Love used to be so easy.

I just overdosed on sad music. Im never gonna love again.

 

ska

1 kommentar

ST TROPEZ Self Tan Bronzing Mousse, Dark

dark-bronzing-mousse_250x250Formula:  Mörkbrunt skum åt det mer flytande hållet. Svag doft.

Utlovar: Den av St.Tropez produkter som ger den djupaste, mest intensiva tan! En lätt, snabbtorkande mousse som innehåller ett 100% naturligt bruntonade ämne för att ge dig en naturlig solkysst look utan ränder. Innehåller Vegetan Premium och återfuktande Aloe Vera. Anpassar sig efter just din hudton. 4-12 timmars utvecklingstid.

Resultat: Denna produkt finns enbart i nyansen Dark, vilket gjorde att jag från början knappt vågade testa den. Men då denna formula ger en så mamximalt naturlig bränna som anpassar sig efter din hudton ( i mitt fall en djup olivfärgad ton) fungerar denna produkt på alla som inte har porslinshy, och kan även användas till att förlänga en mörk semesterfärg. Det bästa med denna formula är att den är färgad så man ser direkt vid applicering om det blir jämnt. Och detta första gången jag applicerar en BUS över hela kroppen utan att få EN enda liten fläck. Färgen bleknar också på ett naturligt sätt. Formulan är mycket dryg men det höga priset är ändå ett stort minus. Dock räknar jag inte in pris utan bara kvalitet i min betygs-skala. Go buy!

Pris: 429 SEK på Eleven.se

Betyg: 5/5

 

st-tropez0

0 kommentarer

PüRMINERALS Chateau de Vine

PüRMINERALS nya läppstift Chateau de Vine finns ute i butik. Detta vårdande stift innehåller “Resveratrox”, en antioxidant som utvinns från skalet från röda druvor och-2 som tillför fukt och ökar cellförnyelsen. Kommer i 10 nyanser med lite olika finish; från semi-sheer och skimrande till matt och heltäckande.  Jag är ju en red lips- kind of a girl och hittade min favoritnyans i klarröda, pigemtrika Starlet  (se bild) som jag Skärmavbild 2014-08-20 kl. 12.52.44verkligen kan rekommendera er att klicka hem till det billigare priset. Jag hittar bara bra skönhets-kap åt er idag märker jag!

Läppstiften kostar 225 SEK i butik men hittade dem för 180 SEK på Hudoteket.se.

10370810_10152421804440993_1632941698025263689_n

0 kommentarer

Dagens skönaste köp!

tre-steg_4440Här kommer lite positiva nyheter. Clinique har sänkt priserna på sitt klassiska 3-Stegs Systemet. Permanent.

Alla nya priser gäller redan från och med idag:

Liquid Facial Soap (200ml) 195 SEK

Clarifying Lotion (200 ml) 195 SEK

Dramatically Different Moisturizing Lotion+/Gel  (50 ml) 225 SEK

Om du inte har provat Cliniques populära 3-Stegs Systemet  tidigare finns det ett introkit i travelsize om innehåller Liquid Facial Soap (50 ml) Clarifying Loton 100 ml)och Dramatically Different Moisturizing Lotion eller Gel (30 ml). Även perfekt för semestern. Nytt pris 225 SEK.05candyshimmer_250x250

Ett märke jag gillar ännu mer är Clarins så glädjande nyhet nummer två är att Eleven.se har prissänkt alla sina Clarins-produkter, inklusive make up. Några av mina  personliga favoriter är Clarins Extra-Firming Foundation som har sänkts  nästan en hundring från 440 SEK till 349 SEK samt Clarins Instant Light Natural Lip Perfector i nyans Apricot Shimmer som just nu kostar 149 SEK (du sparar 46 SEK).

 

0 kommentarer

Update.

