Fredag!

(null)

(null)
Skönt med helg nu! Jag håller på och sminkar mig för ska strax åka och slinga håret. Var ungefär 2 månader jag slinga sist, så ska bli skönt och få bort lite utväxt :) Sen ska jag ringa min lilla fru.. Min lilla Emelie är den bästa som finns!
Visst är tulpanerna fina förresten? Köpte dom igår, det ser så vårligt ut och det blir mycket fräschare med tulpaner! Älskar just den blomman… ;) Men nu måste ja springa, skriver mer sen!

0 kommentarer

Fikamys!

Fika mys med mamma! Skriver snart! :)

IMG_3662-0.JPG

0 kommentarer

Torsdag!

… Så himla skönt att det är fredag i morgon! Ska köpa en jättestor godispåse och bara mysa! Ska va med hästarna hela helgen med och bara va! Mysigt❤️
Annars så har jag klickat hem hur mycket fina vårkläder som helst till min lilla solstråle! Men de behövs! Så sjukt söta toppar och byxor. Hoppas hon kommer gilla kläder lika mycket som mig och Lisa sen i framtiden… Haha! ;)

IMG_3372-0.JPG
Aja, nu ska jag lägga en hårinpackning och fixa till naglarna!

0 kommentarer

Ny parfym!

IMG_3218.JPG

IMG_3217.JPG

0 kommentarer

Äntligen piggare!

Äntligen är vi piggare här! Det började med att Moa fick en förkylning som satte sig över bröstet.. Så hon blev täppt och jätte rosslig. Det började på dagen och sen under eftermiddagen/kvällen blev det värre och värre så vi fick ringa en ambulans och åka in till barnakuten i Skövde. Där tog dom massa prover och hon fick inhalera. Hon blev bättre med det, men vi fick stanna över natt i Skövde för hon behövde inhalera under nattens gång ungefär varannan timme.
Sen dagen efter fick vi utskrivet medicin som hon ska andas in. Och det går väl så där? Hon tycker inte om och ta masken över ansiktet, men hon får i sig det hon ska.
Idag är hon mycket piggare, kryper omkring och leker med sina saker. Så himla skönt att det är på bättringsvägen!

Jag brukar inte skriva så himla mycket om Moa egentligen.. Skriver ju mer om mig och vad jag gör. Men tänkte jag berättar lite.. Hon är ju ändå en stor del utav våra liv!❤️

IMG_3199.JPG
Jag är ju fruktansvärt nojig när det gäller sjukhus.. Så när dom tog alla prover så blev hon ju så fruktansvärt ledsen, vilket jag också blev. Så vi bägge 2 gråter. Är så glad att Moa har sin pappa och jag min man.. Han tog hand om oss bägge två. Du är den bästa som finns! Vet inte vad jag hade gjort utan dig!❤️

Men nu är vi hemma iaf, och allt är som vanligt igen! Jag tänkte tvätta lite och ta en promenad, och sen åka och hämta Rocky som har sovit hos min mormor 2 nätter!

0 kommentarer

Kallt!

Åh vad kallt det är ute! Det kom snö inatt men nu försvinner den lika fort igen.. Huhu.. Aja, har vart med Lisa och Matilda tror jag hon heter? bra minne ;) Hos hästarna, vi mötte upp Hovslagaren här klockan 12.. Så nu blir de en liten ridtur!

IMG_3160.JPG

0 kommentarer

Gott nytt år!

IMG_3027.JPG

0 kommentarer

Nyårsafton!

IMG_3013-0.JPG

IMG_3014-0.JPG

IMG_3012-0.JPG
Har suttit på en jätte mysig nyårsmiddag! Nu blir det lite champagne och snittar! ;)

0 kommentarer

God jul!

God jul på er!

Har haft fullt upp hela dagen så har inte kunnat skriva alls! Börja dagen hos min farmor och farfar och sen nu på eftermiddagen/kvällen så är vi hos mamma. Har ätit massor utav julmat så är fruktansvärt mätt.. ;) Och har fått otroliga fina julklappar! ❤️ Sen har lilla Moa också fått hur mycket som helst! Hon har faktiskt fått mest utav oss alla här.. Haha min prinsessa!❤️
Och tänk att det kom snö idag också på julafton.. Äntligen en vit jul!❄️

IMG_8008.JPG

IMG_8009.JPG

IMG_8016.JPG

IMG_8017.JPG

<a href="http://blogg.improveme.se/

IMG_8018.JPG

IMG_8019-0.JPG

IMG_8032.JPG

IMG_8012-0.JPG

IMG_8014.JPG
Snygging! ;)

IMG_8034.JPG
Mammas hus, så himla fint! Saknar faktiskt liiite och bo hemma igen.. ;)
Nu ska vi fortsätta och mysa här… :)

0 kommentarer

Fullt upp!

Alltså.. Jag älskar min mammas badkar! Det är så otroligt skönt och ligga i det och bubbla! Så mysigt!❤️
..Förutom att vi har badat så har min mormor fyllt år idag, så vi har vart på kalas! Min morfar gjorde två super goda tårtor! En med hallon och blåbär och en banantårta ;) Var riktigt gott!

IMG_7934.JPG
Sen har Lisa vart hos frissan idag och färgat sig brunett! Trodde jag aldrig hon skulle göra.. Men hon blev jättefin! Hon vill få med sig mig till och färga brunt.. Men jag håller mig till mina slingor ett tag till! Håller mig till mamma som också är blond.. Känns bäst så.. Hehe ;)

0 kommentarer