Jämställdhet i Sverige

Svensk jämställdhet är äcklig, vidrig och sjuk! 

I detta nu tänker jag på att det ska bli låst att pappor måste ha vara föräldralediga i 3 månader! Vem faan e du som ska med lagen bestämma över familjer och vad de själva vill? Är detta feminism på hög nivå eller vad?  Blir äcklad av ett pinsamt lågt beslut som kommer slå hårt på många familjer. Feminism på extremnivå är dubbelmoral mot kvinnor! 

Det handlar inte om att inte vilja vara med sina barn!  Det handlar om vem och vilka som gör upp det ekonomiska i familjerna. Kvinnor tjänar mindre är det något nytt???  Och då tvingar jämställda Sverige familjer att gå på sina knän ekonomiskt för många familjer.  

Politiker är pinsamma och jämställdheten är ett skämt och Sverige är sämst på jämställdhet!  Kolla vad kvinnor tjänar inom tex vården, barn och omsorg.  

Jätte fint att vi har en sak som föräldraledigt men låt oss föräldrar själva görs upp om dom dagarna tack!  Regeringsbyte tack! 

  


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida