Emelie Mattsson

Nya delen – förebilder

idag får vi tillträde till nya delen på PT CENTER SÖDERMALM. Så spännande!

Väggar och dörr ska upp, samt behandlingsrum. Sen ska vi förflytta all utrustning och hoppas vara klara på måndag :)  

     

God morgon från PT center Södermalm 

Sista träningspasset i lilla gymmet. Imorgon dubblar vi strl men såklart fortf på samma adress BONDEGATAN 24 :)

Blev marklyft /ben idag!  

         

Min Möhippa

Förra helgen var det dags för min möhippa! Vilken underbar dag! Blev kidnappad av Karin och Linda på gymmet och fick då köra ett superjobbig cirkel som Linda satt ihop.  

 Hade precis innan kört mitt egna styrkepass, så var inte så kaxig :D Det blev en runda på stan med min inte alltför fula outift vidare till nästa destianation.

  Då åkte vi till Clarion hotel Selma city spa där vi checkade in och bytte om till bikini. Avnjöt fm i poolen på deras takterass med champagne och skratt. Länge sedan jag skrattat så mycket! Strålande sol och fina vänner. Precis som man kan önska sig. Vilken tur vi hade med vädret!

  Vid lunch så duschade vi och bytte om för då var det dags för brunch på nedervåningen på samma hotell. Där överraskades jag av restan av vännerskalan. Massa god mat, härligt umgänge och mer champagne. Kände mig så speciell under hela dagen <3 Så himla tacksam för denna dag!

  Efter brunchen var det dags för med njutning på SPAt. Mer bad, filmning, lite lekar och avkoppling. Avslutade i deras relaxavdelning med lite djupa diskutioner innan det var dags att bege oss. Jag och Karin köpte med oss mat och fortsätter denna härliga dag hemma hos henne <3

Kommer att leva på detta såå länge. Vilka fina människor jag har i mitt liv!

Greens intake

Ni glömmer väl inte bort att äta /inta era greens? 

 

Armar

Vaknade med topp energi! Jag S och Ifa  gick till PT CENTER SÖDERMALM och körde ett armpass innan han blev kidnappad för sin svensexa :) han har en spännande dag framför sig med fina vänner !

     

Finare fransar

Sista påfyllningen inför bröllopet :) Mi är som vanligt så duktig! Jag älskar volymfransar. Till er som inte testat eller enbart testat singelfransar. Prova detta! Så mkt snyggare! 

   


Sida 1 av 959
1
......Sista »