Goodnight lovers & haters!

imageLämnar er med en godnattbild. Ses imorgon! Blir lite längre inlägg då ! Puss

 

 

0 kommentarer

L’ORÉAL PARIS Color Riches Les Ombres Monos

L’ORÉAL PARIS Color Riche Les Ombres Monos, ögonskuggor i puderform med gelteknologi, finns ute i butik nu! De lanseras i 15 vackra nyanser med en lättapplicerad formula som sträcker sig från  en helt matt finish (märkta MATTE) till det skimrande Gold Mania och Quartz Fumé (märkta LUMINÉRE). De två sistnämnda särskiljer sig även genom att ha en annan textur på ytan, som påminner om sand-drivor (se nedan). Pigmenten är bra, guldiga Gold Mania, är något diskretare (semi-sheer) än jag trodde, vilket jag gillar! NUDE, POP och SMOKY kallas de andra färg-serierna som ingår.

 

99 SEK i KICKS webshop. (Tre gratisprover med varje order!)

bild(22)

 

 

-3

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

MAYBELLINE Dream BB Go Matte!

Nu finns Maybellines nya BB för oljig/fet hy ute på hyllorna: Dream BB Go Matte! Detta cremepuder har en nästan oljig formula när man känner på den, men på huden blir den magiskt nog matt och pudrigt! Produkten är inte gjord för min hudtyp men den funkade även på mig, –då den inte är uttorkande. På min arm kan ni se nyanserna som är ganska neutral (varken varm eller kall). Produkten kommer alltså i två nyanser; Light och Medium och för första gången kunde jag ha en BB -creme som är Medium. Detta beror nog på att jag har lite BUS på mig nu. Som ni kan se är Light inte heller superljus så ni med porslinshy får nog hoppa detta köp. SPF 25 och bra täckning! Svampen ligger i ett hygieniskt fack i botten och har inte kontakt med cremen.

119 SEK

 

bild(19)

0 kommentarer

My day so far…

image

0 kommentarer

THERMIQUE: Ny “glaserande” föningsvård från KÉRASTASE

ugrtgwozyrye6yzvkyoe87% mindre kluvna toppar. Upp till 180°C värmeskydd. Snabbare föningstid. 90% lättare att borsta!

KÉRASTASE har uppdaterat sina fön-produkter och gett dem nytt utseende och en förbättrad formula!

CIMENT THERMIQUE för försvagat/skadat hår. Motverkar brutna och kluvna hårtoppar.

NECTAR THERMIQUE för torrt och känsligt hår. Fullpackad med näring.

KERATINE THERMIQUE för svårformat hår. Innehåller Keratin och motverkar friss.

Alla tre produkterna vårdar håret på tre olika nivåer; direkt ytförändring, djupverkande vård samt ett värmeskyddande lager med hållbar försegling av vårdande ämnen.

 

299 SEK på salong.

mmckcutddxpupa3dyl4q

 

Jag har hunnit testa CIMENT THERMIQUE (stora bilden) som tillhör Kérastases gröna, uppbyggande serie! Formulan doftar väldigt fräscht, som gröna äpplen ungefär. Och fön-tiden förkortades faktiskt (kors i taket!) samtidigt som den verkade utslätande – trots att just denna version inte utlovar anti-friss! Rekommenderas!

2 kommentarer

Just nu testas…

…höstens nyheter från L’Oréal och Maybelline. Fick just lite att  göra ha ha! Vill även passa på att gratulera Eva G som blev veckans tävlingsvinnare! Bjuder även på dagens feel-good -kolla in detta! I would marry him! /XOXO EllenF

 

photo(104) photo(103)

2 kommentarer