bloggexportheader | improveme.se

Tänk om Justin Biebers låtar lät så här…?

Justin Bieber – Misteltoe (parody by Key Of Awesome)

Haha jag tippar att många skulle bli rätt snea på honom om hans texter var som i den här parodin som jag hittade! Fast av någon anledning så skulle jag tycka att det vore grymt roligt och skönt av honom. Jag tycker nästan att det är mer provocerande när han gjorde originalet och försökte glida runt och se helt vanlig och ödmjuk ut. Liksom, kom igen? :P

Nu ska jag ta och lägga mig snart. Först ska jag kolla på How I Met Your Mother och Scrubs. Vi hörs imorgon! Peace!

P.S. Min kompis Jannie har en tävling där ni kan vinna ett helt nagel-set med lösnaglar, olja för nagelbanden, serum, filer och allting. Klicka här för att komma till den tävlingen! :)

0 kommentarer

0 kommentarer till Tänk om Justin Biebers låtar lät så här…?

  1. Josefin skriver:

    Haha as roligt ju! :D

  2. pizzy skriver:

    JAG ÄR EN SLAMPA LÄS MIN BLOGG! NAKENBILDER I ALLA INLÄGG!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *