The Britt Ekland hair-do + 20% på Rapunzel Hair

tumblr_ku33smZQbk1qzvhhdo1_400  Detta är min favoritfrisyr! Blev dock lite besviken när jag såg Britt Ekland i Hollywood-fruar och hon kändes hård och lite osympatisk. Som motpol till Gunilla framstör hon ju som en kattunge men tycker inte det är charmigt med en 70-åring som gör fuck you-tecknet i tid och otid. Men det är imponerande att hon är så tuff och självständig. Personligen föredrar jag det mjukare Montazami-sättet, även om jag själv kan ha lite edges. I slutändan gillar jag alla som gillar mig! :D För varje person som inte gillar mig har jag minst tre som gör det så jag tror att jag är rätt lätt att tycka om ändå. För att bli omtyckt av ALLA kan du inte sticka ut på NÅGOT sätt i varken look eller åsikter och jag kommer aldrig att bli den personen så det kan jag bara lägga ner. Någon verkar i alla fall tycka väldigt mycket om mig just nu för jag fick precis två flygbiljetter Växjö-Bromma t.o.r. på sms. Jag hade inte tänkt åka upp till hufvudstaden mer i år men nu blir det Lucia-helgen i Stockholm ändå. Man är ju inte sämre än att man kan ändra sig!

Idag, fredag den 28:e är det 20% rabatt på RAPUNZELS hår fram till midnatt! Man måste köpa för minst 500 SEK men jag köper ju deras LUXURY HAIR som kostar 3999 SEK vilket gav mig nästan en tusenlapp i rabatt! Du fyller i rabattkoden BLACKFRIDAY i kassan! Go shop! Jag ska sätta i en rad extensions i nacken bara, i samma längd som min egen, för att få en tjockare kant på pagen. Sedan kommer jag att lägga upp en bild. Jag vill också rekommendera kosttillskottet IMEDEEN Hair & Nails  (269 SEK) som har gjort en stor skillnad på både min hud och hår, som tog mycket stryk i samband med min tumör och alla mediciner jag var tvungen att äta. Just nu- fram till 30 nov kan ni köpa 3 för 2 på TopFormula vilket jag har gjort!

Önskar er en underbar helg! Love y’all.

Imedeen-Toplu-Urun_-1

1 kommentar

M PICAUT Nourishing Cleanser

m_Picaut_-_Nourishing_CleanserFormula: Ljusgul cremeformula med en doft av äppelpaj

Hudtyp: Normal, torr och känslig hy.

Utlovar:  Rengöringscreme med ekologiska oljor och närande havtornsextrakt. Tar effektivt bort make up utan att torka ut eller irritera huden. Har dessutom hudens eget balanserande ph-värde på 5.5. Helt fri från tvål, sulfater och syntetiska tensider. Icke testad på djur.

Resultat: Det första jag lade märke till var den fantastiska äppeldoften som är söt men naturlig. Detta är den absolut mest väldoftande rengöring jag har testat. Formulan är mild men lättlöddrad och tar effektivt bort all foundation. Hade fått fullpott om den inte lämnat kvar spår av mascaran  men det gör ju de flesta cleansers.

Pris: 279 SEK (ord. pris 289 SEK) på Eleven.se

Betyg: 4,5/5

0 kommentarer

Inte i mitt badrum, tack!

The Body Shop gör ett ganska märkligt statement här ha ha! Jag tar en hasch-tvål tack!

image

3 kommentarer

H.O.DS Inshape Treatment

Före- och Efter. Den här behandlingen är jag väldigt intresserad av! Jag har bara ett problem-område på min kropp och det är the love handles, midjan. Dessa bilderna, som jag vet är rättvisande eftersom de är tagna av min vän, visar ett bra resultat, så jag vill verkligen testa detta! Någon som har erfarenhet av denna behandling?

5 kommentarer

Dagens skönaste tips!

Här är något som passar ALLA i julklapp- oavsett kön och ålder! FINGERS & TOESSveavägen har precis fått in nya stolar så att du nu sitter ännu mer bekvämt och får en superskön massage samtidigt som en pedikyr (eller manikyr). Pedikyr är något jag verkligen prioriterar eftersom det känns så mkt fräschare med fina fötter och det är lite meckigt att fixa lacken själv. Dessutom använder jag alltid gel-lack som sitter tills det växer ut – så jag behöver bara göra om det max en gång varannan månad! Lite extra kul är att varje kille jag har tagit med mig för pedikyr nu själva har blivit hooked, exempelvis CW. Har man väl haft perfekta fötter är det svårt att gå tillbaka! Lyxigast är förstås att göra en mani+ pedi samtidigt men har inte alltid råd och naglarna är ju lättare att fixa själv! Är så ledsen att jag inte är uppe i Stockholm denna vecka, då Jessie är hemma i Sverige! Dock verkar det dock bli en liten sväng till S-holm Lucia-helgen som det ser ut nu, då en bekant fyller år.  Jag har faktiskt varit Lucia – har ni? Puss & Kram! Presentkort på behandling kan du även köpa på hemsidan ! 10632594_751344884915237_7457668635675331583_n

0 kommentarer

The only one that really needs a foxcoat…

…is the fox. Det dummaste uttalandet jag har hört i år är Gynnings “Så länge jag inte skadar någon annan…” angående att hon använder päls. Härlig syn på djur som icke-levande objekt! Tidigare bar jag second hand-päls eftersom jag inte ansåg att det stödde pälsindustrin. Jag hade en pälsmössa jag  hade fått av Måns mamma, som jag verkligen älskade, och en pälskappa som min mormor hade haft. För några år sedan tog jag dock dessa två plagg och gick till soprummet, klippte sönder dem och slängde dem! Så länge du bär pälsen kvittar det vem som har betalat – du förstärker päls-trenden och normaliserar ett beteende där levande djur skinnflås levande. Den som betalar är djuren – med sina liv.När jag och en vän uttryckte denna åsikt på FB, fick vi kommentaren “Hoppas ni är lika omtänksamma och bestridda när det gäller människor som behöver hjälp av svält o nöd“.

Ja, jag bär inte människohudar vilket hade varit motsvarigheten!!

 

 

ht_pudding_the_fox_03_mt_140821_16x9_992-1

 

1 kommentar