EllenF

Nyhet: EUCERIN DERMATOClean – rengöringsserie

EUCERIN släpper nu en parfymfri rengöringsserie med verksamma ämnen från naturen – anpassad även för känslig hy! DERMATOClean innehåller fem produkter som ska testas inom kort! Serien utlovar formula som effektivt avlägsnar smink samtidigt som huden föeblir mjuk, lugn och återfuktad – med en stimulerad förnyelseprocess.

EUCERIN DERMATOClean Eye Make Up Remover (99 SEK)

Avlägsnar även den mest svårtborttagna mascaran – skonsam nog för den ömtåliga huden runt ögonen! Även lämplig för kontaktlinsbärare.

EUCERIN DERMATOClean Mild Cleansing Milk (99 SEK)

Mild och effektiv rengöring för torr hy. Avlägsnar orenheter och make up samtidigt som huden bibehåller sin naturliga fuktbalans.

EUCERIN DERMATOClean Refreshing Cleansing Gel (99 SEK)

Mild och effektiv gel för normal till blandad hy. Avlägsnar make up och gör huden mjuk, ren och smidig.

EUCERIN DERMATOClean Claryfying Toner (99 SEK)

Ett milt, alkoholfritt ansiktsvatten för alla hudtyper. Fräschar upp huden samtidigt som eventuella rester efter rengöringen avlägsnas.

EUCERIN DERMATOClean 3 in 1 Cleansing Fluid (109 SEK)

Rengöring, ögon makeup-borttagare och ansiktsvatten i ett. Passar alla hudtyper.

 

-2

Just nu testas: KÉRASTASE Aura Botanica

Hårvård med 98 % naturligt ursprung – innehållande handpressad samoansk kokos- och arganolja! Det utlovar KÉRASTASE:S nya hårvårdsserie AURA BOTANICA. Schampot (Bain Micellaire) skapadaes för att avlägsna alla orenheter och oljor samt förbereda håret för den näring resten av ritualen består av. Balsamet (Soin Fondamental) utlovar att smälta in i hårstrået och ge 48 timmar av djupverkande, varaktig näring samt friss-kontroll. Förutom schampo & balsam innehåller serien en aromatiskt vårdande oljeblanding (Concentre Essentiel) som antingen masseras in direkt i hårbotten eller blandas i balsamet för extra mjukhet och glans.

Slutligen finns även en fuktgivande oljedusch (ej på bild). Essence déclat, Huile De Coco är en ultra-lätt spray som utlovar vård  i två dagar och antifriss-kontroll i tre. ESSENCE D’ÉCLAT har  två separata inslag: olja och vatten (bifasisk formula). Den första fasen består av fyra näringsrika oljor − jojoba, avokado, kokos och argan − samt en touch av eterisk apelsinolja för doften. Den andra, vattenhaltiga fasen, innehåller en lösning av subtilt doftande damaskros-vatten för ökad återfuktning. När den skakas samman fördelas oljemolekylerna i vattnet, redo att duschas i en fin “dimma” som tränger djupt in i hårstrået. Inga produkter i serien innehåller sulfater, silikoner eller parabener.

Finns ute på salong nu! Recensioner kommer inom kort.

  • Bain Micellaire 279 SEK
    • Soin Fondamental 349 SEK
  • Concentre Essentiel 389 SEK
  • Essence déclat, Huile De Coco 389 SEK

 

16806723_10154882972205993_9015076064330795881_n

KORRES Body Milk Basil Lemon * Mini

SKAFormula: Vit creme. Inte så tunn i konsistensen som man vanligtvis förknippar med en body milk. Unik och väldigt god, mild doft.

Utlovar: En återfuktande body milk, med 90 % naturligt innehåll, berikad med vitaminer som stärker huden. Basil Lemon har en härlig, frisk doft av het grön krydda och citronskal. Kombinationen av mandelolja, aloe vera, provitamin-B5 och sheasmör ger fukt samtidigt som huden mjukas upp. Mandelextrakt är känd för sin inflammatoriska och immunförstärkande effekt och mandelolja för sina lugnande egenskaper. Korres Body Milk kan även användas som rengöring – den är effektiv utan att irritera.

Resultat: Denna storsäljare i travel-size är något större än vanliga “minisar” och passar därför perfekt för resan! Älskar doften och det naturliga innehållet. Gör huden babymjuk och känns närande på djupet. Hade fått full pott om den hade varit mer snabb-absorberande i sin formula!

Pris: 49 SEK (40 ml) i webshop

Betyg: 9/10

 

TIGI S-FACTOR True Lasting Colour Shampoo

P-37901Formula: Pärlemo-skimrande fluid med godis-doft.

Utlovar: Ett schampo som vårdar och underhåller hårfärgen. Bevarar nyansens intensitet upp till 40 tvättar (vid regelbunden användning av shampoo & balsam). Berikad med rena mikroglans-oljor som ger näring och ett fantastiskt skimmer. Innehåller bl.a sötmandel- och kokosnötolja för en fin glans.

Resultat: “Den fina glansen” som utlovas uteblir tyvärr i mitt hår. Den lättlöddrande formulan gör visserligen håret rent snabbt – men resultatet (på min känsliga hårtyp) är tyvärr ett torrt, matt och lite frissigt hår.

Pris: 135 SEK (250 ml) i webshop

Betyg: 2/10

Happy Valentines….

…i efterskott! Känner mig lyckligt lottad som trots mitt “singel-skap” fick två mina gåvor: champagne plus anonymt blombud. Min åsikt i övrigt är att man ska avskaffa denna högtid på följande grunder: är man singel ska man inte behöva blir påmind om att man är sin relations-status (även om det är självvalt) – är man däremot ihop med någon är det ju mycket mysigare att få överrasknings-presenter än att få något bara för att dagen “kräver” det. Jag tror att många känner lite tvång alternativt ångest för denna kommersiella högtid. Är trots det väldigt tacksam för mina fina blommor!

 

 

16684095_10154861786700993_1606145231316084805_n

 

 

SCHWARZKOPF Essence Ultime Color Protect SHAMPOO + CONDITIONER

s-l300Dagens bästa budgetköp är SCHWARZKOPF senaste samarbete med Claudia Schiffer!För under hundralappen styck får du produkter som luktar gott samt håller vad de lovar. Förutom att färgen håller märkbart längre ger balsamet en extra lyster som gör att håret ser friskare och blankare ut! Det är mycket sällan jag rekommenderar hårprodukter du inte köper hos frisören men i detta fall tycker jag att detta schampo – och särskilt balsamet, är betydligt bättre än många frisörmärken i “mellanklassen”.  Go buy! Och ha en underbar onsdag!

 

 


Sida 1 av 1 353
1
......Sista »