gå och köra ett bonuspass på gymmet:) Behöver lägga lite fokus på baksida axlar.

 

 

0 kommentarer