Barnvagn!

Så var barnvagnsköpet avklarat!

Det blev en Brio Go och vi känner oss väldigt nöjda med det valet 🙂

Vad som fick oss att välja den (eller kanske mest jag, då jag känner på mig att jag kommer vara den som drar runt på vagnen mest).

1. Liggdelen är högt upp vilket gör att lilla M är nära oss när vi kör vagnen och att det även är smidigare att komma åt förvaringen undertill.

2.Bra förvaring! Man får plats med typ 2 stora matkassar och en handväska undertill.

3. Vagnen har ergonomiskt utformade handtag som gör att man kan byta grepp när man är ute och går med vagnen så att man inte belastar ryggen, vilket är toppen för mig som kommer vara ute och gå MYCKET!

4. Den är stilren i sin design. Vi valde svart schassi och svart liggdel.

 

Vi köpte även en spjälsäng som lilla M kan växa i 😉 Den har jag tyvärr ingen bild på. Vi får sängen och vagnen i början på oktober.

Idag köpte jag även en Stokke Daybed som är perfekt som övergång till den större sängen. Den är som en vagga och en säng i ett och man kan enkelt flytta runt den i lägenheten så att M alltid är med oss även när hon sover 😉 När hon är vaken kan man ta ut själva liggdelen som då blir till en ”bouncer”!

6 kommentarer

6 kommentarer till Barnvagn!

 1. Karin skriver:

  Åh, hoppas de utvecklat den vagnen sen -09 då vi köpte en. Vi fick byta den 3 ggr, sen returnerade vi den helt då framhjulen och bromsen gick sönder HELA tiden! Men det var ju som sagt några år sen så de kanske har förbättrat den sen dess. Då var det många som hade klippkort på BRIO för att lämna in sina trasiga GO:s…

 2. Brio Go är superbra! Hoppas ni köpte en -13, då kan man köpa vinterhjul till 🙂

 3. lina skriver:

  Inget svar på vad barnvagnen kostar.. vore intressant att höra,är själv sugen på köpa 🙂

  • sophierosensvard skriver:

   Hej!
   Vi köpte flera saker och la ju en handpenning så jag kommer inte helt ihåg men jag tror att den låg runt 8-9000 🙂

 4. Jonna skriver:

  Bra smak,tycker denna vagn är bland dom snyggaste. Carolina gynning har även en sådan,men med vitt schassi. vad kostade den?=) Själv sugen på den till kommande barn men inte hittat kollat runt vad priserna ligger på… tacksam för svar=) mvh jonna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*