Jag har blivit brun!

Ja vi hade otur på fredag den 13 ;) vi blev dåliga i magen här, så vi måste äta tabletter som gör att magen blir bättre.. Hoppas att dom hjälper bara.. Aja, Någon annan än vi som hade otur?

Vi kom precis in till hotellet nu iaf efter att ha vart på stranden hela dagen igen ;) stranden här är underbar!! :) men jag har även fått en hosta som aldrig vill ge med sig.. Jag hostar hostar och hostar.. Idag gick jag upp klockan 04.00 för jag hosta så.. Vet inte om jag ska söka för det? Ska kolla på det.. Men men, nu ska jag springa ner i lobbyn och hämta våra nycklar! Skriver mer sen :)

20120714-175239.jpg

20120714-175251.jpg mina armar, visst har jag blivit brun? :) måste säga att jag är väldigt nöjd för jag är mycket brunare än Adam, han är mest rosa, haha!! ;)

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *