Hårfrisyrer

Jag älskar när håret inte ser helt fixad ut och detsamma gäller när man har hårmunk. Fast om jag ska på ett fint ställe föredrar jag nog att håret ser mer fixad ut. Jag använde en plattång när jag gjorde dessa lockar/vågar och sedan ruffsade jag till det lite och sist sprayade på lite hårspray.

På den här bildern har jag en hårmunk frisyr och som ni kanske ser då är den ganska slarvig och det är det jag gillar!! Bilden kanske inte visar så mycket, men kommer att ta olika slags bilder på hur en hårmunk kan se ut lite senare.

 

XX

Venus

2 kommentarer

2 kommentarer till Hårfrisyrer

  1. vivi skriver:

    tack så jätte mycket!! Ja det gör jag faktiskt…inte så många som tror mig haha, men det är faktiskt mitt riktiga namn.Tack!!

    XX

    Venus

  2. amandah skriver:

    Vad snygg du är! Heter du Venus på riktigt? I såna fall gud vad fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*