(Isis)We do not harm any innocent

How can you join the terrorist organization Isis? And why kill innocent people?

we kill everyone that fight agains Islam det är orden jag fick av frågan jag ställde min fd vän och kända Thaiboxare  som anslöt sig till isis i tron om att det riktiga enda heliga livet är deras vägars väg.  Jag tappade Hakan och konfronterade honom direkt när nyheten kom ut om att han är med i isis. Allt västmedias visande om isis är missvisande och direkta lögner enligt honom. We help everyone and care… Pengar finns det gott om från olja och gas och nyligen har dom kommit över vapen med ammunition för över 6 månaders krigande. Isis ska enligt honom inte låta någon gå hungrig och dom tar hand om alla! Alla som är med dom och alla som inte är, ska i stor sett bort! Alla som krigar emot islam ska dödas.  

Känns väldigt för jävla fega och smutsiga att använda sig av islam som täckmantel av deras krigande väg att allt ska gå enligt deras terrorist regler!  Detta är inte islam detta ör endast terrosism! 

We do not Harm any innocent, bara 38 st oskyldiga turister på en badstrand i Tunisien fick sätta livet till. Tänker på alla som isis skördar! Familjer som splittras, föder söner som avlivas värre än djur, mor och döttrar som tillfångatas som sexslavar för deras jävla kåthet bakom deras låtsas vackra heliga liv.  Karma till alla terrorister!  Mura in dom och stryp all tillförsel men tyvärr är det ekonomiskt givande för världen med terrorister tydligen! 

Alla stormakter hade kunnat avsluta detta på Ett dygn men ingen gör det och frågan är varför?  Ne världens ledare låter skiten växa!   Isis smutsas ner oskyldiga muslimer världen över och skördar oskyldiga människors liv varje dag. Jag kan inte acceptera det i mitt tycke och tänk! Lider med alla som blir stämplade nu i sin tro och religion pga isis.  Lider med alla som drabbats av dessa galenskaper.  Att människan kan hjärntvättas enkelt råder det inget tvivel om och att människan är det mest onda som finns ser vi bevis på dagligen! 

Words from (Isis) we do not harm any innocent……. 

  0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida