Bästa Freddie!

F skrev ett gulligt inlägg på sin blogg på min födelsedag och lade in bilderna nedan. Idag kom jag på att bilden till vänster är tagen hemma hos Micha i november – första gången jag & C träffades. Det var verkligen inte kärlek vid första ögonkastet. Inte bara för att jag var upptagen och att han precis hade gjort slut med sitt ex (vilket han diskuterade väldigt flitigt). Förutom att jag inte tyckte att han var snygg (vilket han inte heller var då) verkade han översocial och oseriös. Vilket också var sant vid den tidpunkten. Nu är jag bara väldigt tacksam över att jag på Malta såg pojkväns-potentialen i denna man och orken att ta fram den hos honom.

 

Bakom varje bra man står det en omedgörlig kvinna. Snygg måste hon också vara.

 

 

2 kommentarer

2 kommentarer till Bästa Freddie!

  1. Caroline skriver:

    Ellen! Du är så galet vacker 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*