100% PURE Fruit Pigmented Ultra Lenghtening Mascara

1CMBT7gFormula: Cremig, pigmentrik formula.

Utlovar: Ger separation, längd, volym och täcker dina fransar med frukt- och svart te pigment. Med balsamerande ProVitamin B5, Vitamin E, havre- och vete protein får dina fransar näring och vård. Kan även användas av dig som är vegan, har känsliga ögon eller bär linser.  Ej djurtestad. Du får en helt naturlig mascara som är både vatten och kladd resistent. Finns i nyanserna Black Tea, Dark Chocolate (brun) och Blueberry (blå) som alla doftar härligt fruktigt.

Resultat: Formulan har en söt doft och är väldigt lätt att bygga upp volym med, utan att få stela “flugben”. En applicering ger en bra vardags-make och det går lätt att bygga upp en volym för en false eyelash-look. Tyvärr kladdar formulan lite runt ögonen vid applicering, om man inte är försiktig. Hållbarheten är strax över medel, men formulan är relativt lätt att tvätta av. Har en lätt, förlängande effekt och ger även fransarna lite böj.

Pris: 199 SEK i webshop

Betyg: 3,5/5

0 kommentarer

Update.

HUR vacker är denna tjej? Talar inte om mig själv denna gång utan Naty. Idag är en sådan dag när jag saknar alla mina tjejkompisar i Stockholm. Men när jag är uppe hinner jag aldrig träffa någon ändå utan bara stressar runt bland olika event, bärandes på goodiebags med saker jag inte behöver.

Saker jag längtar efter i Stockholm:

Umgås med Lina och hennes bebis Angeline, gå på Skansen med Sandra och henne son Adrian som har börjat prata nu (vilket jag har missat), äta lax-sashimi på East eller Grodans Moules Frites, catch up med Natasha K (bild) som jag inte har träffat på flera år, gå på biograf Zita och se någon Folkets Bio-film som inte kommer till Växjö, träffa Måns och min kisse, tjejsnack med Jessie, shoppa på Zara.

Saker jag gör när jag är i Stockholm:

Pendlar mellan olika pressevent, träffar fler taxichaufförer än vänner, minglar med bloggerskor, lägger mer pengar på resor än shopping, dricker vin och hoppar över måltider, träffar de killar som tjatar mest om att få en date.

Nästa helg i Stockholm ska jag fokusera på att göra saker och träffa människor jag längtar efter.

 

naty

1 kommentar

Sverige – en demokrati under belägring.

I Sverige växer den våldsbejakande extremismen; de vänsterautonoma rörelserna , vitmakt-miljön samt våldsbejakande islamistisk extremism. Vi har  i Sverige exempelvis fundamentalistiska terrorister, Revolutionära Fronten samt medlemmar i Svenskarnas Parti som på riktigt tycker att ändamålen (oftast våld) helgar medlen i kombination med en uttrycklig önskan att avskaffa demokratin. Allt medan dessa ideologiska krafter växer sig starkare lägger människor energi på blockader mot SD – Riksdagens mest demokratiska parti, i egenskap av att vara de enda som vill införa fler folkomröstningar på både kommunal och nationell nivå. Jag kan överhuvudtaget inte relatera till att inte vilja lyssna på motsatta åsikter! Nu räknar inte jag mig själv som höger (utan i mitten) på den politiska skalan men i egenskap av konservativ skulle jag kunna säga att de åsikter som ligger längst från mina egna tillhör den överstatliga vänstern och mardrömmen är ett sovjetiskt spionsamhälle där människor “hängs ut” och förlorar jobb eller ställning på grund av sin politiska tillhörighet. Där det är okej att hacka människors datorer och mail. Där Staten bestämmer vem som ska ta föräldraledighet och hur länge. Men om personer med dessa åsikter skulle komma till min arbetsplats skulle jag välkomna det! Jag skulle tycka att det var  spännande och väldigt intressant att höra hur de backar upp sina antidemokratiska åsikter med reella argument och jag skulle definitivt sitta på första raden och ifrågasätta.

Vi är inte historielösa. Problemet är att vissa delar av världshistorien verkar ha suddats ut. Hur många ungdomar idag känner exempelvis till Gulag – de sovjetiska koncentrationslägen som byggdes under ledning av Lenin och Stalin? Som fortsatte användas som bestraffningsmetod fram till Sovjetunionens upplösning. Arbetslägren var i första hand avsedda för politiska motståndare men detta kom senare att ändras. Man närde länge en tro på att fångar genom hårt arbete kunde inrättas i ledet och bli goda medborgare. Har ni hört den förut? Hur många som dog i dessa läger är okänt men sammanlagt tros 14 miljoner människor ha fängslats under Stalins år vid makten. Hur många av dessa som dog är omtvistat, men det sammanlagda antalet dödsoffer har uppskattats till omkring 1,5 miljoner. Källa: Allt om Historia

Närmare sanningen tror jag att vi kommer om vi estimerar siffran till närmare en miljon per år under denna period. Ni som fortfarande tror att vänstra planhalvan “plays nice” bör ta en närmare titt i historieböckerna.

0 kommentarer

MAYBELLINE The Stripped Nudes Collection

Nude är ju alltid en klassiker men just nu känns det extra hett. I samband med Maybellines medverkan i Mercedes Benz Fashion Week i NY lanseras årets look – The Stripped Nude Collection. Kollektionen består av två dova nyanser nagellack och två glittrande top coats (ej bild) samt två läppstift för naturligt sexiga läppar.  Ute i butik i maj.

Color Sensational Lipstick (725, 710) 119 SEK

Color Show (227, 225) 39 SEK

 

photo(56)

Den ljusaste nyansen på läppstift heter Soultry Sand (710) och ger en mycket ljus, beige, täckande finish (se bild).

 

 

IMG_4556

 

 

 

3 kommentarer

Update.

När man lägger upp detta foto i april kanske man måste påpeka att den togs på Halloween  och att vi inte går ut så här till vardags. Jag gläds verkligen över min egen förträfflighet här. Jag är ju inte ett dugg fotogenisk och står mitt i mellan Lucy “Naomi” Nelson som livnär sig på modellyrket samt Anja “Fröken Sverige” Nilsson som alltid har ett bländande leende till hands. Och här lyckas JAG med konststycket att se mest fotovan ut. Anywho. Jag åker till Stockholm nästa helg igen. Fram tills dess har jag politisk debatt, tio frilansartiklar plus två eventjobb att planera. So little time. So big bunny ears.

 

10252019_10152354770000993_1140590793353084537_n

 

 

1 kommentar

MAC Playland

Färgstarka, lekfulla kollektionen Playland från MAC är ute i butik 8 maj. I serien ingår bland annat sex läppstift och fem Lip Glass (185  SEK) i nyanser från knallgult (se bild på J-Lo nedan ) till corall, rosa och rött. Till ögonen kommer fyra nyanser av Chromagraphic Pencil (155 SEK) orangea Genuine Orange, Process Magenta i cerise, kolsvarta Deepest Black samt turkosa Hi-Def Cyan (se nedersta bilden).

 

wpid-185355

 

wpid-185353

article-2326489-19D8CDB6000005DC-585_634x3701

Jag har ju gröna ögon och turkos framhäver min ögonfärg som ni kan se på bilden!

green

2 kommentarer