Hur jag får mitt hår att bli så vitt

Några av er läsare har undrat hur jag får mitt hår att bli så vitt. Visst mycket handlar om blekning och att få bort så mycket pigment och missfärgningar som möjligt. Sen ett av det allra viktigaste är att ha en bra nyansering. Nyanseringen ser alltid lila ut och blir lila när du applicerar det i håret vilket kan verka skrämmande då man tror att man kommer att få lila hår. Men så är det att lila motverkar gula pigment som uppstår när du bleker ett mörkare hår. Man har alltid röda pigment i ett hår även om man inte är rödhårig och de är det mest svåra att bleka bort så de blir gula då och det är det man vill bli av med för att få det vitt. Det är där den lila nyanseringen kommer in.
Jag använder mig av Schwarzkopf Silver Blonde som är en vanlig blekning som bleker upp till sju nyanser. Men det som skiljer den från vanliga blekning är att man får med två nyanseringar. En att används vid färgningen och en att ta emellan man färgar. För nyanseringar går ur håret precis som en toning.
En annan nyansering jag kan rekommendera som man kan köpa på burk är Directions White Toner som finns att köpa på Shock och Blue Fox.

20130317-155252.jpg

20130317-155307.jpg

20130317-155316.jpg

2 kommentarer

2 kommentarer till Hur jag får mitt hår att bli så vitt

  1. Yo!
    Blue Fox och Chock känner jag väl till. Jag har lyckats att få rosa hår. Totalt min stil. Tycker om att se ut som en docka.
    Du passar väldigt bra i silverblont hår.

  2. Nikolina skriver:

    Verkligen snyggt, men så drygt att hålla på med. Utväxt som måste färgas två gånger i månaden. Finns inget som är så skabbigt som råttfärgad utväxt i blond hår
    Från Ankpung.se , the place to see

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*