Just nu testas…

… ögonfrans-serumet iLASH från märket WHITE ONE, som även säljer tandblekning m.m. iLash utlovar en 100% naturlig formula som genom att förlänga fransarnas växtcykel samt stimuera hårsäckarna, ger dig längre, tjockare och starkare ögonfransar. De är så pass säkra på sin produkt att de garanterar ett resultat på 2-8 veckor. Någon som har lust att köpa detta och testa samtidigt som mig? Om du skickar en före- och efterbild till mig om 6 veckor, (som jag får använda i bloggen) får du en hemlig skönhetsgåva värde 250 SEK på posten.

499 SEK. (4,8 ml)

 

10271639_10152588047555993_6200989351030751913_n

0 kommentarer

Update Mago Hair.

Jag har ju testat en ganska nytt hårförlängning-metod, Mago Hair,  där man knyter fast varje slinga. Man ska egentligen ha håret i 3-4 månader men jag tar nu ut det efter bara en månad då jag saknar mina gamla extensions. Här kommer mitt omdöme:

PLUS

* Enkelt och snabbt att sätta i och ta ur

* Sliter inte alls på det egna håret

* Inga dragningar i hårbotten

* Inte så mycket hår i varje slinga, vilket både ger mindre slitage och ett mer naturligt utseende

* Går lätt styla eller sätta upp håret hur du vill

MINUS

* Dyrt

* Kvaliteten på hårstråna var grövre än mina egna och passade inte in i min nordiska hårkvalitet

* Topparna blev snabbt torra och sträva

* Tovar sig om du inte har det uppsatt när du sover (vilket mitt “vanliga” Rapunzel Luxury Brand” inte gör)

* Få hårfärger att välja på (saknas mellan-nyanser)

 

SAMMANFATTNING: Passade inte mig särskilt bra, men perfekt med de med lite tjockare strån i sig själv, och som har tid att sköta om håret noggrant.

mainslides3

0 kommentarer

Tummen upp för Tallinn.

Jag hade inga höga förväntningar inför mitt första besök i Baltikum, men det finns mycket genuint och vackert i Estland. Den bästa kvällen på min resa var den innan eventet, då vi besökte denna fantastiska, lite undangömda restaurang som låg i en trädgård. Alla vid bordet, Peters vänner, var så underbara människor. Tror aldrig jag har skrattat så mycket. Förutom med Lina Hellqvist. Och hon hade älskat den här restaurangen med alla fregnbågsfärgade lyktor!

När jag reser föredrar jag att besöka platser där man återfinner den lokala befolkningen – inte andra turister. Det som var jobbigt var att många inte kunde engelska, inte ens alla som jobbade på hotellet (som var 4-stjärnigt). I Milano, när jag bodde på ett 5-stjärnigt hotell var det samma sak. Ska man jobba på välrenommerade, internationella hotell är det ett måste att kunna engelska som arbetsspråk – det är i alla fall min uppfattning. Sedan var shoppingen i Tallinn också helt okej, bra gallerior osv. Jag kommer antagligen inte att återvända men kan nu kryssa av tre nya länder på listan över platser jag har besökt. Tummen upp för det!

 

 

10419560_10152571127055993_3449302110732397783_n

 

10502118_10152571328575993_8761537608916164110_n

0 kommentarer

100% PURE Fruit Pigmented Water Foundation Creme

1CSWFC_1Formula: Lättare formula, utan att vara rinnig, med en gelaktig konsistens.

Utlovar: Skir och återfuktande formula som tillför en hälsosam lyster till huden, samtidigt som den jämnar ut och täcker ojämnheter. Koncentrerad med åldersförebyggande rött vin resveratrol, alfaliponsyra, mjukgörande calendula, aloe och grönt te.  Eftersom formulan är 100% naturlig och vegan är den fri från syntetiska kemikalier, artificiella dofter, kemiska konserveringsmedel och andra gifter. Pigmenten kommer från frukt och grönsaker istället för mineraler eller syntetiska färgämnen.

Resultat: Jag gillar formulan och den fudge-färgade nyansen Peache Bisque hade en fin beige nyans och varm ton som passade mig perfekt. Sedan anser jag att detta är mer en  färgad dagcreme än en foundation.Täckningen är inte mer än hos en färgad dagcreme och återfuktningen är maximal och passar därför enbart torr hy, och dig som inte har några ojämnheter att dölja. Man kan givetvis komplettera med lite mineralpuder eller concealer och få ett mattare, mer täckande resultat. Känns väldigt vårdande och ger en fin lyster.

Pris: 325 SEK på Brallis.se

Betyg: 3/5

 

1CSWFC_2

 

2 kommentarer

ELIXIR COSMECUTICALS

Är det någon av er som har  hunnit testat det norska Cosmecutical- märket (kombo av kosmetik & läkemedlet)  ELIXIR, som nu finns i Sverige? Priserna ligger runt 400- 1000 SEK och de kommer enbart finnas tillgängliga på kliniker och salonger.  Framträdande ingredienser i serien är vitamin A, glykolsyra (upp till 20%) och kraftfulla antidoxidanter. Jag har ju svårt för att slita mig från mitt svenskproducerade favvo-märke Jabushe, men den serien innehåller ingen SPF så jag använder ELIXIR Daily Defence SPF 30 som dagcreme (när det är soligt ute) och den får också tummen upp från mig!

Jag har haft extrem tandvärk hela dagen idag. Hoppas på att vara lite bättre tills imorgon då S har bjudit mig på bio – den nya Apornas Planet-filmen jag verkligen vill se. Puss!

ex

2 kommentarer

Gran Turismo as hard as you can!

Varje kväll samlades alla förare, deras fruar (de som hade), samt värdinnorna på hotellets terrass för gemensam middag. Hotellet var helt okej men inget extra, men låg precis precis på en jättefin  strand. Sista kvällen gick jag faktiskt ner och gjorde lite night swimming. Jag älskar att bara när det är mörkt och ljummet ute , vattnet är svalt men inte kallt och hela stranden är öde. Men kanske inget man ska göra själv så jag tog ju med mig en kompis. Klockan 18 varje kväll öppnade buffén som innehöll både förrätter, huvudrätter, och efterrätter. Estniska efterrätter är helt amazing men deras vanliga mat är för dåligt smaksatt- i alla fall för min smak. De verkar helt enkelt inte gilla kryddor/ salt där. De hade inte ens salt och peppar på borden. Efter middagen drog många vidare till en strandklubb 100 meter från hotellet. Men vi hade så supertrevligt på terassen, med egen dj och bar,så jag såg ingen anledning att lämna hotellet. Im too old for clubs.

I går flyg jag hem via Riga och landade i Göteborg strax före 24 . Jag hamnade bredvid en 81-årig, rysk affärsman på sträckan Riga – Landvetter. Jag  uppskattar att prata med äldre människor för de har de mest intressantaste historierna att berätt. På en timme och 20 min hann han berätta bl.a att han var på väg hem från en begravning och att hans kompis (som var finsk) hade druckit ihjäl sig, att han hade varit i Israel och sålt bussar (samt mycket om hur situationen var när han var där senast) samt en mängd andra anekdoter från sitt liv. Om jag låter osammanhängande är det för att jag är så trött efter denna vecka.

Fr.o.m i morgon kommer det lite skönhetsartiklar igen.

 

 

10347230_10152576819740993_9075849439768627706_n

 

1 kommentar