Update.

Ångrar lite att jag inte följde med på Improveme-kryssningen i helgen men prioriterade att hoppa in och jobba. Någon gång ska man ju göra det också#vuxenpoäng. Jag skulle egentligen ha gått på Patrikssons Communications Skönhetspressdag i morgon också men jag har beslutat att stanna i Småland året ut för att få lite struktur.  För er som kan tänka utanför Hollywood-boxen vill jag verkligen rekommendera franska filen Rust and bone , där regissören Jacques Audiard lyckas förena rå realism med en drömsk sensualitet till tonerna av Bon Iver. Marion Cotillard gör sitt livs rollprestation som en tränare för späckhuggare som förlorar båda sina ben i en jobbolycka. Hon träffar en man som från början är en ansvarslös skitstövel – trots att han är ensamstående med en liten pojke. Sedan händer det något som kommer att förändra även hans liv för alltid! We love that stuff –  men who change for the better!  Ikväll ska jag se sista delen i Hunger Games-triologin. Älskade ettan och tyckte tvåan var helt okej! Någon som hunnit se den nya på bio än?

 

 

photo(1)

 

 

0 kommentarer

Christmas came early!

Idag kom DHL med bud och i det låg produkter från DEPEND som passar inför helgerna och nyårsfesten; dekorationsglitter till naglarna (39 SEK), lösögonfransar (79 SEK) med mera! Jag är ju inte så “pysslig” när det gäller naglarna men jag ska försöka mig på Depends Nagelstämpelkit (129 SEK) idag, och göra rosett-mönster på naglarna. Det står att kitet är snyggt, enkelt och roligt” så till och med jag , som är lite klumpig, ska ju förhoppningsvis kunna fixa detta!

 

photo(73)

 

 

10734089_10152853449015993_4472181687374037983_n

 

 

 

2 kommentarer

Dagens.

image

1 kommentar

Dagens skönaste köp.

weleda-shaving-cream-75ml-3000-p

Visste ni att WELEDA även har en rakningskräm i sortimentet? Även om Weleda Shaving Cream främst vänder sig till män passar den precis lika bra för kvinnor och den ekologiska, naturliga formulan kan användas över hela kroppen. Ger ett krämigt lödder med en lugnande lavendeldoft. Innehåller ingredienser som styvmorsviol, mandelextrakt och getmjölk som gör huden mjuk och smidig.

 

99 SEK här.

1 kommentar

Update.

photo

Har fått tillbaka min blogglust nu tack vare er! Idag är också en  bra dag i mitt liv! Jag och Danijel ska äta lunch på en asiatisk restaurang nu. De har en Tom Ka Gai-soppa som jag brukar äta som är lika god som den de har på East! Who would have thought att man kunde få lika bra mat i Markaryd som i Stockholm? Ikväll blir det Games of Thrones-maraton och tacos med vego-färs. Äter ni fortfarande gris får ni gärna titta på detta klipp. Grisar är precis som hundar – älskar att bli killade på magen, kommer när man ropar osv. Det är bara så jävligt att Gud valde att skapa grisar av bacon ;)

0 kommentarer

Dagens lunch: Soy Bean Spaghetti & Pastasås med räkor och zuccini

Idag testade jag att laga till Nutri-Nick Soy Bean Spaghetti (27 SEK)  för första gången. Det handlar alltså om organiska bönnudlar som är tillverkade av sojabönor och vatten. Rik på protein och kostfibrer. Fri från vete och gluten. Hur smakar dem? Till utseendet ser de ut som vanlig band-spaghetti men konsistensen är lite annorlunda. De är lite mer kompakta och lite “tuggigare”. I likhet med vanlig spagetti var de ganska smaklösa, eller helt smaklös skulle jag säga i det här faller, och behöver lite olja och kryddor. När jag har ätit pasta brukar jag i vanliga fall känna som om jag har en stor klum i magen och den känslan är ju helt borta. Jag känner mig lätt och inte övermätt!

Pastasåsen: Handskala ett halvt kilo räkor. Woka en halv lök med en halv paprika. När de börjar mjukna lägger du även i hackade champinjoner och zuccini-bitar. När du brynt klart (inte för länge- allt ska fortfarande vara lite krispigt) häller du över en burk Creme Freiche Chili och rör runt tills den är varm. Då tar du av wok-pannan från spisen och blandar i räkorna. De blir nämligen sega om de kokar med.

 

photo(63)

2 kommentarer