Riktigt bra flyt just nu

Ja det känns som att jag för tillfället inte behöver anstränga mig särskilt hårt men ändå prestera maximalt på varje enskilt pass. Det känns nästan som att jag går på autopilot och bara glider igenom passen med nya personbästan hela tiden.
Närmaste tiden ligger fokus helt och hållet på Athletic Fitness momenten (chins, dips, rodd och poseringsträning). Allt jag gör, tänker och andas genomsyras av detta vilket gör att vissa övningar, moment och annat bortprioriteras. Jag ligger fortfarande efter lite i dipsen mot mina medtävlande men jag har goda förhoppningar om att lyckas förbättra mig lagom till tävligen i december.
Målet på tävling är att få 25 godkända chins, 35 godkända dips och med en bra fysik ta mig vidare till final och där ge järnet i roddmomentet (1000m på snabbast tid). Nu kanske många tycker att jag satt målen/kraven lite lågt men då vill jag bara informera om att godkända på tävling inte är riktigt samma sak som personbästa på träning. Jag har redan gjort 32st chins på tävling och 35 dips men det betyder inte att jag skulle fått alla godkända – långt ifrån. För att vara helt säker så drar jag alltid bort 5 repetioner på mitt personbästa på träning så vet jag ungefär vad jag får på tävling. Dessutom ska man inte glömma bort tävlingsnerverna – något jag absolut inte har och som ställde till det för mig sist då jag totalkrampade och inte fick ut ens 50% av min fulla potential i chinsen/dipsen.
Om allt går som det ska så ska jag iår vara mer mentalt förberedd och inte vara lika nervös för viss nervositet är bra men blir det för mycket så kommer det garanterat vara prestationssänkande. Det gäller att jag är så säker på det jag ska göra att det sker per automatik, alltså med andra ord lite som det går just nu. Jag är så säker i mitt utförande och vet hur jag ska lägga upp allt att jag inte behöver tänka på om något kan gå fel. Skillnaden är bara att det är lätt att vara kaxig här hemma på träning men när man sedan ska prestera på tävling ja då är det något helt annat och det är väl lite det som skiljer en riktig vinnare från en förlorare. Jag måste lära mig att vara helt avslappnad och bara göra det jag ska och inget annat. Förhoppningsvis är jag det redan iår.
Nu ska jag strax dra i mig lite aminosyror och bege mig gymmet för ett ryggpass med Maja. Ikväll blir det Vapiano och semi-final i Fotboll-EM.
Och ni vet väl att är dem små får man beställa två =)
Ha de gott allesammans!
TRÄNA HÅRT

TRÄNA TUNGT

TRÄNA SMART

TRÄNA RENT!

www.martinlöwgren.se
0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*