Chatar med IS aktiv idag

Fick idag reda på att en bekant är aktiv i IS. 

Började direkt checka detta då personen är en bekant och även offentlig, och fick snabbt ett svar från denna familjenfar.  Vad får en person att bli så fångad av hat? VARFÖR??  Jag ställer frågar rakt på om han står bakom Is och får till svar ett ja och han är där i ett projekt syfte och att han endast krigar emot dom som krigar mot islam.  We don’t harm any innocent  är ett svar jag får på om han verkligen står bakom denna terrorist organisation som jag stället han.  Media i väst ljuger och media på plats säger en annan sak enligt honom. 

Jag känner mig tom och besviken! Kan knappt finna ord på detta faktiskt. Jag hatar att detta sker över huvud taget och att använda religion som ett vapen är förjävligt och sinnesjukt!  Lider med alla Muslimer som får ta skit pga detta krig. Ett krig som är skapat av stormakterna själva! USA och EU är grunden till IS och nu ska dom bekämpa det. Pengar styr allt!   Och hur i helvete kan människan bli så förbannat hjärntvättade att dom är villiga offra sitt allt för en jävla påhittad hat makt som mördar våldtar skördar oskyldiga offer på löpande band och som spränger världsarv mm i bitar.  

Tänker inte släppa en bild på personen men kommer invänta mer svar på frågor Jag ställt honom gällande allt.  Ni kanske tycker jag ska klippa kontakten direkt eller rent av åka slå ihjäl personen. Jag finner knappt ord på detta men kommer invänta mer svar på mina frågor. 

 

adhdpappan Jimmy Striger

 


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida