EllenF

KORRES Body Milk * Mini Basil Lemon

SKAFormula: Vit creme. Inte så tunn i konsistensen som man vanligtvis förknippar med en body milk. Unik och väldigt god, mild doft.

Utlovar: En återfuktande body milk, med 90 % naturligt innehåll, berikad med vitaminer som stärker huden. Basil Lemon har en härlig, frisk doft av het grön krydda och citronskal. Kombinationen av mandelolja, aloe vera, provitamin-B5 och sheasmör ger fukt samtidigt som huden mjukas upp. Mandelextrakt är känd för sin inflammatoriska och immunförstärkande effekt och mandelolja för sina lugnande egenskaper. Korres Body Milk kan även användas som rengöring – den är effektiv utan att irritera.

Resultat: Denna storsäljare i travel-size är något större än vanliga “minisar” och passar därför perfekt för resan! Älskar doften och det naturliga innehållet. Gör huden babymjuk och känns närande på djupet. Hade fått full pott om den hade varit mer snabb-absorberande i sin formula!

Pris: 49 SEK (40 ml) i webshop

Betyg: 9/10

 

TIGI S-FACTOR True Lasting Colour Shampoo

P-37901Formula: Pärlemo-skimrande fluid med godis-doft.

Utlovar: Ett schampo som vårdar och underhåller hårfärgen. Bevarar nyansens intensitet upp till 40 tvättar (vid regelbunden användning av shampoo & balsam). Berikad med rena mikroglans-oljor som ger näring och ett fantastiskt skimmer. Innehåller bl.a sötmandel- och kokosnötolja för en fin glans.

Resultat: “Den fina glansen” som utlovas uteblir tyvärr i mitt hår. Den lättlöddrande formulan gör visserligen håret rent snabbt – men resultatet (på min känsliga hårtyp) är tyvärr ett torrt, matt och lite frissigt hår.

Pris: 135 SEK (250 ml) i webshop

Betyg: 2/10

Happy Valentines….

…i efterskott! Känner mig lyckligt lottad som trots mitt “singel-skap” fick två mina gåvor: champagne plus anonymt blombud. Min åsikt i övrigt är att man ska avskaffa denna högtid på följande grunder: är man singel ska man inte behöva blir påmind om att man är sin relations-status (även om det är självvalt) – är man däremot ihop med någon är det ju mycket mysigare att få överrasknings-presenter än att få något bara för att dagen “kräver” det. Jag tror att många känner lite tvång alternativt ångest för denna kommersiella högtid. Är trots det väldigt tacksam för mina fina blommor!

 

 

16684095_10154861786700993_1606145231316084805_n

 

 

SCHWARZKOPF Essence Ultime Color Protect SHAMPOO + CONDITIONER

s-l300Dagens bästa budgetköp är SCHWARZKOPF senaste samarbete med Claudia Schiffer!För under hundralappen styck får du produkter som luktar gott samt håller vad de lovar. Förutom att färgen håller märkbart längre ger balsamet en extra lyster som gör att håret ser friskare och blankare ut! Det är mycket sällan jag rekommenderar hårprodukter du inte köper hos frisören men i detta fall tycker jag att detta schampo – och särskilt balsamet, är betydligt bättre än många frisörmärken i “mellanklassen”.  Go buy! Och ha en underbar onsdag!

 

 

ARTISTRY Light Up Lip Gloss

Ur ARTISTRY:s Spring 2017 Limited Edition Modern Icon Collection blev jag mest nyfiken på The Artistry Signature ColorBrow Kit (386 SEK) som är ett smidigt, kompakt ögonbrynskit innehållande innehåller två färger brynpuder, ett vax, en pincett, en vinklad borste och en spolformad. Det jag började med att testa var dock ARTISTRY™ LIGHT UP LIP GLOSS i nya färgen Juicy Peach som ger mycket glans, en semi-transparent nyans av aprikos och en smak av mint. Med inbyggt ljus och spegel går det att måla läpparna ex. i taxin eller på klubben. Återkommer med övriga recensioner!

 

-1

 

KORRES Beauty on The Go : TRAVEL KIT!

Den här månaden släpper det grekiska , naturliga märket KORRES en stor kollektion “minisar” (35 SEK-49 SEK) –perfekta att ha i på semester-neccesären  eller i handväskan! Nya kollektionen Beauty on The Go har inte kommit ut än – men nedan kan ni se minisarna som redan finns på marknaden! Kan särskilt  rekommendera KORRES GUAVE BODY BUTTER (bild nedan) – en utjämnande och mjukgörande creme för hela kroppen – särskilt för torra partier som armbågar, hälar och knän. Jag är KÄR i doften som är en uppfriskande blandning  av tropiska frukter och cocos. Passar med andra ord perfekt för solresan! Guava är för övrigt en välkänd C-vitaminkälla som stimulerar kollagensyntesen!

Jag kommer att testa alla produkter nedan och återkommer med recensioner!

 

 

16508625_10154851178965993_7906891834946424459_n

 

16681703_10154851173600993_1434620904436388692_n

 

 

 

 


Sida 1 av 1 352
1
......Sista »