billiga fotbollströjor på nätet, zlatan tröja barn

De första två omgångarna av utkastet ägde rum förra veckan med Minnesota United att välja framåt Abu Danladi med den första plockningen.

 

United Och LA Chelsea Tröja Galaxy Också Förlorade Plockningar I

Colorado Rapids valda framåt Jaime Siaj med den första plockningen av den tredje rundan och hans Pfeiffer University lagkamrat Santi Moar gick en runda senare till Philadelphia Union.

 

Real Salt Lake och Montreal Impact bestämde sig för att vidarebefordra sina val som började i tredje omgången medan D.C. United och LA Chelsea Tröja Galaxy också förlorade plockningar i fjärde rundan.

 

Taylor Twellman hämtar Adrian Heath som säger att han utarbetade den mest spännande utsikten i USA i Abu Danladi.

 

Minnesota United tog UCLA vidare Abu Danladi med den första övergripande plockningen i fredagens MLS SuperDraft i Los Angeles. Den 21-årige ghanesen, som flyttade billiga fotbollströjor på nätet till USA 2011, spelade tre årstider med Bruins efter att ha blivit nationell spelare av året på närliggande Dunn High School i 2013-14.

 

Många ansåg Danladi, som gjorde 18 mål i 42 matcher för UCLA, den mest begåvade aktören i utkastet. Men det finns också frågor om hans hållbarhet zlatan tröja barn efter en skadad 2016-kampanj.

 

Fellow expansion team Atlanta United utvalda US U20 kapten och Syracuse University Center-back Miles Robinson med den andra plockningen. Robinson spelade två årstider med Orange och var semifinalist för MAC-Hermann-utmärkelsen som högskolans fotbolls bästa spelare 2016. Robinson kunde gå direkt in i en United backlinje fotbollströjor barn som inkluderar nuvarande och tidigare amerikanska landslagsvarare Greg Garza och Michael Parkhurst . Ex-US centerback Carlos Bocanegra är Atlantas tekniska direktör.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*