Jobb som syns Och förortshusse

Fick ett spännande mail med jobb erbjudande som jag inte säger nej till. 

Lagom innan jag ska smita in på kvällens mysiga event med tema hundar och vin så plingade mobilens mailbox.  Ja blev överraskar glad och läste erbjudandet om ett jobb som modell och självklart tar jag detta erbjudande och chans! Kommer synas för många människor den saken e säker. berättar senare i veckan om detta:) 

Kvällen ska jag dra kort. vart på ett mysigt event som Tanja Fylking bjöd mig på. Eventen var på Strandbryggan och hunden skulle med!  Gjorde mig klar och redo med skjorta då sonen säger NEJ! pappa det är ett hundevent då kör man enkelt med T-shirt….. ”Eh ok då jag gör jag Vell det då”  faan Busted  klart jag skulle ha skjorta på mig!  Det va inte ett litet enkelt event så utan ett finare som Jag trodde men ändå körde jag på grabbens ord haha. Hursomhelst blev det förortshund med förorts husse bland skjortor och fina damer. Sticker man inte ut synd man inte haha.  Ungen tvärlurade pappa sin som är fullständigt lättövertalad!  Jag bjuder på det.  Skriver mer om detta trevliga event och droppar mer bilder senare då jag har massor att fixa nu innan det ska fotograferas i morgon. 

 Träffade äntligen  Finest Jackie Ferm med fästman och hund!  Kul träffa människor man har på instagram och fb.   

   

   

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *