Dagens skönaste köp!

I don´t know how they do it men Oral-B 3D White Luxe Glamorous Shine ger en kosmetisk, vitare effekt direkt efter första tandborstningen. Den där extra lilla glimten på modellens tander i reklamen för tandcremen är inte helt orealistisk. Formulan har nämligen en nya teknik som fäster på emaljen för att skapa en ljusreflekterande yta som ska ge en skinande blank look direkt.

Formulan ska även verka på sikt med missfärgningar och en vitgörande teknik med ett Dual Silica-system som framhäver tändernas naturliga vithet och ger märkbart blanka tänder. Oral-B 3D White Luxe Glamorous Shine utlovar även att stärka emaljen och förebygga hål med fluor. Allt vi vill ha i en tandkräm! Im hooked!

Pris: 32 SEK I webshop

0323779_l

0 kommentarer

Life is good.

image

Jag mår oförskämt bra just nu. Det känns som om allt håller på att falla på plats för mig nu. Denna månad får jag syssla med det jag älskar mest i livet – politik, skriva artiklar, göra event och kanske även resa.JAG BRUKAR ALLTID JINXA MIG SJÄLV GENOM ATT SÄGA SÅ. Så fort man säger sådant högt eller sätter det på pränt går allt som kan gå fel åt helvete. Jag har ju gått en lång period nu och känt att jag inte riktigt gillar människor överhuvudtaget. Och så visade det sig att det var mig själv jag inte gillade. Hur nedlåtande och krävande jag var mot andra. Istället för att vara tacksam för småsaker. Dessa små saker kan nämligen vara stora saker för den som utför dem. Eftersom vi tänker så olika. Jag jobbar med tacksamhet, ödmjukhet samt att sätta mig in i andra människors situationer i motsats till att försöka förändra dem efter mig. Skönt att slippa ännu en remake av Mission Impossible liksom. Du är nämligen den enda person du kan ändra på.

Kontentan var att jag tycker att de flesta människor är rätt härliga ändå. (Så länge de inte hatar djur, eller enbart lyssnar på house .)

5 kommentarer

Vårkänslor från Everyday Minerals.

It´s spring! Jag har haft en så harmonisk dag idag. Först blev jag ompysslad av min frisör, sedan en is chai med min fd bildlärare, som numera är min vän och mentor, handlade presenter till min mamma som behövde muntras upp lite, och när jag kom hem låg detta i brevlåda – en “ägglåda” med mineralrouge ifrån det amerikanska mineralmärket Everyday Minerals. Produkterna är 100% organiska, eco-vänliga och kan användas av veganer. Produktsortiment sträcker sig över hela 300 härliga färger.

Everyday Minerals Love at First Blush Kit (nedan) är en ljuvlig kollektion av lösa mineral rouge i sex rosinspirerande nyanser (skimrande eller matta) som skapats för att imitera den perfekta rosigheten vi är föddes med.  I kitet ingår även en bamboo brush i travel-size. 299 SEK här.

 

IMG_4597

 

 

 

2 kommentarer

Hårtrender – Våren 2014

olli  Min frisör Olivera, på Växjös populäraste hårsalong – Carpe Diem, listar vårens tre hetaste trender.

1 Pixie-kort

Den hetaste klippningen är en kort, kvinnlig frisyr med runda former och feminin nacke. Mjukt stylad, gärna med vågor. Motsatsen till Septemer-frillan.

Inspiration: Claire i House of Cards.

2. XXL-hår

Har du långt hår ska det vara utsläppt, stort och tuperat, gärna tre gånger större än ditt eget huvud.

Inspiration: 60-tals touperingar med modern touch

3. Strawberry

Koppar-röd och rosa i både helfärg eller vissa pastelliga partier i håret.  Speglar vårens pasteller som synts mycket på catwalken och kommer i butikerna.

 

ANGEL-STUDIOClaire i House of Cards

robin-wright-as-claire-underwood-house-of-cards

 

Bad Olivera om lite rufsiga bedhead-lockar och fick detta härliga hår! Me likey!

1491721_10152366842430993_5944827412961569592_n

1 kommentar

FaceD 3-luronics CC Cream

previewcccreamFormula: Färgad creme med en oljefri formula och lätt konsistens.

Utlovar: Jämnar ut hudtonen samtidigt som den återfuktar och ger omedelbar anti-aging effekt.. Resultatet blir en återupplivad, strålande hy. Innehåller 1,5 % hyaluronsyra samt ljusreflekterande pigment som jämnar ut hudens struktur och minskar synligheten av uttryckslinjer  samtidigt som den skyddar mot solens strålar med SPF 20. Stimulerar hudens produktion av kollagen och elastin inifrån. Smidig att applicera och ger en matt effekt som fungerar perfekt som make up-bas. Retuscherar och ljusar upp mörka ringar under ögonen samt andra partier som tenderar att bli antingen torra eller glansiga. Finns i 2 färger: Light & Medium. Båda smälter fint in i alla hudtyper med en mer eller mindre täckande effekt.

Resultat: Lättapplicerad formula som ger en täckning som är strax över medel och motsvarar en lättare foundation. Jag testade nyansen Light som var något ljusare än min egen hy, men ändå smälte in helt okej. Är helt neutralt beige och går varken åt varm eller kall ton. Nej, jag upplever inte att synligheten av linjer runt ögonen minskar, i alla fall inte efter en applicering, men formulan känns skön på huden. Lyckas med konststycket att ha en mattande effekt utan att ta bort hudens lyster eller se pudrig ut. Med en solskyddsfaktor på SPF 20 passar den perfekt för sommaren!

Pris: 189 SEK på LLoyds Apotek

Betyg: 4/5

1 kommentar

100% PURE Fruit Pigmented Ultra Lenghtening Mascara

1CMBT7gFormula: Cremig, pigmentrik formula.

Utlovar: Ger separation, längd, volym och täcker dina fransar med frukt- och svart te pigment. Med balsamerande ProVitamin B5, Vitamin E, havre- och vete protein får dina fransar näring och vård. Kan även användas av dig som är vegan, har känsliga ögon eller bär linser.  Ej djurtestad. Du får en helt naturlig mascara som är både vatten och kladd resistent. Finns i nyanserna Black Tea, Dark Chocolate (brun) och Blueberry (blå) som alla doftar härligt fruktigt.

Resultat: Formulan har en söt doft och är väldigt lätt att bygga upp volym med, utan att få stela “flugben”. En applicering ger en bra vardags-make och det går lätt att bygga upp en volym för en false eyelash-look. Tyvärr kladdar formulan lätt runt ögonen vid applicering, om man inte är försiktig. Hållbarheten är medel, och formulan är relativt lätt att tvätta av. Har en lätt, förlängande effekt och ger även fransarna lite böj. Bra, separerande borste.

Pris: 199 SEK i webshop

Betyg: 3,5/5

0 kommentarer