ÖBO/Örebro bostäder lägenhets sökande!

Hej!

Jag sitter och söker runt på 1a handslägenheter på öbo där jag varit medlem i 2 år och har runt 720 köpoäng. Jag har gjort massor av intresse anmälningar som hamnar runt min budget men ej fått något erbjudande än. Jag har mailat dom igår och fråga om förtur då jag har medicinska skäl till det dvs ha nära till sjukhuset. Jag bor nu 7 mil drygt bort från stan hos mina föräldrar igen vilket inte är ok för mig iallafall när jag är 22 år och bott själv samanlagt 4 år kanske innan. Jag vill bo själv och vara självständig utan att behöva bo hemma. Men öbo sbara idag att det inte finns förtur. Men jag har vänner som bott i sverige kortare än jag stått i kö och dom har fått förtur. Så förturen riktar sig till nyanlända och inte oss svenskar. Det är orättvist då alla borde ha samma rätt till det. Även om man är utlänsk eller är född svensk.

Vad tycker ni, är sverige för mesiga för att ge nyanlända andra boenden så vi som stått på kö kan gå före?

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*