First Days in Bangkok

   
    
    
    
 
Allt var superlätt när jag kom hit till Bangkok. Billigt och bra. Jag fick tips av min kompis som var att växla lite pengar vid flygplatsen så att jag har pengar till taxi samt mat sen växla resten på Superrich exchange. Landade på flygplatsen som ligger ca 20min bort, om set inte är trafik och om man bor i Sukhumvit vill säga, så det kostade kanske 180 baht. Tog taxin från 4de våningen efter att jag först skaffat mig ett Thai simkort. Tar man taxin från 4de våningen så slipper man avgiften för att det är en flygplats sen så är det viktigt att du säger till chauffören att du bara vill ha på Taxi metern.

Jag har bott i en fin lägenhet via Airbnb där jag njutit av poolen och gymmet samt den grymma utsikten som ni kan se ovan. Lägger snart upp ett till inlägg om poolen 😉

Idag ska jag på 3 års anniversary fest för man tidningen L’Optimum Thailand tillsammans med min vän Ten, designer och grundare till Veryten.

Hoppas ni har en härlig fredag! 

Best wishes från Bangkok! 

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*