EllenF

APOLIVA Brun utan sol Bodylotion

207143s Formula: Vit creme åt det tjockare hållet med en lätt, fräsch doft (inte traditionell BUS-doft).

Utlovar: En brun utan sol -lotion som gradvis bygger upp en solbrun färg. Används dagligen till önskad nyans uppnåtts och kan användas på hela kroppen. Produkten är lätt parfymerad. Appliceras på rengjord och återfuktad hud. Rengör händerna och låt lotionen torka in innan påklädning. Används dagligen för bästa effekt.

Resultat:Formulan är så pass tjock/tät att den är något svårapplicerad. Den är därav lite svår att få jämn, och man blir lätt fläckig. Första appliceringen ger knappt någon färg alls och andra appliceringen ger en något artificiell brun ton åt det varmare hållet. Då jag fick nästan orange fläckar på vissa ställen kan det inte bli mer än ett botten-betyg, trots att jag gillar doften!

Pris: 79 SEK/200 ml på Apoteket

Betyg: 0/5

 

This Weekend & Other Stories….

Har blivit väldigt bortskämd denna helg med fina presenter och god mat, bland annat ostron på PM& Vänner. Nu har jag en passport-holder men inget pass och det verkar som om det kan bli en resa i juni så jag får ta tag i det helt enkelt. Katten var på spa i handfatet!

 

IMG_2291

DEPEND O2 The Great Desert: “Sandy Dunes”

“Äggskalsfärgade” Sandy Dunes (25 SEK) är helt klart min favorit av de 8 matta lacken i limited edition-kollektionen The Great Desert. Med två lager blir det en jättefin täckning med halvmatt finish. Jag älskar ju ljusa naglar (helst till solbrända händer), men vill inte ha det där kritvita utan mjölkiga pasteller. Vilket jag hittade flera av i denna vår-kollektion!

Nu har jag tagit helg! Ska städa, skala räkor till pastasåsen och vänta in mitt Stockholmsbesök som inte är framme förrän 18 ! Katten väljer (som vanligt) film och sedan ska vi äta Bubbies Homemade Ice-cream!

 

IMG_2246

CCS + Sanna Kallur = SANT

Visst är hon vacker Sanna Kallur? Älskar denna bild på henne. Nu har “dalaföretaget” CCS Healthcare i samarbete med den populära friidrotterskan från Dalarna tagit fram två nya produkter för träningsbagen! Jag gillar verkligen de färgstarka tuberna som inte för tankarna till “tråkiga apotek-förpackningar”!

CCS Swedish Formula Sanna Edition Duschgel & Hudlotion har svalkande och intensivt återfuktande egenskaper för att passa extra bra efter träningspassets dusch. Formulan är parfymerad med en mycket mild doft med inslag av melon, apelsin, äpple och näckros. Doften är god men sitter inte kvar så länge och borde passa även de som är lite doftkänsliga (såvida man inte bara använder helt oparfymerat). Trots de något “feminina” utseendet på tuberna  är doften neutral och formulan utformad för såväl kvinnor som män. Dusch-gelen innehåller milda, lättnedbrytbara tensider samt svalkande mentol och gurkextrakt. I lotionen, som har en extremt snabbabsorberande formula, återfinns även mjukgörande sheaolja och återfuktande karbamid. Lämnar kvar en mycket len finish!
-För mig som tränar så mycket är det oerhört viktigt med en mild kroppsrengöring som återfuktar ordentligt och en hudlotion som snabbt går in i huden. Att jag fått varit med och testa formulan och välja doften gör det här samarbetet extra roligt, säger Sanna Kallur.

CCS Swedish Formula Sanna Edition Duschgel 59 SEK/200 ml

CCS Swedish Formula Sanna Edition Hudlotion 69 SEK/200 ml

 

hxbs0xuirrbv0idkdb3o

 

IMG_2266

Update

Tapaslunch är ett måste minst en gång i veckan! Välförtjänt idag efter att ha blivit väckt av katten vid 5 och sedan sammanträde med Nämnden för Arbete och Välfärd hela förmiddagen. I helgen får jag finbesök – ingen mindre än en Riksdagsman. One of the good guys. Inte en sådan som inte vill ta kvinnor i hand eller prioriterar en fet fallskärm framför Sverige.

 

13043661_10154039943405993_5555821572321367075_n

Update.

Får erkänna att denna helg sög och lägga den till handlingarna. Ibland klaffar inget – varken gällande jobbet eller på det privata planet. Jag kan lätt gå ner mig och “grotta ner mig” i mina misstag, så får mig gäller det att så snabbt som möjligt vara på banan igen och fylla veckan med saker som är roliga eller hälsosamma. Veckan kunde i alla fall inte ha börjat bättre. Fixade håret på stans exklusivaste hårsalong – LYX VXO, (ska dit igen på torsdag och fixa det sista- bild kommer sen) och var sedan på Växjö Medical Center där min fina väninna Svetka gav mig min favoritbehandling just nu: bröstlyft med laser! Även om man bara ser en liten skillnad direkt så fortsätter kollagenet att nybildas och stärkas i månader efter! Jag älskar såna behandlingar. Min policy är alltid  i första hand strama upp och i andra hand fylla ut , när det gäller Anti Age! I Växjö är det just kliniken Medical Center som har den starkaste och mest effektiva lasern. Huden i just detta område är förstås extra känsligt så man kör inte på de allra hårdaste inställningarna. Det känns mest som små stick, du blir lite röd och efter några dagar fjällar du. Ingen down time! Imorgon ska jag till en salong och göra ett lymf dränage. Jag känner att jag behöver det då jag både varit sjuk länge och tycker att  jag har lagt på mig (extremt) mycket vätska. Innan dess akupunktur och sushilunch med KD-kollegan. Han har börjat visa framfötterna äntligen! Ska bli spännande att se vad som händer i det partiet framöver!

 

13015602_10154035617025993_2813458882350114836_n


Sida 1 av 1 332
1
......Sista »