Update.

10985255_10153083610705993_5776811689165889505_n  Hittade denna bild på Jenny och mig från när jag var i Stockholm sist, och tyckte den var fin. Sedan blir ju CW helt vansinnig för att jag har ljusbruna cirkel-linser då han tycker att det ser obehagligt ut plus “du som har så fina ögon”. Han har mycket starka åsikter och jag brukar säga att det är som att ha en “muslimsk bror”. Vilket han också skulle ogilla om han visste det ha ha!

Men jag gillar cirkel-linser för att ögonen ser större ut! Kan dock hålla med om att det är finare på håll (och på bild) än på nära håll. Anywho. Det blir en till lugn helg då jag har en hel del jobb. Gick på yoga igår och anmälde mig till en extra-klass även ikväll. Tyvärr gör jag inte så mycket framsteg på den fronten som jag hade hoppats. Kanske tar det lång tid att öva upp vighet och balans?  Vad är era erfarenheter av yoga som nybörjare?

Fick även veta att jag ska till Kosta Boda SPA/Art Hotell på Kick Off/utbildning med resten av Kulturnämnden nästa vecka. Börjar bli en riktig stammis där! Jag kommer bra överens med de flesta ledamöter (läs: Allianspartierna) och det ska bli trevligt att lära känna alla bättre. Vet inte varför men det känns  som att det finns något latent humoristiskt över en grupp politiker i badkläder…

1 kommentar

CLINIQUE Long Last Glosswear

Utbudet av CLINIQUE Long Last Glosswear  kommer i en mängd glänsande nyanser och täckningsgrad – från cremigt matt, till skimrande pärlemor-    finish. Sortimentet utökas nu med fyra nya färger, varav jag fick hem pressprov på tre; Tenderheart (matt, cremig nude), kallrosa, skimrande Kissyfit. samt klarröda Cupid´s Bow.Tyvärr tycker jag att det finns något lite “klistrigt” över konsistensen, vilket gör att jag personligen inte brukar köpa dessa.

210 SEK

 

photo(122)

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Dagens I-lands problem: What color is this dress?

11026301_10152667771622314_9155792389367405571_n

0 kommentarer

Nya serum från No7

No7 har uppdaterade formulan i sitt kända anti age-serum och ökat peptid-koncentrationen med större mängder av Matrixyl 3000. Matrixyl 3000 reparerar proteinet fibrillin, vilket är nödvändigt vid skapandet av elastiska fibrer i huden. Kommer i två olika versioner;

No7 PROTECT & PERFECT ADVANCED SERUM, för de första ålderstecknen (25-35 år) med salicylsyra, som jobbar på hudens yta; tunna linjer osv. Salicylsyra används ex. i kemisk peeling. (199 SEK)

No7 PROTECT & PERFECT INTENSE ADVANCED SERUM innehåller hyaluronsyra r
educera lite djupare linjer och rynkor som vanligtvis märks hos kvinnor 35+. (249 SEK)

Då jag inte har några djupa linjer valde jag dock att börja med PROTECT & PERFECT ADVANCED SERUM och börjar idag. Serumet utlovar resultat på 4 veckor.

 

photo-12

0 kommentarer

Dermastamp @ Desideria Of Sweden

bild(90)  Jag berättade ju för ett tag sedan att jag hade köpt en Derma Stamp Pen och behandlat mig själv runt ögonen.  Eller rättare sagt under, då det är jättesvårt att behandla över själv. Det kan däremot en läkare göra, men man bör givetvis inte gå särskilt nära ögat oavset. På bilden kan ni se hur det ser ut dagen efter och det röda visar hur pass nära under ögat en läkare behandlar. I går gjorde alltså INTE behandlingen med min penna utan var hos läkare läkaren Helen Lejtzén  på Desideria i Växjö och testade deras Dermastamp-behandling. Denna behandling bygger på tekniken microneedling som också kallas collagen inducting therapy, men görs med det senaste verktyget – en elektronisk nålpenna (se tidigare recensioner). På en sekund skapas upp till 900 mikroskopiska kanaler i vertikal riktning mot huden. Till skillnad från Dermarollern är det lätt att komma åt mindre områden man vill behandla – även runt mun och ögon, eller mindre ärr man vill punktbehandla. På  deras verktyget fanns en behållare så att man samtidigt kan boosta huden med serum som tas upp genom nålkanalerna. På Desideria använder man hyaluronsyra. En behandling kostar 1500 SEK men minst tre behandlingar (med minst sex veckors mellanrum) rekommenderas och kostar samma som två. (3000 SEK). Jag såg skillnad redan efter en behandling, så jag hoppas att mina små linjer runt ögonen kommer vara helt borta efter ytterligare 1-2 behandlingar.

Detta är en behandling där det är av HÖGSTA vikt att verktyg är steriliserat (man byter nålhuvud efter varje behandling) och huden desinficerad. Därför rekommenderar jag att man gör den på salong/klinik om man inte själv har 100% koll.

0 kommentarer

CLINIQUE Beyond Perfecting Foundation + Concealer

mediumFormula: Flytande pigmentrik formula åt det tjockare, fastare hållet med en pudrig finish.

Hudtyp: Cliniques hudtyp 2 & 3, dvs kombinerad med dragning åt antingen torr eller fet hy.

Utlovar: En 2-i-1 foundation och concealer som ger full täckning med en flytande foundations lätta formula. Täcker alla skönhetsfel utan att täppa till porerna. Låter huden andas samtidigt som den reglerar sebumhalten i huden genom att antingen absorbera överskott av olja eller tillsätta fukt, beroende på vad just det området i ditt ansikte behöver. Naturligt matt finish med 12 timmars hållbarhet. Täckningen kan byggas upp från medium till full täckning. Appliceras som en concealer och kommer i 6 nyanser.

Resultat: Applikatorn är bra men flaskan lite tung. Formulan är lite för tjock och täckande för min smak. Täckningen är väldigt bra, concealer-lik, men släpper inte igenom hudens egna lyster. Resultatet på mig blir matt och pudrigt, vilket inte passar min smak. Efter dagens slut har formulan blivit ojämn i texturen, dessutom  blankare på vissa ställen och nästan kakigt torr på andra. Jag bedömer därför inte hållbarheten som över medel. Jag testade nyans Ivory, som ska vara den näst ljusaste nyansen. Den är inte speciellt ljus utan har en varm ton jag nästan skulle kalla medium. Nyansen passar mig dock bra.

Pris: 325 SEK på Kicks.se

Betyg: 4/10

0 kommentarer