MARIA NILA True Soft Argan Oil

Maria-Nila-True-Soft-Argan-Oil-100mlFormula: Transparent oljeserum i pumpflaska. Godisdoft.

Utlovar: En vårdande arganolja som mjukgör, återfuktar och stärker håret. Arganoljan absorberas snabbt och gör håret smidigt och tar bort frizz. Colour Guard Complex skyddar håret mot UV-strålning och bevarar din hårfärg.

Resultat: Formulan luktar gott (inte för starkt) och sugs upp på sekunden. Detta till skillnad från oljor som innehåller silikoner osv som istället lägger sig som en hinna på hårstrået. Detta är ingen mirakelolja men håret känns faktiskt något känns friskare, återfuktat och mer elastiskt än tidigare. Angående friss-borttagning är den strax över medel. Kan inte bedöma om den bevarar hårfärgen mer eller mindre då jag använder färgskyddande schampoo.

Pris: 206 SEK på NordicFeel.se

Betyg: 8/10

 

2 kommentarer

2 kommentarer till MARIA NILA True Soft Argan Oil

 1. Emily Jack skriver:

  My name is Hannah 18 year old I have lots of problem about Hair. Hair falling badly , thinning hair please know me is this good Argan oil for my hair? Buy Assignment Online.

 2. THERESA skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: ([email protected]) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom ([email protected])

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*