Fräscha nyheter från Maybelline

Kom ett bud med nya härliga skönhetsprodukter från Maybelline hit på förmiddagen. Och jag fullkomligt kastade mig över dem eftersom jag för tillfället har drabbats av bloggtorka modellen större.

Hade heller ingenting emot att ta ledigt från tangentbordet några minuter och testa alla produkterna. Kan säga att BB-krämen överraskade mig. Den har ju gjort stor revolution under hösten men jag har inte riktigt drabbats av BB-hysterin. Än. Maybelines produkt har nästan övertygat mig. Den ger en fräsch, lagom täckning och är lätt att smörja ut. Saknar dock fler olika färgnyanser.

De nya krämögonskuggorna Color Tattoo lever faktiskt upp till sitt namn. De sitter förvånansvärt bra och ger fin lyster på ögonlocken. Jag gillar den guld-rosa färgen 65-Pink Gold och den bruna 40-Permanent Taupe.

Ett tips är att ha krämögonskugga under puderögonskugga, då sitter det som berg en hel utekväll.

3 kommentarer

3 kommentarer till Fräscha nyheter från Maybelline

 1. MigudalCoeva skriver:

  Trazodone 100mg online pharmacy Finasteride Funziona Davvero Propecia

 2. emeliewiktoren skriver:

  Tack vännen! Vad roligt att höra :)! Kram

 3. Marina skriver:

  Vilka fina produkter!! Måste kolla in skuggorna på stan någon dag!
  Förtsätt skriva som du gör, så bra vännen! Den första och sista bloggen jag läser varje dag! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*