Dagens.

image

0 kommentarer

Dagens skönaste köp.

weleda-shaving-cream-75ml-3000-p

Visste ni att WELEDA även har en rakningskräm i sortimentet? Även om Weleda Shaving Cream främst vänder sig till män passar den precis lika bra för kvinnor och den ekologiska, naturliga formulan kan användas över hela kroppen. Ger ett krämigt lödder med en lugnande lavendeldoft. Innehåller ingredienser som styvmorsviol, mandelextrakt och getmjölk som gör huden mjuk och smidig.

 

99 SEK här.

1 kommentar

Update.

photo

Har fått tillbaka min blogglust nu tack vare er! Idag är också en  bra dag i mitt liv! Jag och Danijel ska äta lunch på en asiatisk restaurang nu. De har en Tom Ka Gai-soppa som jag brukar äta som är lika god som den de har på East! Who would have thought att man kunde få lika bra mat i Markaryd som i Stockholm? Ikväll blir det Games of Thrones-maraton och tacos med vego-färs. Äter ni fortfarande gris får ni gärna titta på detta klipp. Grisar är precis som hundar – älskar att bli killade på magen, kommer när man ropar osv. Det är bara så jävligt att Gud valde att skapa grisar av bacon ;)

0 kommentarer

Dagens lunch: Soy Bean Spaghetti & Pastasås med räkor och zuccini

Idag testade jag att laga till Nutri-Nick Soy Bean Spaghetti (27 SEK)  för första gången. Det handlar alltså om organiska bönnudlar som är tillverkade av sojabönor och vatten. Rik på protein och kostfibrer. Fri från vete och gluten. Hur smakar dem? Till utseendet ser de ut som vanlig band-spaghetti men konsistensen är lite annorlunda. De är lite mer kompakta och lite “tuggigare”. I likhet med vanlig spagetti var de ganska smaklösa, eller helt smaklös skulle jag säga i det här faller, och behöver lite olja och kryddor. När jag har ätit pasta brukar jag i vanliga fall känna som om jag har en stor klum i magen och den känslan är ju helt borta. Jag känner mig lätt och inte övermätt!

Pastasåsen: Handskala ett halvt kilo räkor. Woka en halv lök med en halv paprika. När de börjar mjukna lägger du även i hackade champinjoner och zuccini-bitar. När du brynt klart (inte för länge- allt ska fortfarande vara lite krispigt) häller du över en burk Creme Freiche Chili och rör runt tills den är varm. Då tar du av wok-pannan från spisen och blandar i räkorna. De blir nämligen sega om de kokar med.

 

photo(63)

2 kommentarer

FILORGA-event @ DESIDERIA

I torsdags var jag och min mamma på skönhetssalongen i Växjö.  Man kan kalla Desideria en skönhetsklinik då ägarinnan Helen Lejtzén (mitten på mittersta bilden) som jobbar där är läkare och gör injektioner, kryolipolysis (fettfrysning) mm. På översta bilden ser ni min mamma få Mesoterapi med Filorgas vitamincoctail som även innehåller hyaluronsyra som återfuktar huden inifrån. Nu ser det ut lite som om hon ligger för döden på just denna bild men hon HATAR sprutor. Men det gick bra och hon var jätteglad när det var över! Man kan se extra lyster och spänst ganska snart efter behandlingen men framförallt fortsätter cocktailen att jobba under några veckor framåt. Min mamma är 64 år och det enda hon någonsin har gjort ät botox i glabella-rynkan mellan ögonen. Hon ville åldras naturligt och dessutom är hon så smärträdd att hon inte har vågat testa exempelvis laser. Men nu känner hon att huden behöver lite extra boost och gillar därför Mesoterapi-konceptet men ska även börja med Filorgas peelingar.  Grattis mamma – din hud kommer att stråla in no time! Tack Helen!

 

 

photo(60)

photo(61)bild(65)

 

2 kommentarer

Lucky Number Seven.

Idag har varit en så bra dag hittills och klockan är bara två! Det är helt absurt. Jag har fått reda på att jag har vunnit två olika tävlingar och jag har aldrig vunnit någon innan. Direkt efter det ringde det angående en jobbintervju och ovanpå det tre fina sms från vänner! Min karma är på topp med andra ord! Jag har inget jobb inbokat idag så det blir en dag av produkt-tester och shopping. Först ut är två produkter från märket Boots No 7 som jag ska testa efter duschen jag ska hoppa in i nu! Förväntningarna är höga eftersom jag i dagsläget använder flera av deras produkter, exempelvis Beautiful Skin Quick Thinking Wipes (69 SEK) varje gång jag reser. En annnan favvo är deras Silky Leg Oil (195 SEK) som ger lyster och silkeslen hud åt mina ben året runt. Ha en underbar helg!

 

photo(59)

3 kommentarer