EllenF

Just nu testas… NYTT från WET n WILD!

Wet n Wild är ett av de mest framgångsrika amerikanska kosmetikaföretagen i världen.  Inga av Wet n Wild:s produkter är testade på djur vilket jag tycker är det allra bäst! Annars har de gjort sig mest kända för deras budgetpriser och ögonskuggorna som finns i över 400 fantastiska nyanser! Nytt är deras nya photofocus foundation med tillhörande puder och concealer. Recensioner kommer inom kort!

Har ni testat något från märket?      

20799321_10155442178830993_6088269407187501098_n

 

 

Ögonbrynstransplantation med FUE-teknik

En ny undersökning visar att ögonbrynen är det första vi ser i någons ansikte. Har man tunna bryn eller har plockat för mycket under en längre period är det tyvärr jättesvårt att få ett fint och naturlig resultat tillbaka. Även genetiska faktorer som sjukdomar (alopecia mm) och svåra trauman kan leda till att hår, inklusive bryn faller av.

Vad kan man göra åt det? Jag har sett många bryn-tatueringar och väldigt få har sett bra ut på nära håll. Här kan ni exempelvis läsa om en tjej som blev så missnöjd med sin bryn-tatuering att hon tog bort den med laser. Och laser är som ni kanske vet en väldigt plågsam behandling. Den senaste metoden för fylligare bryn stavas ögonbrynstransplantation.

Hur går det till?

Ingreppet sker sedan under lokalbedövning (ca 2–4 timmar) och området, samt den mindre plats man har valt att transplantera hår ifrån (vanligtvis bakhuvudet) rakas. Den sk. FUE-metoden utlovar att inte lämna några ärr. För naturliga bryn placeras hårstråna i samma växtriktning som de befintliga stråna. Håren sticks in i en sned vinkel på rätt djup för att perfekt resultat. Några månader efter ingreppet kommer de transplanterade hårsäckarna börja producera hår. De nya stråna behåller sitt utseende som de hade i sin ursprungliga plats och kommer att växa på samma sätt som icke-transplanterade stråna. När bedövningen släpper kan man ta några smärtstillande och det kan vara bra att vara hemma från jobbet några dagar efteråt. Resultatet är dock permanent (vilket inte bryntatueringar är) och du slipper dessutom att fylla i med penna eller puder varje dag. Det enda negativa är priset – som med all kosmetisk kirurgi. Drygt 20 000 SEK kostar en ögonbrynstransplantation med FUE-teknik.

 

 

 

bryn

DEPEND Club Style – Autumn 2017

Tretton kulörer representeras hösten i DEPENDS kollektion Club Style. Påminner lite om 02-kollektionen “Dark Beauty” fast med ett större utbud ljusare nyanser samt ett större bredd gällande finish inklusive glittriga och skimrande. Min favorit är mörkt vinröda nr 536 (högst upp t.v) som andas lyx och har en fin lyster!

 

20767800_10155439797545993_4091026653079553184_n

WAHL Travel Shaver

Som en lite fortsättning på föregående inlägg kommer mer under temat skägg. Mina föräldrar har varit gifta i 36 år vilket de ska fira det på lyxhotell i Grekland. Jag har köpt en massa reseprodukter i present som jag vet att de kan ha nytta av på sin semester. Min pappa fick en DIOR HOMME-parfym i travel-size samt denna rese-rakapparat från WAHL som väger nästan ingenting och kommer i en snygg plåtask som passar perfekt i resväskan. När den är fulladdad har den 45 minuters-run-time så man behöver inte ha sladd iHAn har redan hunnit testat den och tyckte den var jättebra för precisionsrakning!

Min mamma fick ett rese-kit från KORRES (passande nog ett grekiskt hudvårdsmärke) eftersom hon bara använder ekologiska produkter och sedan dessa solglasögon från Michael Kors. De kommer hem några dagar innan min födelsedag men jag reser ju precis på den dagen (1 sep) så varken de eller någon annan får någon chans att fira mig – vilket jag bara tycker är skönt!

6534111_a2

 

 

-2

Skäggets dag – 2 September

*I samarbete med Glamazon.se*

 

4  Dagen efter min födelsedag (the big 40) är det något annat som ska uppmärksammas – nämligen  SKÄGGET! Inte mitt som tur är ha ha! Eftersom  det har blivit omåttligt populärt med skägg har även marknaden för skägg-grooming ökat lavinartat. Det finns till och med fysiska butiker som bara säljer skägg-produkter som skäggolja, speciella balms och skäggkammar/borstar. Och har man ett stort skägg ser det ju lätt ovårdat ut om man inte trimmar, tvättar och har i produkter som får det att lukta gott. Nu har skägget till och med fått en egen dag – “Skäggets dag” (2 sep )och frågan är väl hur man ska fira detta? Antagligen passar man på att hylla någon i ens närhet som har skägg med en liten gåva. Vill du passa på att ge något fint till skäggig pojkvän, pappa eller killkompis finns det ett stort utbud skäggprodukter på Glamazon.se. Eller vad sägs om en skäggolja som doftar Sandalwood, eller något från det populära märket Beard Monkey; kanske en rund Beard Brush (249 SEK)?  Beard Monkey Beard Brush med vildsvinsborst reder lätt ut tovor, lyfter bort damm, smuts och partiklar från ansiktshåret och efterlämnar ett välvårdat, jämnt och glänsande skägg.

 Jag var faktiskt på en dejt igår med en lite skäggig, småländsk militär. Vi var på PM& Vänner här i Växjö och plötsligt fick jag syn på den största trollslända jag har sett som satt på fönsterkarmen. Den surrade runt och försökte komma ut men kom ingenstans. Usch stackarn, kan inte du lyfta ut den? frågade jag. Och vad tror ni han gjorde. Jo reste sig direkt, tog den försiktigt i “svansen” och gick med den till dörröppningen där den glatt flög iväg över hustaken. Ibland händer det….

 

BEMO282324

IDUN Minerals lanserar ny E-handelsplattform!

 

XbUKPYx-0bDywpoAFs1RcF5WYf0174vSwFl800nTUcJ7bBNKlfM_Dk6G6pT7sJJRg1bJ6h6SJGVofhGROBx8Qez7YVehidFOuH8YbeLj8SculPfd5D_yUT9_2tColDOAW9b6a77-R0DpYpM2d1wCo0lLN9qbenTi=s0-d-e1-ft

Ett av mina favoritmärken– det svenska mineralmärket IDUN öppnar en helt ny E-handelsplattform, med fokus på rodukter baserat på högrenade mineraler över hela världen! På Idunminerals.com hittar du hela IDUNS sortiment och får fri frakt om du handlar för 250 SEK!

“Efterfrågan på smink fritt från onödiga tillsatser ökar ständigt. Framförallt från andra länder som känner tillit till svenska make-up produkter.För att möta behovet ifrån bl.a. exportmarknaderna har vi tagit ett nytt grepp om vår digitala närvaro. Meningen är utveckla en knytpunkt där vi erbjuder produkter, inspiration samt information om svensk mineralkosmetik”, säger Göran Agardh VD på IDUN Minerals AB.


Sida 1 av 1 362
1
......Sista »