EllenF

MAC Instacurl

MAC:s senaste mascara har minst sagt en twist! Och den är inte limited edition. Denna unikt formbara borste är här för att stanna permanent i MAC:s sortiment. Pga böjens flexibilitet utlovar den att passa alla ögonformer för att komma åt och “krama” varenda frans. Utlovar förutom en extraordinär böj, även volym och längd. Ska bli spännande att testa!

 

250 SEK. I butik 8 sep. MTM5NTgwNTA2MDM4ODcxNTU3

 

Update.

14081122_10154319638995993_770423803_nVar tvungen att tacka nej till fem roliga blogg/press-event denna vecka (exempelvis det till vänster) Men jag är inte bitter haha (var det någon som gick på det?) Jag kan bara inte lämna min katt och åka till Stockholm, då mina kattvakter a.k.a. föräldrar är i Grekland. Nästa gång jag åker till Stockholm blir 18 sepLina Hellqvist döper sin tredje lilla “trollunge” Måns-Fabian! Kan inte fatta att vi festade like there is no tomorrow på Malta för bara några år sedan och idag är hon världens bästa trebarns-mamma. För vissa förändrar sig livet mer drastiskt än oss andra.

Angående Stockholm har jag även en affärsidé som kan komma att realiseras med hjälp av några kollegor. Jag kan självklart inte blogga om den men jag kan ge en liten ledtråd “EXPOBOX” (se nedan). Kom i kontakt med idéen när min kompis företag gjorde en road show (arrangerad av Expomobil ) med en mobilt show room där man åkte ut och träffade potentiella kunder i hela landet. De var mycket nöjda så jag tror att detta kan vara något. Jag behöver ju något att göra vid sidan om politiken, eftersom det var ett bra tag sedan jag tjänade pengar på bloggen.

Och glöm inte att ni gärna får höra av er till mig för alla former av text-jobb; allt från hjälp med CV:n till att producera texter för en hel hemsida eller webshop.

 

expo

 

Dagens.

Skulle torka håret men fönen var redan upptagen!

14068233_10154310715440993_8408156297606295343_n

Varför ljuger polisen?

Och varför är det viktigare att skydda afghanska unga män än det finaste vi har i vårt land – våra svenska flickor och barn? 

Att våldtäkter och sexuella ofredanden har skjutit i höjden har väl inte undgått någon. Att det bara är anmälningarna som ökar, som vissa påstår, är bara dumheter. För svenska killar är inte uppvuxna i en kultur där man omringar tjejer och tafsar i grupp – oavsett vad tjejerna har på sig! Detta är dock vardagsmat i många länder och beteendet har nu importerats hit!

(årlig ungdomsfestival sponsrad av kommunen som äger rum i Kungsträdgården) blev uppmärksammad för de sexövergrepp som begicks 2014 /2015 av gäng med unga män. Övergreppen var kända av både polisen och Dagens Nyheter men mörkades fram tills avslöjandet om Köln januari 2016. Polisen fick först då kritik för mörkläggningen.

SVT om We are Sthlm: “För fredagen har polisen fått in 17 anmälningar om sexuellt ofredande. Utöver det har det rapporterats om ett misshandelsfall, två skadegörelser, våld mot tjänsteman och brott mot knivlagen. 89 personer har avvisats eller omhändertagits av polisen för ordningsstörning. Hittills har polisen fått in 38 anmälningar om sexuellt ofredanden under festivalen”

”Trots att polisen kände till övergreppen beskrev man utåt festivalen 2015 i lugna ordalag. ”Det har varit förhållandevis få brott och få omhändertagande med tanke på deltagarantalet”. Enligt Södermalmspolisens chef Peter Ågren, då kommenderingschef för festivalen, är en av anledningarna att man inte har berättat om övergreppen att man inte vill underblåsa rasism. – Det här är en öm punkt, vi vågar ibland inte säga som det är för att vi tror att det spelar Sverigedemokraterna i händerna.” – Aftonbladet

Det är tydligen okej med lite “svinn”.  Några tonårstjejer som blir tafsade på (eller till och med våldtagna) av ett gäng somalier eller afghaner. Tjejer som kommer må dåligt i många år framöver. Billigt pris för att inte spela Sveriges tredje största parti i händerna. Även ni som inte röstar SD måste inse hur farligt det är når polisen driver en politisk agenda.

Tafsarmbanden lanserades för två månader sedan. Jag var skeptisk, men tänk hur illa det hade varit annars. Tack polisen!”

- Hanna Lindholm

13925299_1258195344193680_4535993708943554534_n

 

 

leak

MAC Star Trek

8 sep är en lyckodag för oss sci-fi beauty nerds då MAC släpper sin egen “Trekkie-collektion”. Produkterna har en stor betoning på skimmer/glitter och passar för säsongens festligaste events och partyn. På förpackningarna möts MAC’s matt svarta och Star Treks silvriga ikoner. Jag har fått äran att testa ett av läppstiften. På bilden – ett lager för neutral ton. Två lager ger heltäckande partymake! Formulan är åt det något “torrare”, matta hållet – utan att torka ut läpparna.

LLAP (Live Long And Prosper) har en champagne-rosa nyans med guldig ton och en isig, frostig finish.

205 SEK

 

IMG_3206(1)

 

mac-star-trek-2

7d47e60ff5ebcf6908e43e544312d14c_XL

KERASTASE Discipline Fondant Fluidealiste

1015-146-0200_1Formula: Medeltjock vit creme. En mycket mild doft som inte påminner om Kérastases andra, karaktäristiska dofter.

Hårtyp: Alla.

Utlovar: Ett balsam som ger ett mjukt, smidigt hår som är enkelt att forma– utan att tynga ner. Innehåller Morpho-Keratin Complex med den högsta koncentrationen av Pro-Keratin i hela Kérastase produktutbud. Underlättar och förkortar tiden vid föning och ger 72 timmars anti-friss och fuktskydd.

Resultat: Mitt första intryck var inte det allra bästa. Jag gillade inte doften och den kändes inte jätteutredande vid applicering. När man sedan sköljde ur det, efter några minuters verkningstid, hände något. Håret kändes plötsligt betydligt slätare och mjukare. Resultatet är över förväntan. Den utslätande antifriss-effekten håller till och med för lite duggregn och det utan att tynga ned håret. Dessutom var föntiden betydligt kortare, och formulan passar även extensions. Det som drar ned betyget från full pott är enbart det höga priset i kombination med en något odryg formula, samt att jag saknar Kerastases ljuvliga doft från deras gröna serie jag brukar använda.

Pris: 309 SEK (200 ml) på LYKO.se

Betyg: 9/10


Sida 1 av 1 340
1
......Sista »