Hur man får dom Perfekta bilderna

För dom perfekta bilderna! 

Vad behövs för dom perfekta bilderna egentligen? Bara att personen kan ta bilder och redigera dom eller att det är en bra kamera i sig som gör jobbet är frågan.  Självklart hänger mycket på kameran och att personen vet hur man använder den ihop med ljus miljö och allt där till. Men det går ta bilder som blir grymma utan att vara ett proffs på redigera mm.  För mig behövs enkelheten i sig och att slippa sladdar och föra lver redigera som en tok tex.  Nikon d5500 verkar vara en riktigt grym kamera som jag intresserat mig för som även kan med en app föra över bilderna direkt till mobilen vilket är optimalt för mig!  Dessa bilder är tagna spontant med den kameran som min sambos syster och Finest bloggerska Carolineizabella precis köpt.  Jag vill haaa som Morran säger!  Måste skaffa en kamera innan jag får en psykbyt på dessa satans tråkiga mobil bilder!  

En annan variant jag spanar på Är Panasonic cm1 som verkar riktigt grym!  Simon sköld min vän har skaffat den och är grymt nöjd.  Mycket funderingar med vad man ska ha i fotoväg men det kostar också…. 


   

     

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida