EllenF

IDUN Liquid Foundation Brush

IDUN Minerals Liquid Foundation Brush är en prisvärd borste – specialanpassad för flytande foundation och vinklad för att komma åt överallt. Borsthåren är “vegan” och gjorda av ett fint syntetmaterial (taklon). Tätheten är bra och den är precis lagom mjuk/hård för en perfekt applicering. Borsten släpper inte hår och är allergivänlig – skonsam även för dig som har känslig hy (exempelvis acne eller rosacea). Det enda jag kan säga på minus-sidan är att den suger upp en del  foundation, vilket gör att det går åt lite mer formula än om du applicerar med fingrarna.

 

199 SEK i webshop

IMG_3422

@ Story Hotel

Detta är lite bilder från helgens hotellvistelse på STORY HOTEL. Deras rum har verkligen en speciell karaktär och contemporary stil du inte hittar på något annat svenskt hotell. Jag älskar en hel del detaljer – exempelvis handfaten. Men har svårare för planscher som sitter direkt på väggen – vilket för mig andas tonårsrum. Jag älskar ju exempelvis pråligt, guldiga ramar. Jag kan rekommendera ram-studion Rammakarna på Östermalm. Jag använde dem när jag hade köpt med mig hem några foto-planscher från Nice förra året. De har allt från exklusiva förgyllda ramar till specialimporterade och skräddarsydda alternativ. För oss som inte bor i Sthlm har de en webshop där man kan skapa inramningar av egna fotografier. De skrivs helt enkelt ut digitalt i deras butik och levereras smidigt hem till dig.

Det enda jag inte har hunnit med i min “nya” lägenhet är just att få upp saker på väggarna. Och det är ju just det som sätter en del av den personliga prägeln. Dock blir det hela mer komplicerat när man, som jag, bor i ett hus med så tunna gipsväggar att man inte ens få fästa upp en tv modell mindre på väggen.

Måste även rekommendera STORY HOTEL:s restaurang; “Ling Long” med “japanska tapas” som var helt fantastiska!

 

IMG_3449

IMG_3442

WELEDA Jardin de Vie Onagre

B8oCJ7zM4ST5Dj8VlY22ey_ZWlIC0nVgQIQ21AYHpyr4jEFFdyISX2tsHbO29Oku_HYZ_4E8odxSI5FKow33qYDZK7cIWuwRASYbKc3WgYlItznb8smfbPWDSs0GarI-75dZRu52Xl990MpCjoP650kCuCI9dRNV=s0-d-e1-ftUnder hösten 2015 lanserade Weleda en helt ny produktgrupp – naturlig, ekologisk parfym. Det lanserades initialt tre dofter och nu utökar Weleda serien med ytterligare en doft, Jardin de Vie Onagre.

Jardin de Vie Onagre (Eau de Naturelle) sägs likna doften i Evening Primrose-serien – en blandning av sandelträ, magnolia, och kardemumma.

TIPS! Spraya på huden och vänta en minut för bästa doftupplevelse. Först luktar den nämligen bara starkt och bitter, för att sedan ge vika för en mycket mild doft – där magnoliablomman är mest framträdande.

Eau de Naturelle är Weledas samlingsnamn för lätta parfymer med 5 % parfymolja (äkta eterisk olja). Hållbarheten är under medel skulle jag påstå. Jag älskar det naturliga konceptet (i Weledas fall kan man verkligen lite på det) men just denna doften var inget för mig.

249 SEK

Försenad birthday pressie.

Den här boxen låg och väntade på hotellrummet när jag kom dit i lördags. Älskar ju VS “prinsessiga” dofter (som Anja kallar det) förutom de allra sötaste. Perfekt med tre olika dofter i travel-size så man kan variera sig lite och ta med på resan.

 

IMG_3452(1)

CLINIQUE Aromatics Black Cherry

l mitten av oktober lanseras det senaste tillskottet i CLINIQUES Aromatics-familj; Black Cherry. Denna doft beskrivs som exotisk med en doftblandning av blommor och varma, sensuella kryddor. Apelsinblomma, vanilj och kryddig kardemumma är några av inslagen. Jag har alltid gillat Cliniques dofter (särskilt HAPPY) men denna ska också bli spännande att testa när den kommer ut på hyllan.

 675 SEK (50 ml)

490 SEK (30 ml)

 

ska

Just nu testas; IDUN Basprodukter & borstar

Recensioner kommer inom kort…

IMG_3415

IMG_3422


Sida 1 av 1 343
1
......Sista »