Dagens skönaste köp!

tre-steg_4440Här kommer lite positiva nyheter. Clinique har sänkt priserna på sitt klassiska 3-Stegs Systemet. Permanent.

Alla nya priser gäller redan från och med idag:

Liquid Facial Soap (200ml) 195 SEK

Clarifying Lotion (200 ml) 195 SEK

Dramatically Different Moisturizing Lotion+/Gel  (50 ml) 225 SEK

Om du inte har provat Cliniques populära 3-Stegs Systemet  tidigare finns det ett introkit i travelsize om innehåller Liquid Facial Soap (50 ml) Clarifying Loton 100 ml)och Dramatically Different Moisturizing Lotion eller Gel (30 ml). Även perfekt för semestern. Nytt pris 225 SEK.05candyshimmer_250x250

Ett märke jag gillar ännu mer är Clarins så glädjande nyhet nummer två är att Eleven.se har prissänkt alla sina Clarins-produkter, inklusive make up. Några av mina  personliga favoriter är Clarins Extra-Firming Foundation som har sänkts  nästan en hundring från 440 SEK till 349 SEK samt Clarins Instant Light Natural Lip Perfector i nyans Apricot Shimmer som just nu kostar 149 SEK (du sparar 46 SEK).

 

0 kommentarer

Update.

I morgon är första dagen på min nya arbetsplats. Fyra dagar i veckan (8-16) kommer jag att jobba som elevassistent i en andra klass på en skola i närheten av där jag bor. Så nu är det inte längre aktuellt för mig att flytta ifrån Växjö, i alla fall inte på över ett års tid. Jag trivs bra här för tillfället så det känns bara skönt. Det är första gången i mitt liv jag jobbar “kontorstider” istället för i frilans-eller projektform, så det kommer att bli en stor omställning. Eftersom jag är ensambarn, och inte har några egna, har jag egentligen inte så mycket erfarenhet av barn. Utöver att jag har varit ett själv. Men jag har väldigt mycket livserfarenhet samt utbildning inom ledarskap. Jag har en föreställning att barn älskar mig, men det är egentligen mest en bild jag har, så nu får vi se om den stämmer eller inte. På söndag kommer Jonathan och hälsar på mig från Stockholm, så får vi se om han också gillar Växjö. Puss!

 

10365950_10152627799590993_1039586191812291283_n

0 kommentarer

Nya 2-stegs tvätten & Nyheter från SENSAI

Allt fler hudvårdsmärken använder 2-stegsmetoden när det gäller tvätt  och denna vecka lanserar SENSAI sin nya Silky Puryfying med sex rengöringar i alla tänkbara formulor i Step 1 samt fyra varianter uppdelade efter hudtyp i Step 2. SENSAI kallar regimen för SAHO: en hudvårdsritual som innebär dubbel rengöring, dubbel återfuktning och dubbel applicering. Förpackningarna är också nya!

STEG 1 avlägsnar fetter; sebum samt make up medan STEG 2 rengör huden från smuts, svett och döda hudceller.

 

berry

 

Tala gärna med en hudvårdsterapeut innan du köper för det är väldigt viktig att få rätt produkt till just din hy.  Jag fick tyvärr hem ett pressprov av Step 1  som inte passade mig alls. Jag beskrev min hud som normal (kanske något känslig) med en T-zonen där jag lätt blir blank och har något förstorade porer, pormaskar. Som Step1 1 fick jag därför Cleansing Gel som ska passa alla hudtyper och denna enda som jobbar riktigt pordjupt. Tyvärr bestod formulan av en transparent gel med några enstaka lite större scrubb-korn i –och det finns inget som irriterar min hud mer än än mekanisk peeling i ansiktet. Jag upplevde till och med  att porerna förstorades  efteråt (vilket de enligt hudvårdsterapeuten Annica är normalt att det gör först). Utöver det satt hela ögonsminken kvar på fransarna. En stor tumme ner för den med andra ord!

Hudvårdsspecialisten  och skönhetsbloggerskan Annica rekommenderar att jag med min hy istället borde ha testat Cleansing Cream eller Cleansing Oil so now im a little bit sad, då jag inte kommer ha råd att köpa den (475 SEK). Dagens  I-lands problem. Men en PR-ansvarig  som inte gjort en hudanlays, kan självklart inte  pricka rätt som en hudterapeut.  Dock blev det en perfect match i Step 2 då jag fick ett prov på Foaming Fashial Wash,- en mousseformula för normal till fet hy. Min blandhy älskade denna, och huden kändes nästan “polerad” efteråt, liksom uppstramad utan att torka ut. Den utlovar följande;

Den unika ”Rich Foam Formulan” ger ett exceptionellt fylligt och silkesmjukt skum. Rengöringen innehåller aminosyror som aktivt rengör utan att stressa eller irritera huden. Quillai Extract ger produkten snabbt ett härligt rengörande skum. Skummet är klart direkt då du trycker ut produkten från flaskan. Just skummet i denna rengöring är en av den viktigaste fördelarna. De extremt fina bubblor täcker hela ansiktet med ett tätt, elastiskt skum som effektivt tar bort gamla hudceller utan manuell uppskumning eller friktion som kan irritera huden. Ger en utsökt grundlig och lyxig rengöring. 

En del av mascaran satt dock fortfarande kvar efter båda tvättarna, så jag kanske borde slå till med Gentle Make Up Remover For Eye and Lip  (339 SEK) som makeuprengöring i  Step 1 .

 

1 kommentar

Dagens skönhetsnyhet!

4Z-G7r6v9fy8jMcdDuct8kx701IHKT68XapKsmapXB9VYeVW28Z4gEPifiz8uvlEPpZ-JNxl-t51ms6XGkr7=s0-d-e1-ft Har ni hunnit testa Lumenes nya Raspberry Miracle Lip Sorbet ? Den beskrivs som “en mjuk, härlig penna som har fyra egenskaper; läppenna, färg, glans och vård i ett!” Jag tycker den skiljer sig från de flesta andra “knubbiga” pennor i genren. Dessa har en mer pigmentrik, täckande formula åt det matta hållet. Medan många andra “Chubby Sticks” är cremigare och mer transparenta. Hållbarheten är medel men det är ju bara att göra lite touch ups under dagen. Över lag gillar jag dessa pennor och använder själv nyans nummer 19, “Shimmering Sun“. Vill dock flagga för att nyansen är  kallare än den ser ut  i pennan – mer rosa och mindre corall. Tänk Hot Raspberry Pink! Dock kan man variera täckningsgrad efter applicering och på bilden nedan har jag gjort den heltäckande.

Klicka på bilden till vänster för att komma direkt till webshopen.

 

berry

 

 

 

0 kommentarer

Dagens skönaste köp!

sale

 

Aldrig har det funnit så mycket härliga produkter och nyheter till så låga priser på webshopen Eleven! Min favvo-parfym från Juicy Couture är en av de nedsatta dofterna på deras Summer Sale som är på upp till 70%! Mycket organiskt och ekologisk hudvård fanns med däroch det gillar vi ju!

Ni kommer direkt till JC-parfymen genom att klicka på bilden nedan!

 

twist

 

0 kommentarer

Art. Pray. Love.

Im the right wing-hippie. Det är en passande benämning på mig. Igår var jag på en konsert där min kompis Fredrik spelade med sitt band Kinetics på en lokal festival.  Klicka på länken ovan för att lyssna på deras underbara musik! Hoppas ni får en underbar lördagskväll!

 

 

1010140_10152626006270993_9219983332638148829_n

0 kommentarer