V for Victory!

Förutom hos Socialdemokraterna var nog stämningen absolut högst på vår valvaka. Jag kan erkänna att jag grät av glädje. Både över Riksresultatet och att min kompis Dennis kom in i Riksdagen! Men också lite över att valkampanjen äntligen var över. Jag känner ändå att jag behöver en liten paus från politiken nu. Detta valet har gått hårt åt många, och Sverige har splittrats på ett så pass hätskt sätt, att många kommer att behöva gå till psykolog efter den här valkampanjen. Många har blivit utsatta för hot, och då talar jag verkligen inte bara om mitt parti. Vill vi ha det såhär? Eller kan vi lyfta alla frågor på ett politiskt värdigt sätt med argumentationer och förhandlingar – utan äggkastning på partiledare, gatstenar  som kastas på polisen och deras hundar/hästar.  Vi lever i ett Sverige där många har varit rädda för sina liv under valkampanjerna. Där Sara Skyttedals (KD) kampanjbil blev förstörd. Där min kollega Dennis vaknar mitt i natten av att folk kastar sten på hans fönster och hotar med “att nita honom”. Där en person som kandiderar för Socialdemokraterna i Växjö twittrar att han ska knäppa både polis och SDU (Källa: Smålandsposten).  Är det så vi vill ha det? Någon som inser att demokratin urholkas om de andra partierna försöker blocka det tredje största partiet ; dvs se till att mer än var tionde svensks röst inte ska “räknas” i praktiken.

Detta var mitt sista politiska inlägg i denna blogg. Tack till alla som gjorde gårdagens valvaka till världens bästa. Fantastisk mat, champagne och givetvis rasistiska dekorationer överallt: dvs svenska miniatyr-flaggor samt blå och gula ballonger. ;)

Det växande hatet mot polisen från vänstern oroar mig mest. Det har varit många företrädare för dem som har twittrat ACAB! (All Cops Are Bastards). Jag har kapat det uttrycket: All Cops Are Beautiful betyder det numera. De riskerar sina liv både för att oss och yttrandefriheten! All heder åt polisen. #flerpoliser#högre straff

Kan vi ta de fyra kommande åren och satsa på kompromiss och förståelse samt ett samhälle där ingen ska känna sig otrygg – oavsett hudfärg, partipolitisk tillhörighet, eller du som går hem i kort klänning från krogen!

 

10690333_10152700200955993_4083370576580653016_n

4 kommentarer

Update.

Inför valvakan/middagen ikväll blev det lite konfetti på naglarna! Jag tröttnar aldrig på O.P I:s glittriga lack; här Chasing Rainbows.

 

photo(101)

0 kommentarer

SENSAI Silky Purifying Silk Peeling Powder

kanebo-sensai-silky-purifying-silk-peeling-powder-gesichtspeeling-40g_2Formula: Vitt/blått pulver som påminner lite om tvättmedel i sitt utseende. Löses upp direkt i vatten utan att löddra nämnvärt.

Hudtyp: Alla, särskilt anpassad mot pormaskar

Användning: Används tre gånger i veckan istället för din vanliga rengöring. Pulvret späds med vatten och masseras in i huden med cirkelrörelser. Sköljs av med ljummet vatten.

Utlovar: En skummande, mycket mild peeling utan friktion som lugnar och fuktar, samtidigt som den förfinar hudens struktur. Ett enzympulver som skapats med en unik metod för enzymstabilisering och silkesteknik. Löddret avlägsnar döda hudceller och ger en slät, klar och silkeslen hud.

Resultat: Formulan innehåller inga korn när den blandas med vatten och ger därför ingen mekanisk peeling. Jag skulle dock ändå inte kalla den för särskilt mild, eftersom det känns att den innehåller någon form av syror (kliar, kittlar i huden). Jag lät den sitta kvar någon minut och när jag sköljde av hade formulan rengjort huden pordjupt. Porerna blev inte sammandragna som jag hade hoppats, men mindre djupa och helt rena, som efter en AHA-syre-behandling. Utöver det var huden synbart utslätad samt rosig och fräsch med en sammetslen finish. Kan rekommendera den till alla utom de med väldigt reaktiv, känslig hy. Priset är helt okej, med tanke på att pulvret är så drygt och ger synbart resultat!

Pris: 645 SEK (40 ml) på Eleven.se

Betyg: 4/5

 

0 kommentarer

Dagens lyxigaste köp!

Brow-Pro-Palette1Nu är Anastasia Brow Pro Palette för make up-artister nedsatt till under tusenlappen och kostar 995 SEK på Eleven.se. Innehåller 11 av Anastasias signaturnyanser samt en profesionell bryn-primer. Alla produkter i paletten går att ta bort för att ersättas med påfyllnad. Ha en underbar söndag!

0 kommentarer

Nytt från CLINIQUE: Anti-Blemish Solution Powder Makeup

Nu lanserar Clinique ett nytt, fast puder – speciellt anpassad för en fet hud. Den vattenfasta formulan utlovar att hålla huden matt hela dagen, utan att torka ut eller kännas “kakig”. Ett extra plus för den stora spegeln som är perfekt när man ska göra en touch-up, samt applikator-svampen som är behandlad med anti-bakteriella egenskaper. Kan användas separat eller ovanpå  Cinique Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup.

Cinique Anti-Blemish Solutions Powder Makeup kommer i sex nyanser, Fair, Ivory, Neutral, Beige, Vanilla och Sand. Jag fick ett pressprov av färgen Neutral (nedan) som var lite för mörk för mig så det blir tyvärr ingen recension, men jag har ju inte heller fet hudtyp och vore ingen bra testkanin ändå.

360 SEK

 

 

 

photo-10

 

 

0 kommentarer

MATRIX OIL WONDERS Amazonian Murumuru Controlling Oil

3ee3e6395fc497527baedffa1bedd1dcFormula:Tunt, transperent oljeserum med en stark, blommig doft.

Utlovar: Kontrollerande hårolja som lugnar ner och gör håret mjukt och följsamt. Ger ett frissfritt hår upp till 72 timmar!
Har en grönskande fräsch doft med inslag av exotiska blommor.

Resultat: Jag hade inte så höga förväntningar på denna olja då jag tyckte schampot och balsamet i serien var för tungt för mitt hår och inte alls lättviktigt som pressmaterialet utlovade. Signumprodukten- oljan, ÄR dock en lättviktig, “wearable” olja som sugs upp direkt av hårstråna och efter några minuter inte ens syns i håret. Effekten av den syns däremot i form av ett frissfritt, följsamt, glansigt hår. På minussidan är jag är inte överförtjust i den syntetiska parfymdoften. På plussidan är formulan väldigt dryg och prisvärd

Pris: 169 SEK hos frisör.

Betyg: 4/5

1 kommentar