Pokervinst firas bäst med iskalla ostron!

Tur i spel…. eller vad säger man. Denna gång var det dock inte jag som vann (även om poker är mitt spel) utan en kollega som vann 2000 euro. Men att fira själv är ju inte roligt så jag som tipsat honom om pokersajten han vann på fick självklart följa med på the victory dinner!

Jag måste ha legat konstigt (eller haft på fläkten för kallt) för idag vaknade jag med nackspärren från helvetet. Och så livat gick det inte till igår. Nu blir det istället taxi till apoteket,  värktabletter och sängliggande. You win some You loose some! Och jag som hade planerat solsäkra Kalmar/Öland över helgen. Växjö har inte direkt uppvisat något sommarväder. Får se om jag blir mirakulöst bättre tills imorgon.

För er som också gillar betting, casino och poker kan jag rekommendera den svenska sajten Tippat.se ! Tippat.se testar svenska spelbolag så man kan se vilka som ger högst vinster, bäst bonusar och snabbast utbetalningar!

More oysters for the people!

 

20369005_10155383270540993_7470023164807950496_o

2 kommentarer

2 kommentarer till Pokervinst firas bäst med iskalla ostron!

  1. RonFeadly skriver:

    Flagyl Antibiotics Propecia Dolore Amoxicillin Clavulante Potassium gen health levitra Sine Progesterone Evapause Want To Buy Isotretinoin Free Doctor Consultation

  2. RonFeadly skriver:

    Levaquin Lebact Low Price Order Diflucan Online Rx Pharmaceutical Is Keflex A Type Of Pennicillin [url=http://levitrial.com]eva pills levitra[/url] Kamagra Jelly Online Uk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*