Pappa

Idag är det din födelsedag. PAPPA! Du är så saknad. 8mån sedan du lämnade oss nu. Så oförberett och så oplanerat!  Ibland är livet så orättvist. Man arbetar och hjälper människor hela sitt liv och finns för andra så mkt man kan. Ställer upp för alla och finns alltid där. Drömmer och framtiden och vad som ska göras. Vilken resa som ska göras härnäst. Hinner inte börja leva livet. Får inte ta del och njuta av livet som pensionär. Du hade så mkt planer. Älskade att resa.

 

  

 Hade du levt nu så vet jag vart du hade varit på din dag. I NYC och strosat. Shoppat och ätit gott.   

GRATTIS på födelsedagen pappa! Jag älskar dig! <3

1 kommentar

Dags för avfärd 

God morgon! Vi är uppe tidigt idag. Nu är jag och Ifa redo för en helg i Finland. Vi ska tävla där imorgon. Håll tummarna för oss :)

Bilen är packad. Nu ska jag bara möta upp mitt resesällskap med hund. 

  

0 kommentarer

nyklippt

Tog ut mina extensions och klippte av en bit. Skönt att kunna dra fingrarna genom håret :)  

 

0 kommentarer

På gymmet

Ett benpass avklarat. Nu blir Det sandtaget med denna :) 

 

0 kommentarer

Utstirrad

Svårt att fokusera på filmen när man är utstirrad till max :) haha 

 

1 kommentar

Axlar :)

Lyckat axelpass idag :) Körde mkt isolerade övningar utan frivänd och stöt för kände mig lite trött i ryggen efter helgens träning. IMG_9244 IMG_9255

0 kommentarer

Save the date korten 

har jag visst våra SAVE-THE-DATE kort? Skickade ut dessa för ngn månad sedan. Inbjudningskorten går i samma tema :) så himla fina! Inbjudningskorten kom idag :) ska visa dem också sen.    

       

3 kommentarer

Mellis

Dags för mellanmål. Total greens blandat med massa rent och nyttigt :) 

 

1 kommentar

Skapa en jämn triangel

Jag brukar säga att livet är en triangel. Om DIN triangel inte är jämn och ist har 1längre/större sida, så kommer inte vardagen/kroppen fungera som den ska.

bkpam231134_triangel_1

T.e.x du är i utmärkt fysisk form, du mår otroligt bra och har inga stora mentala issues, MEN du sköter inte kosten bra och har pga detta dåligt immunförsvar eller hormonell obalans. Det gör ju så att triangeln ej är jämn.

Ex 2. Du äter och lever väldigt bra, du rör på dig och tränar och har inga strukturella problem eller skador. MEN du lever med ett emotionellt trauma. En familjemedlem har gått bort eller du lider av depression eller liknande. Då är det inte heller en väl fungerande triangel.

IMG_9796

En icke jämn triangel leder till problem. Och detta kan leda till sekundära problem och störning i balanscykeln. Därför är det oerhört viktigt att du tar hand om alla 3 bitar. Är det någon bit hos dig som hamnar efter ? Fundera en stund.

Om du vill kan du även istället skriva TRÄNING – KOST- VILA i din triangel. Hur ser det ut där? Utan balans så kommer din kropp ej jobba MED dig och du kommer ej uppnå önskade mål.

Behöver du hjälp att balansera din triangel? På PT CENTER SÖDERMALM arbetar vi med alla 3 delar. Fysiskt/strukturellt, mentalt samt näringskemiskt. Boka in dig på en konsultation idag:

emelie@ptcentersodermalm.se

0 kommentarer

Morning view

I med denna. Väntar gör ett axelpass :) sen ett gäng klienter på det. Ha en fin morgon! 

 

0 kommentarer