I morgon är första dagen på min nya arbetsplats. Fyra dagar i veckan (8-16) kommer jag att jobba som elevassistent i en andra klass på en skola i närheten av där jag bor. Så nu är det inte längre aktuellt för mig att flytta ifrån Växjö, i alla fall inte på över ett års tid. Jag trivs bra här för tillfället så det känns bara skönt. Det är första gången i mitt liv jag jobbar “kontorstider” istället för i frilans-eller projektform, så det kommer att bli en stor omställning. Eftersom jag är ensambarn, och inte har några egna, har jag egentligen inte så mycket erfarenhet av barn. Utöver att jag har varit ett själv. Men jag har väldigt mycket livserfarenhet samt utbildning inom ledarskap. Jag har en föreställning att barn älskar mig, men det är egentligen mest en bild jag har, så nu får vi se om den stämmer eller inte. Puss!

 

10365950_10152627799590993_1039586191812291283_n

0 kommentarer

Nya 2-stegs tvätten & Nyheter från SENSAI

Allt fler hudvårdsmärken använder 2-stegsmetoden när det gäller tvätt  och denna vecka lanserar SENSAI sin nya Silky Puryfying med sex rengöringar i alla tänkbara formulor i Step 1 samt fyra varianter uppdelade efter hudtyp i Step 2. SENSAI kallar regimen för SAHO: en hudvårdsritual som innebär dubbel rengöring, dubbel återfuktning och dubbel applicering. Förpackningarna är också nya!

STEG 1 avlägsnar fetter; sebum samt make up medan STEG 2 rengör huden från smuts, svett och döda hudceller.

 

berry

 

Tala gärna med en hudvårdsterapeut innan du köper för det är väldigt viktig att få rätt produkt till just din hy.  Jag fick tyvärr hem ett pressprov av Step 1  som inte passade mig alls. Jag beskrev min hud som normal (kanske något känslig) med en T-zonen där jag lätt blir blank och har något förstorade porer, pormaskar. Som Step1 1 fick jag därför Cleansing Gel som ska passa alla hudtyper och denna enda som jobbar riktigt pordjupt. Tyvärr bestod formulan av en transparent gel med några enstaka lite större scrubb-korn i –och det finns inget som irriterar min hud mer än än mekanisk peeling i ansiktet. Jag upplevde till och med  att porerna förstorades  efteråt (vilket de enligt hudvårdsterapeuten Annica är normalt att det gör först). Utöver det satt hela ögonsminken kvar på fransarna. En stor tumme ner för den med andra ord!

Hudvårdsspecialisten  och skönhetsbloggerskan Annica rekommenderar att jag med min hy istället borde ha testat Cleansing Cream eller Cleansing Oil so now im a little bit sad, då jag inte kommer ha råd att köpa den (475 SEK). Dagens  I-lands problem. Men en PR-ansvarig  som inte gjort en hudanlays, kan självklart inte  pricka rätt som en hudterapeut.  Dock blev det en perfect match i Step 2 då jag fick ett prov på Foaming Fashial Wash,- en mousseformula för normal till fet hy. Min blandhy älskade denna, och huden kändes nästan “polerad” efteråt, liksom uppstramad utan att torka ut. Den utlovar följande;

Den unika ”Rich Foam Formulan” ger ett exceptionellt fylligt och silkesmjukt skum. Rengöringen innehåller aminosyror som aktivt rengör utan att stressa eller irritera huden. Quillai Extract ger produkten snabbt ett härligt rengörande skum. Skummet är klart direkt då du trycker ut produkten från flaskan. Just skummet i denna rengöring är en av den viktigaste fördelarna. De extremt fina bubblor täcker hela ansiktet med ett tätt, elastiskt skum som effektivt tar bort gamla hudceller utan manuell uppskumning eller friktion som kan irritera huden. Ger en utsökt grundlig och lyxig rengöring. 

En del av mascaran satt dock fortfarande kvar efter båda tvättarna, så jag kanske borde slå till med Gentle Make Up Remover For Eye and Lip  (339 SEK) som makeuprengöring i  Step 1 .

 

1 kommentar