EllenF

BLOGGTÄVLING från COCOO.se!

Nu kan ni tävla om ett superfint halsband från Cocoo.se –det jag håller i handen på bilden! Armbandet som jag har haft sedan länge kommer förresten också från samma shop. COCOO är ju kända för sina smycken, klockor och accessoarer (även ett litet utbud kläder) till förmånliga priser. För att vinna kommenterar ni nedan vad ni helst vill läsa om i min blogg. Vinnaren presenteras den 24 okt. Glöm inte att uppge giltig mailadress!

Alla bloggläsare får dessutom 20 procent % i shopen om ni uppger rabattkoden AWESOME 20

How awesome is that!

 

22467364_10155607840375993_2914594425782939521_o

DEPEND Across the universe

DEPEND Across The Universe – din guide till galaxen i höst!

Blått, grönt, glitter och metall – dessa 8 glammiga lack har hämtat sin från universums nyanser. Depend Minilack – Across The Universe, är  Limited Edition och finns ute i butik nu. I press-boxen fanns dessutom lite andra produkter, ex lösfransarna REBECKA – gjorda av naturligt hår och med en perfekt böj samt  två dekorations-kit med stjärntema! Den perfekta sysslan en regnig söndag!

Across The Universe

29 SEK/styck

 

dep29305057_2

 

-1

Förtvätt för huden? – DERMALOGICA lanserar PreCleanse Balm!

Låter det inte lite överdrivet med en tvätt INNAN tvätten när det gäller huden?

DERMALOGICA menar att den genomsnittliga personen endast rengör huden i 20 sekunder – vilket enligt dem är långt ifrån tillräckligt för att avlägsna makeup,  solskyddsfilter, sebum och föroreningar från huden. Dessutom är dagens produkter gjorda för att hålla längre på huden –vilket ställer högre krav på rengöringen.

DERMALOGICA PreCleanse Balm (475 SEK)utlovar en krämig, oljebaserad förtvätt som används som ett första steg i Dermalogicas “dubbelrengörings-teknik”.

Hur det fungerar:
Steg 0: förtvätt med PreCleanse Balm
PreCleanse Balm appliceras på torr hud. Använd med fördel den medföljande rengöringsvanten. Den krämiga konsistensen smälter när produkten masseras ut på huden. De växtutvunna oljorna binder till sig den fettbaserade smutsen på hudytan. När vatten tillsätts bildas en emulsion som kapslar in smutspartiklarna och som enkelt kan sköljas av.

Steg 1: Applicering av lämplig rengöring
Nu kan den efterföljande rengöringsprodukten på ett bättre sätt lösa inkapslade smutspartiklar i porer och folliklar. Huden blir riktigt ren utan att dess skyddande pH-värde rubbas.

Resultatet som utlovas är noll makeup eller irritattion.

Nyckelingredienser:

  • Aprikoskärnolja: rik på essentiella fettsyror som förbättrar spänst och fuktbalans.
  • Komplex av biolipider (fosfolipider, glykolipider, sojaolja och växtsteroler från soja): stärker hudens naturliga barriärfunktion samt motverkar fuktförlust.
  • En mild kombination av eteriska oljor (bl.a. lavendel och pomerans): förstärker de renande egenskaperna.

 

Finns hos auktoriserade återförsäljare 11:e okt.

Innehåll: 90 ml samt rengöringsvante.

 

lqxq434bgm7v1ykcmsom-1

MURAD Rapid Relief Acne Spot Treatment

Formula: Genomskinlig gel i tub

Applicering: Applicera ett tunt lager på drabbade områden 1-3 gånger om dagen eller efter behov.

Utlovar: Reducerar aknens storlek och rodnad inom 4 timmar! Salicylsyra exfolierar och rengör porer för en slätare hud. Innehåller ett pantenterat komplex av tall och timjan som hjälper till att bekämpa irritationer samtidigt som den behåller hudens hälsosamma balans samt hästkastanj- och havreextrakt som lugnar huden och reducerar rodnad. Innehåller även 2.0% Salicylsyra – vilket är den högsta receptfri procenten. tillgänglig utan att ha ett recept för din akne. Salicylsyran penetrerar porerna för att behandla akne vid källan, den exfolierar och jämnar ut huden samtidigt som den dödar bakterierna  – orsaken till akne.

Resultat: Inledningsvis finns det ingen mirakelprodukt mot acne enligt mig. Jag har i vanliga fall aldrig acne så jag funderade på hur jag skulle testa produkten. Men tror ni inte att det dyker upp en röd prick mitt i pannan bara för det. Jag applicerade enligt instruktioner. Gelen doftar rätt starkt initialt men det försvinner efter appliceringen. Den som händer är att “finnen”, redan efter första applicering, “torkar ihop”. Tyvärr reduceras inte rodnaden efter 4 timmar som utlovar vilket drar ned betyget lite. Jag tycker ändå att produkten är prisvärd då den krymper acne rejält.

