Update.

Den när man har haft en RIKTIGT dålig dag och får detta sms-svar! Som jag har skrivit tidigare så tror jag att man är exakt på den plats i livet man “ska vara”. Some times things fall apart, so that better things can come together, som Marilyn Monroe sade. Och hade inte mitt senaste förhållande varit med någon som var äventyrlig men totalt opålitlig, hade jag aldrig uppskattat en lugn och trygg norrlänning så mycket som jag gör nu, och då hade jag aldrig blivit tillsammans med Oscar. Han är verkligen allt mitt ex INTE var; intellektuell, kulturell och med ett stort mått integritet. Dessutom totalt ointresserad av sociala medier vilket jag tycker är skönt. Är så otroligt tacksam till de högre makterna att vi har träffats. Nu ska jag på utbildningsdag i Malmö. Ha en underbar söndag!

11188397_10153227724945993_4254100159489415890_n

1 kommentar

Update.

1234306_10153224804635993_4100417985460024814_n

….Så kommer sommarens roligaste inbjudan och är på samma datum jag kommer hem från Monaco. #dagensilandsproblem.com. Anywho. Tänkte tipsa om en annan sak. Och tipset nedan har inget med bilden att göra ha ha! Jag var förra veckan på en utbildning om Alkohollagen och statistiken visar att vi tjejer i Norden dricker väldigt mycket alkohol i jämförelse med andra länder (läs: för mycket). Själv umgicks jag mest med killar  när jag var ute och håller du då jämn takt med personen bredvid – trots att han kanske är 1.90 och väger nästan dubbelt så mycket, är det inte bra. Det är även lätt att fastna i ett “hetsdrickande”. Det är någon gen eller något i min hjärnas belöningscentrum som triggas när jag har ett glas framför mig. Det är samma sak med en full tallrik mat. Jag äter jättesnabbt och är ofta klar innan de andra ens har kommit halvvägs. Särskilt skräpmat. Detta är något jag gör helt omedvetet och alltid kommer att få jobba med– eftersom jag varken vill gå upp i vikt eller bli full. Måttlighet är inte min starka sida men man ska inte vara för hård mot sig själv. Ingen har rakt igenom attraktiva drag. Nu till mitt tips. Köper jag vin som jag ska dricka själv, ex på en fest, köper jag ett sk. “light-vin”. Kan rekommendera Light as a Feather Chardonnay som bara innehåller 5,5% alkohol. Ikväll blir det dock ingen fest alls. Har varit på heldagskonferens angående “Skapande skola” och multimodala inlärningsverktyg. I detta fall när man använder olika estetiska uttryckssätt som vägar till kunskap i andra ämnen. Ett roligt exempel är en musiklärare och en matematiklärare som slog ihop sina lektioner och tog fram en skolbok som heter “Mattemusik”. Matematik och musik/notsystemet har faktiskt många gemensamma nämnare. Superintressant var det, tyvärr är min rygg inte med på att sitta flera timmar i sträck på hårda stolar så jag har jätteont i ländryggen idag, Ska ut och gå runt Växjösjön nu för att se om det blir bättre av det. Imorgon ska jag till Braås torg på invigningen av “Naturoid” ett nytt offentligt konstverk av konstnären Jennifer Forsberg. Idag var det någon på min FB som undrade i en kommentar till en av mina mer politiska statusar “om Ellen Franzén var en verklig kvinna eller en målvakt”.  Kan garantera att jag aldrig har varit eller någonsin kommer att bli en målvakt. 100% äkta Disney princess!

0 kommentarer

Dagens skönaste köp: MAC Studio Sculpt Defining Bronzing Powder

 

MAC Studio Sculpt Defining Bronzing Powder är sommarens största must-have i skönhetsväg. Kommer i två nyanser; GOLDEN RINSE som är något mörkare och innehåller röda pigment samt DELICATES , en mer neutral bronzig ton med ett svagt gyllene skimmer. Skimmer-effekten är väldigt diskret, vilket jag gillar, och skänker bara lite extra lyster. Det bästa med formulan är att den har en build-up-effekt. Du kan få en sheer finish med ett enda svep, om du (som jag har gjort på denna bild) men även bygga upp en mörkare, djupare ton med sculpting effect – utan att det blir fläckigt! Blir du mycket solbränd på sommaren rekommenderar jag dock den mörkare varianten. Ute i butik 8 maj.

325 SEK

Processed with Moldiv

 

 

Processed with Moldiv

 

MAC-Wash-and-Dry-Collection-Summer-2015-Promo-4

3 kommentarer

OSiS Glamination – for girls only!

I vintras släpptes OSiS Glamination;en kvinnlig stylingserie för mjuka, glamourösa , glansiga hår med naturlig rörelse. Serien består av 5 produkter i rosa flaskor som kostar 199 SEK styck. Recensioner kommer inom kort. Någon av er som testat?

 

Prime Prep Spray – primer för håret som slätar ut hårets struktur och gör det redo för styling.  Går dessutom håret lättare att reda ut och ett mer hållbart styling-resultat. Skyddar även mot värme, UV, strålar och annat slitage.

Plumping Shine Mousse ger viktlös, fyllig volym. Skyddar även mot värme, UV, strålar och annat slitage.

Smooth Polish Elixir -fjärderlätt, sammetslent anti frizz-serum. Ger glans utan att tynga ner och kan användas i både torrt och fuktigt hår.

Light Glossy Holdspray kan användas både för textur och fixering och ger ett mjukt stöd. Håret behåller sin naturliga känsla och rörlighet.

Strong Glossy Holdspray håller frisyren på plast utan att håret känns stelt eller krispigt. Lätt att borsta ur.

 

h4rfwjngddntjeaygqtx

3 kommentarer

WE LOVE FOOD @ Växjö City

Nu finns Växjö:s första Frozen Yoghurt-shop, på Sandgärdsgatan i Växjö och idag var det smygpremiär för ägarnas familj och vänner. Imorgon är det öppet för allmänheten så varför inte inleda helgen med något som är både nyttigt och gott. Grattis Alexi Winter & Co. för ännu ett fräscht ställe! Tjejer- Alexi (bild nedan) är singel, snygg, tatuerad och framgångsrik, så om ni bor i Växjö med omnejd kan ni adda honom på FB och hälsa från mig. Utlovar en speed-date med så mycket frusen yoghurt du kan äta! :D

bild(9)

 

P.S:Topping-buffén innehåller massor av färska frukter och nötter för den som vill bara vara nyttig, men jag körde såklart på godis och strössel ha ha! Yoghurten kommer i 8 olika smaker och finns även som laktosfritt alternativ.

Processed with Moldiv

 

0 kommentarer

Dagens lunch.

Gillar ni tryffelsmak kan jag verkligen rekommendera vit tryffelolja. Det passar bra till det mesta, även vegetariskt, och ger mycket smak i små mängder. Till dagens cous cous-sallad tillsatte jag pinjenötter som är rostade i tryffelolja i stekpanna. Jag har även tryffelolja i dressingen, som f.ö bestod av balsamvinäger, citron, italienska örter (kryddblandning) och en gnutta flytande honung. Vill också påminna om att ni minskar risken för cancer genom att äta soja.Om man inte äter sojabönor i kosten är det ju enkelt att dricka ett glas soja-dryck varje morgon.

 

Processed with Moldiv

2 kommentarer