EllenF

The end…..

Som ni säkert har märkt har jag sedan länge tappat blogglusten och det känns inte som någon idé att hålla igång bloggen då jag uppdaterar så sällan. Jag vill tacka er som har läst min blogg på olika forum de senaste 10 + åren.  Puss och kram!

 

Skarmavbild 2017-11-09 kl. 10.33.33

DEPEND: Time To Sparkle

Nu finns DEPENDS ”the sparkly season” på hyllorna! Denna minikollektion (Limited Edition 02-lack) består av 3 mörkröda och 3 guldiga lack. De innehåller alla olika grader/storlekar av glitter från ett lätt skimmer till guldglittranden”Dazzling Decorations” (5052) som innehåller små, små stavformat confetti som i regnbågens färger.

29 SEK/styck.

 

23116694_10155642982700993_389038758451780098_o

BLOGGTÄVLING/ COCOO.se – AVSLUTAD!

…and The Winner isMiss Jennie! Många hade även mailat mig – då Improveme:s CAPCHA-CODE ballar ut titt som tätt. SÅ trist! Går det förresten att se bilden nedan? Ett underbart katthalsband för mina fellow catlovers. Bara 195 sek HÄR men ni kan fortfarande använda koden ni fick i tävlingsinlägget några dagar till om ni också blir sugna! I will buy one och använda till enkel t-shirt med jeans och klackar! Mjau!

 

Skärmavbild 2017-10-29 kl. 16.08.17

BLOGGTÄVLING från COCOO.se!

Nu kan ni tävla om ett superfint halsband från Cocoo.se –det jag håller i handen på bilden! Armbandet som jag har haft sedan länge kommer förresten också från samma shop. COCOO är ju kända för sina smycken, klockor och accessoarer (även ett litet utbud kläder) till förmånliga priser. För att vinna kommenterar ni nedan vad ni helst vill läsa om i min blogg. Vinnaren presenteras den 24 okt. Glöm inte att uppge giltig mailadress!

Alla bloggläsare får dessutom 20 procent % i shopen om ni uppger rabattkoden AWESOME 20

How awesome is that!

 

22467364_10155607840375993_2914594425782939521_o

DEPEND Across the universe

DEPEND Across The Universe – din guide till galaxen i höst!

Blått, grönt, glitter och metall – dessa 8 glammiga lack har hämtat sin från universums nyanser. Depend Minilack – Across The Universe, är  Limited Edition och finns ute i butik nu. I press-boxen fanns dessutom lite andra produkter, ex lösfransarna REBECKA – gjorda av naturligt hår och med en perfekt böj samt  två dekorations-kit med stjärntema! Den perfekta sysslan en regnig söndag!

Across The Universe

29 SEK/styck

 

dep29305057_2

 

-1

Förtvätt för huden? – DERMALOGICA lanserar PreCleanse Balm!

Låter det inte lite överdrivet med en tvätt INNAN tvätten när det gäller huden?

DERMALOGICA menar att den genomsnittliga personen endast rengör huden i 20 sekunder – vilket enligt dem är långt ifrån tillräckligt för att avlägsna makeup,  solskyddsfilter, sebum och föroreningar från huden. Dessutom är dagens produkter gjorda för att hålla längre på huden –vilket ställer högre krav på rengöringen.

DERMALOGICA PreCleanse Balm (475 SEK)utlovar en krämig, oljebaserad förtvätt som används som ett första steg i Dermalogicas ”dubbelrengörings-teknik”.

Hur det fungerar:
Steg 0: förtvätt med PreCleanse Balm
PreCleanse Balm appliceras på torr hud. Använd med fördel den medföljande rengöringsvanten. Den krämiga konsistensen smälter när produkten masseras ut på huden. De växtutvunna oljorna binder till sig den fettbaserade smutsen på hudytan. När vatten tillsätts bildas en emulsion som kapslar in smutspartiklarna och som enkelt kan sköljas av.

Steg 1: Applicering av lämplig rengöring
Nu kan den efterföljande rengöringsprodukten på ett bättre sätt lösa inkapslade smutspartiklar i porer och folliklar. Huden blir riktigt ren utan att dess skyddande pH-värde rubbas.

Resultatet som utlovas är noll makeup eller irritattion.

Nyckelingredienser:

  • Aprikoskärnolja: rik på essentiella fettsyror som förbättrar spänst och fuktbalans.
  • Komplex av biolipider (fosfolipider, glykolipider, sojaolja och växtsteroler från soja): stärker hudens naturliga barriärfunktion samt motverkar fuktförlust.
  • En mild kombination av eteriska oljor (bl.a. lavendel och pomerans): förstärker de renande egenskaperna.

 

Finns hos auktoriserade återförsäljare 11:e okt.

Innehåll: 90 ml samt rengöringsvante.

 

lqxq434bgm7v1ykcmsom-1