Pris: 296 SEK

Betyg: 6,5/10

Sz4EbeN59yLUHqrK_Na46oQe0wCqh5g9Tf2b2gS1MiJHhVkuKtNkAOe9zPixJOGFshpccX0ZlOArgjh1UPdJrCsC3xuWsZFufsVeiIJs1CkxIiATdptRbmn1ZAfofIc=s0-d-e1-ft

IDUN MINERALS lanserar hudvård.

Nu kommer det vi äntligen har väntat på – IDUN Minerals egna hudvårdsserie! Initialt lanseras åtta produkter –två dagcremer (en för torr hy & en för normal/kombinerad hy), nattcreme, ögoncreme, serum, rengöringslotion, rengöringsmousse samt ett micellärt vatten. För er som inte vet vad micellärt vatten är kan man beskriva det som ett milt, återfuktande rengöringsvatten som applicerar med bommulls-pad. Kan även användas som spraymist under dagen! Det enda jag saknar i denna fantastiska serier med hela tre rengöringar är ett ansiktsvatten! Men jag kommer nu och testa Cleansing-produkterna och det kan ju visa sig att de är så effektiva att de gör ett ansiktsvatten överflödigt

Vad innehåller dem? Exempelvis ingredienser från äpple, vitaminer och mineraler, hyaluronsyra, kakao- och shesmör.

Erica Dejager, hudvårds- och utbildningsansvarig, IDUN Minerals

- Ingredienserna i vår nya hudvårdsserie är dokumenterat milda och effektiva för att hålla huden i balans. Äppelsyra (AHA) är milt rengörande med rätt pH och fuktåtergivande. Vitamin C och E är antioxidanter som skyddar och vårdar huden. Vitamin B (niacinamid och folsyra) stärker hudens motståndskraft. Mineralerna, magnesium, zink och kalium håller huden i balans. Vi har använt oljor från raps och havre som är mjukgörande för huden. Alla produkter är dermatologiskt testade och parfymfria och inte minst veganska dvs helt utan animaliskt innehåll.

IDUN Minerals hudvård lanseras på apotek och på www.idunminerals.se i oktober.

IMG_20170926_121411_resized_20170926_121508512

Ett medium som bevisligen fungerar ; CAMILLA ELFVING!

medium-ditt-liv-med-andevarlden-en-handbok Trots min kristna tro, som implicerar ett band till det övernaturliga har jag in i det sista varit rädd och skeptisk mot alla som påstod sig ha en direktkontakt med andevärlden. Det var till jag träffade vackra och spirituella Camilla Elfving. Hon är verkligen inte som alla andra och hennes förmågor är (för mig) oförklarliga men har ändå visat sig “skrämmande “pålitliga.

Hur har jag fått “bevis”? Jag kontaktade min vän Camilla när mina nycklar var borta, och även om jag vet att “Saida”-grejer inte är vad hon sysslar med tog jag en chans. Hon berättade för mig att mina nycklar inte var borta utan låg någonstans i min hall. Jag hade då letat igenom både hallen och hela skogsspåret jag promenerat i –utan resultat. Jag var så säker på att jag tappat dem där och aldrig skulle återse dem.

Camilla:  De är inte borta permanent. Jag ser en hall med väskor och skor, och där nyckeln är ser jag ett sportmärke – typ Adidas eller Nike. Har du en sådan träningsväska exempelvis?

Ellen: Nääää. Men jag ska kolla i hallen igen!

Och vad händer? Efter bara några minuter hittar jag nycklarna i min NIKE-sko! Vi pratar en kvart till och hon avslutar samtalet med “du är en lärare, Ellen, det kommer fram starkt”. Detta var något jag aldrig hade reflekterat över eller sökt mig till tidigare. Två veckor senare hade jag både sökt/och fått jobb som lärarvikarie.

Hon beskrev även en kille jag skulle träffa inom kort så nu får vi se om även det stämmer in! Hur som helst har jag fått förfrågningar angående mediala rådgivare på FB så nu vet ni. Vill ni kontakta henne gör ni det via hemsidan jag länkade till i första stycket.

Vill även rekommendera handboken (t.v) – MEDIUM Ditt Liv med Andevärlden för er som har ett stort intresse av detta ämne. Camilla anordnar workshops men ger även medial rådgivning via telefon.

 

 

17458037_10155205653218278_3649213247219630706_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sida 1 av 1 365
1
......Sista »