EllenF

DEPEND Limited Edition Lösögonfransar

Denna vecka släpps dessa två nya limited edition-varianter av DEPENDS flirtiga fransar! På nr 4666 (överst) hittar du dekorativa svarta stenar som för lite extra glammig effekt (tänk nyårsafton eller julfesten) ! Nr 4667 är tunna separerade fransar med som är längre och mer markanta i yttre ögonvrån för en mer “kattig” look! Båda versioner kommer komplett med tillhörande lim i förpackningen. Go buy!

79 SEK/styck

 

 

12122924_10153620964495993_8757836091631205757_n

Beer Beauty?

Att man kan bli vacker av Carlsberg är lite av en världsnyhet! Iofs är det ett gammalt “husmorsknep” att man ska hälla öl i håret efter schamponering för extra glans. Nu har Carlsberg gjort en skönhets-linje med formula av frystorkat öl blandat med ekologiska ingredienser. Serien innehåller tre produkter; schampoo, balsam, och bodylotion som köps i ett kit för ca. 475 SEKhemsidan. Min fråga är om man luktar öl efter användning – det kanske inte vore en höjdare på jobbet?

 

beer-beauty-category

 

Naturligt lyft utan kniv – med V SOFT LIFT!

Ett trådlyft med PDO-trådar ger ett helt naturligt resultat på en timme, och ger dessutom knappt någon svullnad /rodnad så att du kan återvända till jobbet dagen efter. Självklart kommer detta att bli riktigt stort och det som är extra bra är att resultatet fortsätter att förbättras under tre månader och att uppstramningen fortsätter ihop med andra positiva bieffekter som mindre porer och mer lyster – då hudens egna kollagen stimuleras av trådarna. Dock är detta en behandling som definitivt ska utföras av en läkare –som dessutom har certifikat på utbildningen. Inte alla är kunniga, så håll utkik efter InjectAcademy, som hittills är ensamma om att utbilda här i Sverige. Priset ligger på drygt 18 000 för hela ansiktet men man kan även behandla mindre partier, ex göra ett ögonlockslyft eller haklinjen.  InjectAcademy söker just nu behandlingsmodeller där du får ett reducerat pris och betalar bara 4500 SEK. Det finns två platser kvar om någon känner sig sugen! Kontakta mig på ellen.franzen@gmail.com.

På grund av avhopp finns det nu även två platser lediga till work-shopen för LÄPPAR (filler  STYLAGE) 15 nov där ni endast betalar 1500 SEK! Passa på – först till kvarn!

Här kan ni läsa mer om hur det går till.

 

V-Soft-Lift-före-och-efter

 

V-Soft-Lift-före-och-efter2-755x546

Botox eller fylligare kinder för under halva priset!

Det finns linjer som inte stör en människans skönhet anser jag. Det finns så många vackra äldre människor, som faktiskt besitter mer klassisk skönhet än många unga. Symmetri, vackra drag eller karisma är inte immanent i “ungdom”. Kråksparkar efter 50 års skratt kan vara fint. Men en arg-rynka mellan ögonbrynen är aldrig attraktiv. Vem vill går runt och se konstant irriterad ut? När det gäller skönhetsinjektioner är “billigt” inte det argument du ska leta efter men på Inject Academy’s work shop 1 november kan man få den mest prisvärda behandlingen i Stockholmsområdet – genom att vara behandlingsmodell.  För 2500 SEK (istället för 6000) kan du få hela pannan (samt även linjer runt ögonen) behandlad av några av världens främsta läkare. Maila mig vid intresse: ellen.franzen@gmail.com

Det finns även några få platser kvar till Volym- workshopen 8 november för dig som vill ha ett annat utseende på haka eller fylligare, mer ungdomliga kinder/ansiktsform. På grund av avhopp finns det nu två platser lediga till work-shopen för LÄPPAR (filler  STYLAGE) 15 nov där ni endast betalar 1500 SEK! Passa på – först till kvarn!

 

 

01botox

Dagens bästa deal: Glabella+ nasolabialvecken för 1500 SEK!

14 nov finns det nu möjlighet att vara med behandlingsmodell vid en workshop på Skinplan-kliniken (en av Stockholms absolut mest professionella kliniker) där du får fylla ut glabella (argrynkan mellan ögonen) + nasolabial-veckan (de vid munnen) för  1500 SEK istället för över 4000 SEK. Har du även acneärr kan vi göra dem mindre synliga med hjälp av filler för samma pris. Tipsa  era mammor också! Maila mig på ellen.franzen@gmail för tidsbokning. Grym deal så först till kvarn för platserna kommer att gå åt!

 

12112022_10153617537615993_5195566409914504601_n

 

m2

 

 

 

 

Dagens skönaste köp : CERA Wavestyler Mini

cera-wavestyler-miniSöndagar är min nätshopping-dag. Får alltid lite söndagsångest, även om jag (som idag) varken festade igår eller börjar tidigt imorgon. När jag stylar mitt hår använder jag för det mesta bara fön, följt av Björn Axéns värmeborste för att böja in topparna. Idag investerade jag dock i en ny värmetång då min förra våg-tång är försvann i flytten från Malta. Det blev en Cera Wavestyler Mini från Baressoshop. Hade en i “full-size” tidigare men den var lite tung och otymplig och passar inte om man har lite kortare hår eller vill göra luggen. Denna mindre storlek är ju dessutom lättare att resa med. Passade på då den just nu är nedsatt från 399 till 349 SEK! Den har keramiska plattor och en kall-tipp för att inte bränna hårbotten – något jag annars brukar lyckas med! Det jag gillar med denna tång är att lockarna håller bättre än med vanlig locktång, samt att det inte behövs någon “teknik” så till och med jag (som är så opraktiskt) kan inte misslyckas! Jag hoppas ni har haft en fin helg. Det enda jag har gjort denna helg är att laga mat, promenera och kolla på serier. Upptäckte igår serien The Returned och såg hela första säsongen i ett sträck. Kan rekommenderas om ni inte har något för er. Nästa säsong börjar inom kort!


Sida 1 av 1 301
1
......Sista »