MFSHOW Madrid

Mer om MFSHOW i Madrid som alltså var en ganska stor grej för mig då det var min första offentliga presentation för mitt märke! MFSHOW i Madrid hålls 4 gånger om året och är som Madrid fashion week helt enkelt.. dock inte som Mercedez Benz Fashion week som är den stora main veckan. En kompis till mig som jag träffat här i Milano jobbar med det här eventet och gav mitt märke som förslag för ett av sex märken som skulle få ha sitt egna “stand” efter fashon showerna, det blev sedan röstning och jag blev en av dom! Fick reda på detta en vecka innan, så hade en hel del att göra, men tack vare att jag har världens underbaraste och mest hjälpsamma kompisar så gick allt fint! Jättekul men även liiiiite nervöst då jag på onsdagen skulle ha en presentation för press… min första presentation, och på spanska! Men det gick super! Lite kort dock, men för att va första gången är jag hel nöjd! Hade många kompisar som kommit dit och kollat så de va hur som helst. MFSHOW höll alltså på i tre dagar, och där visade jag upp min kollektion helt enkelt. Träffade mycket intressant folk, och nästa vecka ska jag ta kontakt med alla och se om jag kan börja göra lite business i Spanien!

image image image image image image image image image image

 

 

 

7 kommentarer

7 kommentarer till MFSHOW Madrid

 1. Egli Diana Pinto skriver:

  Nice answer back in return of this question with solid arguments and describing the whole thing regarding that.

 2. same old numbers skriver:

  Incredible! This blog looks just like my old one! It’s on a completely different subject but it has
  pretty much the same page layout and design. Great choice of colors!

 3. Harley skriver:

  I got this web page from my pal who shared with me on the topic of this web page and now this time I am visiting this web site and reading very informative
  articles at this time.

 4. Layla skriver:

  You should be a part of a contest for one of the best blogs online.

  I will recommend this website!

 5. Estelle skriver:

  Hello, yeah this piece of writing is genuinely pleasant and I have learned lot of
  things from it on the topic of blogging. thanks.

 6. Jonnie skriver:

  I blog frequently and I really appreciate your information. This great article has truly peaked my interest.
  I am going to bookmark your site and keep checking for new information about once
  a week. I opted in for your RSS feed too.

 7. ig skriver:

  Everything is very open with a very clear explanation of the challenges.

  It was truly informative. Your site is useful. Thanks for sharing!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*